Kaja Emilie

Acrobatics

 • Publisert: 09.09.2010, 05:05
 • Kategori: USA
 • Tiden strekker virkelig ikke til, slik at jeg får blogget hver dag. men her er et nytt innlegg. I går fikk jeg brev i posten fra mami, jeg var sikker på at det bare var trygdegreier som hun sa hun hadde sendt, så jeg var ikke så fryktelig interessert i å åpne den, men når jeg gjorde det fikk jeg er herlig overraskelse! Inni alt det kjedelige (som jeg ikke leste for jeg skjønte ikke hva jeg skulle med det, så du får forklare det til meg på søndag mamma) lå et koselig brev og en herlig tegning fra Tine og Storm, pluss brev fra mami, Aw, jeg elsker brev, dere er velkomne til å sende meg brev alle sammen! haha Adressen min er:
  Kaja Lyng
  11380 old pascagoula Rd. 
  36541, Grand bay, AL, USA


  Love you!

  Ellers i dag har jeg strukket en muskel eller noe på dansingen, det gjør ihvertfall vondt inni låret mitt hver gang jeg går, strekker litt eller generelt flytter på meg. Så det er noe som ikke er helt på plass. Jeg og Aggie går til dansingen hver dag, og folk syns det er fryktelig artig at vi går tror jeg, for alle tuter og vinker, eller holder på å falle ut av vinduene av all den gloingen, er nesten morsomt. De har forresten ikke fortau hele veien en gang, men jeg går fint i grøfta jeg så livet er fortsatt passe greit her borte! I går var jeg på dansingen fra 3.30 til 9.00, og i dag fra 3.30 til 8.30. I går var jeg ekstra lenge for jeg lærte bort litt akrobatikk slik vi gjør i Norge, noe de aldri hadde sett før! Var kjempe artig, savner litt det å gå på turn, glad jeg har begynt igjen, selv om det ikke er helt samme typen.


  Jeg og Aggie

  Nå legger jeg meg så, god natt!
 • Publisert: 09.09.2010, 05:05
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  iben

  09.09.2010 kl.13:35

  kan være du har røket en muskelfiber, det gjorde jeg i sommer da jeg skulle gå i spagat. klarte ikke å gå og sette meg ned ordentlig, men det hjelper å strekke ut og sånn!

  Skriv en ny kommentar

  hits