Kaja Emilie

School and spirit shirt

 • Publisert: 06.08.2010, 03:38
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg, Jacky (min tyske host sister), Kenny (host mom), Agnete og Laura (Agnetes host sister) vært på skolen og registrert oss, valgt fag og kjøpt spirit shirts.
  Fagene jeg har valgt er: English 11 honors++, U.S history1900- present honors++, algebra 2w/trigonometry ++, sociology, psycology, gym & tumbling/ adv. Aerobics, Creative writing and Basic photography.

  herregud, kommer til å digge å gå på skolen liksom! Man kunne velge mellom utrolig mange fag, som blant annet sminkefag, hvordan kle seg, fisking, kjøretimer, tegning, construction, og teppelaging. pluss masse mer. er over 100 klasser å ta tror jeg. Var utrolig vanskelig å velge ut 8 stk.


  Jacky and I.

  Så til spirit shirt shopping. 
  Vi må bruke skoleuniform, men hver fredag er det fotballkamp, og det betyr spirit day på skolen. Da har man lov til å bytte ut den blå poloskjorten med en spirit t-shirt. den må ha noe med skolen å gjøre, derfor pleier elevene å få trykt sine egne skjorter. Så det har vi gjort i dag.

  Laura and Aggie


  Bak huset (døren funker fint som speil når man er ute), Forran står det "hurricanes", "bryant" og skole logoen. Bak står navnet mitt. Men man kan velge print og farge selv så lenge det har noe med skolen å gjøre. 

  Gleder meg til å begynne på skolen! Noen andre som også gjør det?
 • Publisert: 06.08.2010, 03:38
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  EirinHeddeland

  06.08.2010 kl.04:38

  gleder meg vilt, men guess what? skolen begynner ikke før 1 sept :( suger...

  FRØKEN MICHAELSEN

  06.08.2010 kl.11:32

  har dem plass til en til i huset sitt eller, jeg vil være med :/

  ;D det så GØY ut

  Mia

  07.08.2010 kl.05:27

  Liker at du valgte basic photography :-) Trodde ikke jeg hadde noe spess dresscode på skolen, men joda... kan ikke ha noe mønster, logoer eller noe.. så vertsmor bare: Mia, jeg tror vi må ut å shoppe! haha har jo ikke noe som passer til dresscoden :-O

  Skriv en ny kommentar

  hits