Kaja Emilie

First day of school

 • Publisert: 10.08.2010, 04:32
 • Kategori: USA
 • Første skoledag på en ny skole, i et nytt land og med et nytt språk! Gjett om jeg var nervøs når vi ventet på skolebussen. På skolen må vi ha skoleuniform, er ikke helt fornøyd med hvor kresne de er men det går greit, ser ikke helt forferdelig ut vertfall, kunne vært verre. Vi må blant annet ha tucked in shirt og belte. Buksene er beige og løse. Mens skjortene er navy og må være poloshirt. De kan ikek være for stramme de heller, og hvis vi vill ha på en genser må den være navy, uten hette eller lomme forran. 


  Mens freshmens bruker grå skjorter, bruker resten blå. slik at vi vet hvem som er yngst.

  Skolen var utrolig stor og komplisert men jeg kom bare forsent til en klasse. Elevene er super hjelpsomme og følger meg rundt over alt, haha herlige mennesker. Jeg har 5 klasser det første semesteret og 5 neste semester. Timeplanen er helt lik hver dag. Jeg har historie de to første, photo de to neste, en time juniors (brukes til pep rallys og sånne ting, beste klassen), to timer creative writing også to timer engelsk. Så alle de morsomme timene kommer neste semester.

  Jeg gleder meg allerede til i morgen! - anyone else?
 • Publisert: 10.08.2010, 04:32
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Ida Christine

  10.08.2010 kl.04:41

  Virker spennende å gå på skole i utlandet :) Tror du kommer til å stortrives! :) Kameraten min har akkuratt kommet hjem fra Alabama etter å ha gått på skole der 1 år, og han har hatt et fantastisk sykt år :) Så du får kose deg videre! :)

  Mari

  10.08.2010 kl.11:42

  Høres kjempegøy ut. Husker jeg var kjempenervøs selv når jeg skulle ha min første dag. Jeg hadde like fag annenhver dag, jeg da, og desverre så fikk jeg alle de fagene med mest lekser og de kjedeligste fagene på samme dagen. Husker fremdeles hva jeg hadde, og din timeplan ser mye mer spennende ut enn min; US History, Desktop, English College Prep., Economics, Biology, Clothing and Designs og Ceramics. Likte de to siste best. Tror du har et utrolig spennende år foran deg, så masse lykke til!

  Nora Karoline

  10.08.2010 kl.14:20

  Eg har veldig lyst å vere utveklingsstudent, men eg tørr ikkje :S Du får kose deg vidare i USA! :)

  EirinHeddeland

  10.08.2010 kl.18:12

  åååh du er så heldig :D er du junior eller senior ?

  Skriv en ny kommentar

  hits