Kaja Emilie

football and photo

 • Publisert: 12.09.2010, 20:14
 • Kategori: USA
 • Hei igjen. På fredag hadde vi den 2. peprallyen på skolen, denne gangen var det mye artigere for danseteamet danset i tillegg til cheerleaderne og konkurransene med de frivillige var morsommere, dessuten var spillerne mer into it. Den forrige uka gikk ganske fort unna på skolen siden vi  bare hadde fire dager med skole, og neste uke skal jeg til Tennessee, altså jeg drar den 19 september og kommer hjem igjen den 26 tror jeg, så kommer til å være i Tennessee på bursdagen min!


  The danceteam


  Julie and me

  På fredagskvelden dro jeg på fotballkamp som vanlig på fredager, er nemlig slik at på torsdag er det college football og på fredag er det highschool football og på lørdag er det national football. Vi gikk tidligere fra kampen for å dra i Katies bursdags middag på wings, (vi tapte big time uansett, haha 42-14 var stillingen når vi gikk). Men ihvertfall når vi var på vei mot bilene startet det en slosskamp ved siden av oss, og det er jo såpass mye politi der så varte bare i to sekunder, men politiet dyttet til han ene også så han ikke at det var politi så han slo tilbake. Så politiet smakket til han med en sånn kølle greie og dro han i nakken ned i bakken og arresterte han. Så skikkelig vondt ut, viste ikke at de hadde lov til å være så voldelige. 


  Ellers har jeg fått meg et gammeldags kamera med film inni og greier, woho. I fotografi klassen tar vi bilder og developer dem i sånn developer, stop and fix greier. vet ikke de Norske ordene for jeg kunne ingen ting om fotografi før jeg kom hit, men er veldig artig. har fått til noen fine bilder også. Er ganske gøy å gjøre hele prosessen, vi tar bildene, ser på filmen, blåser den opp, developer et bilde og voìla! Så senere skal jeg ut å ta litt bilder.


 • Publisert: 12.09.2010, 20:14
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits