Kaja Emilie

Gulfport, Mississippi

 • Publisert: 03.08.2010, 22:55
 • Kategori: USA
 • De siste dagene har jeg vært i mississippi så jeg har ikke hatt tid til å være på dataen. Derfor begynner jeg fra da jeg gikk av flyet i Mobile. 

  In Dallas, Texas. Waiting for our plain to Mobile, Alabama. Aggy, Ben, Philip.

  Hele familien min var der, pluss familiene til de andre studentene. Alle hadde skilt og blomster. Det var utrolig hyggelig å hilse på alle sammen. Jeg hadde ikke sovet siden torsdag og det var lørdag når vi kom, så jeg gledet meg egentlig bare til en myk seng og en god natts søvn. Men når vi ankom huset fikk jeg høre at om 30 min skulle jeg, vertsmor, verstsøster og Jacky på en 4 dagers tur til Gulfport, Mississippi:


  Når vi kom fram til hotellet scrapbooket vi litt før vi gikk ut for å spise på Hooters. 


  Verdens lengste menneskelagde strand. Jeg klager vertfall ikke. Kanskje litt for varmt? haha. Er varmere i vannet enn lufta, så det hjelper liksom ikke å bade. 


  Også har vi spist på alle de "viktige stedene" som taco belle, ihop (international house of pancakes), hooters, applebees, Krispy Kreme,  tgi Fridays. etc. Spiser donuts og pannekaker til frokost.. haha føler fettet kryper seg rundt magen.

  Også har vi selvfølgelig vært på walmart og mange av de butikkene! En liten oppdatering om hva jeg har drevet med i det siste. Og selvfølgelig har vi shoppet! har shoppet som en gal, tilogmed noen julepresanger. her begynner de nemlig LITT tidligere enn i Norge.

  Dagens beste kjøp: 59 dollar for begge parfymene! jeg sparte 61 dollar!! Også en shorts til kun 30 dollar. Altså klærne pleier å være enda billigere men da er det billigere butikker. Har kjøpt meg masse topper til 6 dollar. Må nesten ha et eget innlegg om alt jeg ha kjøpt haha. er så mye fint og billig her!

  I love this life!
 • Publisert: 03.08.2010, 22:55
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Mari

  03.08.2010 kl.23:28

  Husker når jeg var i USA, så var jeg med vertsfamilien min på ferie til Alabama. Var på et sted som heter Birmingham. Kjørte bil, så vi kjørte gjennom tre stater for å komme dit. Kjørte bil i nesten 16 timer. Utrolig gøy, men jeg klarte selvfølgelig å bli syk på veien tilbake :P

  A rooj

  03.08.2010 kl.23:41

  Awh, nice :-D Legg ut bilder av innkjøpene!

  The Bird

  03.08.2010 kl.23:55

  Jeg får lyst til å kommentere at jeg er misunnelig på hvert eneste innlegg. Du frister meg sånn !! :)

  Monica Lyng

  04.08.2010 kl.19:21

  Masse bra bilder :)

  Så bra at du blogger, så får man hengt litt med på hva du gjør

  Skriv en ny kommentar

  hits