Kaja Emilie

Bok-annbefalinger

 • Publisert: 04.04.2009, 00:42
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg tenkte jeg skulle anbefale noen bøker for dere som skal på hytta i påsken og kanskje ikke har strøm og dere som bare liker og sitte i godstolen om kvelden med en god bok.

  twilight20saga 
  Bok 1: Twilight serien - terningskast: 6

  Hvis du har sett filmen og syns den var bra vill du garantert elske boka den er utrolig fengende og har du først begynt å lese kommer du til å lese resten også! Boka handler om Bella Swan som flytter til en øde by kalt Forks, Hun er ganske missfornøyd med situasjonen helt til hun får øye på Edward Cullen. Bella forelsker seg i den mystiske tyiske badboy gutten. Bella finner raskt ut at Edward er alt annet enn det han utgir seg for. Jeg anbefaler dere å lese boka på engelsk!

  snmamnnen 
  Bok 2: Snømannen - terningskast: 5
  Boka er utrolig spennende og umulig å legge fra seg! Harry Hole etterforsker en sak om gifte kvinner som sporløst forsvinner og begynner og motta anonyme brev underskevet snømannen. Etterhvert oppdager han at brevene kan ha en sammenheng med drapene på kvinnene og setter de løse trådene sammen til et stort nøste, sporene tar han 13 år tilbake i tid og forflytter ham fra Oslo til Bergen. Snømannen er en ny og besettende seriemorderthriller fra Jo Nesbø.

  yatzy
  Bok 3: Yatzy - Terningskast 4
  Yatzy" handler om Dag Vidar som får en ny familie på et nytt sted, nye sko, ny katt og ny dame. Han får til og med et nytt DV-kamera så han kan filme sin nye hverdag. Alt ser egentlig ganske lyst ut. Men fortiden er på vei til å ta ham igjen. Jo lenger Dag Vidar kommer i filmen om sitt nye liv, jo nærmere er han avsløringen av hva som skjedde i det forrige...
 • Publisert: 04.04.2009, 00:42
 • Kategori: Anbefalinger
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Tine

  12.04.2009 kl.14:27

  Jeg har begynt på twilight og man blir heeelt hekta! kjempe bra blogg foresten!!

  Skriv en ny kommentar

  hits