Kaja Emilie

3-day weekend

 • Publisert: 07.09.2010, 04:36
 • Kategori: USA
 • Da var helga pluss Labour day over, og i morgen er det skole og dansing igjen. På fredag var jeg jo i bursdagen til Kristina og Laura overnattet her etter det. Og på lørdags morgen ble jeg hentet av Chase, Cheree og Braxton vi dro ut på Dauphin Island for å bade og sole oss. Været var herlig og jeg fikk tilbake litt farge igjen, har nemlig mistet all den brunfargen jeg hadde jobbet opp i begynnelsen. livet er surt gett.. uansett, etter vi hadde vært på stranden dro vi til Miller creek, følte jeg var midt i Jurassic park når vi vandret gjennom jungel og små elver for å komme til en liten creek inne i skogen med ting til å svinge seg i og trær å hoppe fra.

  På kvelden dro jeg til Melanie sammen med Laura og Josh, vi så på svampebob og camp rock 2 til å begynne med men så ble det litt komisk at vi var 16-18 og så hele camp rock 2, så vi gikk over til hangover, som er verdens morsomste film! går aldri lei, Melanie kan også hele filmen utenat så lyd trengte vi jo ikke, for hun skrek jo høyere en surround anlegget.
  På søndag dro jeg i kirken for første gang med familien, traff endel folk der, og det er jo alltids hyggelig. Var litt kleint for jeg viste aldri når jeg skulle knele på den greia eller om jeg skulle be eller hva søren jeg skulle gjøre, så jeg bare gjorde som de fleste andre, og som de færrest få når de gjaldt å sitte eller stå. hah den rimet skikkelig godt, tror jeg beholder den setningen bare pga det. Etter kirken var det abby's bursdag, som er verts tante barnet mitt, hun ble tre år, derfor lagde jeg dette søte kortet: (ja jeg lagde det! har blitt dreven i scrapbooking, haha)

   
  Også var det mandag, også kalt Labour day,  fri-fra-skolen-dag og Chuck's birthday. I dag har vi shoppet hele dagen, jeg har ikke brukt mer en godkjent. Var på dollar tree, som en en butikk hvor ingen ting koster mer enn 1 dollar, uansett hva! kjøpte 10 ting for 8 dollar der! hvor kult er ikke det liksom? Når vi kom hjem fra shoppingen feiret vi verts far med litt kake og brus.

  Mens vi er inne på min kreative side, se hvilket flott kort jeg lagde han. haha, ser ut som om jeg er 4 år og nettopp lært meg å tegne.. men tanken som teller har jeg lært.
 • Publisert: 07.09.2010, 04:36
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Lorraine Engen.

  07.09.2010 kl.06:05

  Så mange herlige bilder! :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits