Kaja Emilie

Friday again

 • Publisert: 03.09.2010, 22:50
 • Kategori: USA

 • From spirit day at school, the football team before the first game.

  Hei på dere! Lenge siden jeg har blogget, men det skjer så mye hele tiden så har ikke tid til å sitte å skrive om det hver kveld. Sovner helt greit klokka 9 liksom, snakker om å være trøtt! Var på dansingen på tirsdag og onsdag, og Kelli (hun som eier danseskolen) ville gjerne at jeg skulle komme i den ekstra advanced acrobatics klassen, og lære de litt Norsk akrobatikk. Det liker jeg, selv om jeg da må være på dansingen fra 4.30 til 9.

  I dag skal jeg i bursdags middag til Kristina, som ble 16 år på onsdag! Har laget kort og greier. Men over til  noe annet, på skolen i dag hadde vi en slags "språktest", for å kartlegge hvor gode vi var i engelsk. Det var nesten pinlig å ta den, fordi spørsmålene lignet de vi hadde i 5 klasse når vi lærte engelsk, kanskje til og med de vi hadde i 4. For eksempel var det tre bilder, et av en man som sykler, et av en som jogger og et av en som spiller med ball, spørsmålet var da "In which of the pictures do you see a man jogging?" så skulle vi sirkle det riktige svaret. Jeg ble ferdig ganske fort, derfor satt jeg å tegnet bakpå prøven, som jeg fant ut senere skulle til national something. så ja. læreren ble ikke veldig glad, men jeg gav henne en tyggis, da ble hun glad.


  De fantastiske skolebussene. 

  Vote for homecomming court.


  I morgen er foresten det første college fotball game, Go alabama!  Og vi har langweekend, pga labour day på mandag. Noe som også er chuck's birthday. (min host dad)
 • Publisert: 03.09.2010, 22:50
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  A rooj

  03.09.2010 kl.22:59

  Awh, livet i USA høres så herlig ut, hehe :-) Men hjemme er alltid best!

  Heftige skolebusser; akkurat som på film. Haha, du "kjøpte" læreren, altså ! :p

  Mikaela Sophie ♥

  03.09.2010 kl.23:06

  Så kult da!!:D

  Skriv en ny kommentar

  hits