Kaja Emilie

Sliten og trøtt men blogginnlegg skal det bli..

 • Publisert: 29.06.2009, 01:11
 • Kategori: My life
 • I dag er jeg egentlig så sliten at jeg ikke orker å skrive noe men siden det er en stund siden kan jeg jo skrive litt! Grunnen til at jeg er sliten er at dagen min startet ti på halv ni (selvom den hadde sluttet rundt 3 natten i forveien) i Carinas campingvogn, jeg som foresten trodde campingvogner var for slaskete feite menn i nettingstrøye og strømpene i samdalene. Og at det var en liten kasse på rundt to kvadratmeter som såvidt inneholdt seng. Så finnes det altså forskellige klasser av campingvogner, og Carina har definitivt ikke "treningstrøye og strømpene i sandalene" typen. På kvelden var vi på vispen (et badested) og koset oss med godis, musikk og solnedgang. Det var en super koselig dag hvis man ser bort i fra et par smårare mennesker var alt bra haha!

  20094
  Du er så herlig, får meg alltid til å le! God tur til Florida vennen :*

  Og i dag har jeg faktisk gått i to timer i sokkelessen på asfalt, jeg gikk fra torvbyen til Vikane og det er sykt langt spesielt i solsteken, alene, uten mobil, kamera eller ipod. Selvfølgelig hadde jeg ikke med meg vann eller noe å spise og jeg er ganske sikker på at det var noe annet rart med meg for hver 5 bil som kjørte fordi tutet, vinket eller ropte. Sånn ca halveis gikk jeg forbi en hage hvor det stod en gammel mann med vannslange og jeg kunne ikke la være å stirre på det kalde, friske vannet som strømmet ut av vannslangen. Selvom jeg trodde jeg stirret diskre merket han det nok for han spurte om jeg ville ha litt vann og jeg takket selfvølgelig ja. Jeg hadde for lengst vurdert å legge meg ned i grøften og bli der til noen reddet meg.. Men jeg må si at jeg følte meg som en hund der jeg stod, siden hagen hans var en meter opphøyd fra fortauet og jeg slurpet til meg alt vannet jeg fikk tak i selvom jeg ble helt våt på resten av kroppen (men det hadde noe med at han mente det var bra å dusje hele meg siden det var såpass varmt). heh. 
  20093

  Når jeg kom hjem var det rett i bikinien og hoppe i vannet, bildene er ikke fra i dag foresten.

  Hva syns du om campingvogner? Har du badet i sommer?

 • Publisert: 29.06.2009, 01:11
 • Kategori: My life
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Caroline

  29.06.2009 kl.01:29

  sv: ja det er jo helt herlig:)

  sarahkaroline

  29.06.2009 kl.12:14

  syns egentlig campingvogner er litt harry jeg,men det finnes så klart noen fin også. har bare vasset jeg :p loveubby;*

  cathrine

  29.06.2009 kl.12:39

  sv: jeg og ! :/ campingvogner kan være bra da, så lenge de ikke er av den harrytypen! Har enda ikke badet i sommer, må vel bli en dag snart xD

  Madia

  29.06.2009 kl.13:32

  Noen campingvogner kan være bra men er ikke så glad i campingvogner og jeg har ennå ikke turt å bade :D

  Johanne :)

  29.06.2009 kl.14:27

  Vi har aldri hatt campingvogn og ikke får vi heller... Da må jeg nok anskaffe det selv og jeg har hverken bil eller lappen! :pJeg synes uansett at campingvogner er dødsfett! :D Har alltid misunnet folk som har det... :p Jeg er veldig glad i mennesker og bli kjent med nye folk så for meg er campingtur myyye bedre enn hotell-tur... Mye lettere å bli kjent med folk når man bor på campingplass... :pJeg badet første gang etter eksamen, det var tolvte mai... :p Kaldt!!! :s

  carina

  29.06.2009 kl.15:10

  Nta, så herlig du er Kaja ;*Takktakk ! Jeg skulle ønske at du kunne være med til Florida men jeg får heller sole ogkose meg for deg også :- )ily.

  caroline - din hverdagshelt

  29.06.2009 kl.16:43

  SV; Ja :/ Huff.

  Ane Konstanse

  29.06.2009 kl.17:14

  Takk Kaja ü

  Sunniva

  30.06.2009 kl.00:16

  Jeg har ikke badet enda.

  Skriv en ny kommentar

  hits