Kaja Emilie

"Rålekre sko!"

 • Publisert: 20.06.2009, 21:03
 • Kategori: My life
 • Hei hei! Jeg må bare si tusen takk til alle som sa sin mening om hvilken header som var finest og det ble foresten nr 1, men det ser dere vell på toppen.
  Men det morsomme var at på kvelden etter vi hadde vært på peppes gikk vi gjenom gågata og forbi byens slummeste pub som kalles Dragen, hvor folkene er fulle klokken 11 på morgenen også sitter de der resten av dagen og drikker seg enda mer fulle til de på kvelden har karaoke kveld som låter verre en negler som gnisser mot tavlen, skrikende katter og alexander rybakk til sammen! Men i allefall ti meter før den pubben gikk jeg med på å bytte sko med Sarah som hadde på seg skyhøye sko, med hæler på samme omkrets som en fyrstikk. Så når vi hadde gått litt forbi Dragen stoppet vi for å hilse på noen andre folk og mens vi stod der og snakket kjenner jeg noen prikke meg på skulderen og bak meg stod værste rølpete dama med tights og en lilla-rosa skjorte tusen smykker, ringer, armebånd og øredobber.
  Blå øyenskygge, sko med kilehæler som hadde passet bedre på en 15 åring, hes røykestemme, røde negler og en røyk i hånda. Og selvfølgelig sørpe full. Hun jattet i vei om skoene mine (Sarah sine) og om hvor "rålekre" de var og hvor jeg hadde kjøpt de, hva de kostet og hvordan jeg skulle gå på de "Man må øve mange uker hjemme før man kan gå på slike sko!" Desuten måtte jeg gå med rompa mye mer så hun smakket meg like gjerne på rompa for at jeg skulle trekke den in. Også skulle hun vise hvordan man skulle gå på høye heler så hun brøytet seg gjenom oss med en ustø catwalk gange helt til hun falt ned i rennesteinen. Om ikke det var ille nok var det jo flere av folkene rundt som trodde det var min mor! Men jeg skal love dere om det hadde vært min mor hadde hun fått så busta føyk! Ikke tale om moren min skulle ha hengt på den værste pubben i byen også i tillegg drite meg fulstendig ut. Men hun forsvant etter 5-10 minutter og folk fikk med seg at det i allefall ikke var min mor.
  aaaaagnhcqsaaaaaapor6w
  Det er ikke akuratt disse skoene men ganske like bare at det ikke er noe kant på siden også er de ikke i lakk.
  Nei nå skal jeg avslutte, det er sikkert ingen som gidder å lese når det er såpass langt heller.. Leser du hele innlegget når de er lange?
 • Publisert: 20.06.2009, 21:03
 • Kategori: My life
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Lene Halvorsen

  20.06.2009 kl.23:27

  Sv, hehe, ja jeg er ganske så usikker selv :)

  Madia

  20.06.2009 kl.23:56

  digget skoene og det er ikke alltid jeg leser hele innlegget når det er for langt da ;D

  Skriv en ny kommentar

  hits