Kaja Emilie

Miss seafood

 • Publisert: 14.09.2010, 00:32
 • Kategori: USA
 • På lørdag dro jeg, Jacky, Kenny og Kelli på shopping for å finne homecoming dress og alt tilbehør. Brukte flere timer i prøverommet og prøvde sikkert over 50 kjoler, men til slutt fant jeg en, eller egentlig to som både jeg, og de likte. Noe som var veldig hyggelig mens vi var der var at alle snakket sammen og sa sin mening og slikt, nå mener jeg ikke alle i familien jeg mener random folk i prøverommet vedsiden av og sånn. haha. Alle hjalp hverandre på en måte, var koselig. Men jeg valgte tilslutt en kjole, rosa, poofy og herrrlig. Man kan ikke se den så godt på bilde men skal poste et bilde når jeg har den på neste uke.   Også bar det videre til sko shopping, det gikk litt enklere.

  Disse kostet bare 14 dollar! var på 70% 

  Og etter vi hadde shoppet dro vi på en beauty pageant, følte meg skikkelig amerikansk, det var akuratt som på tv, fikk nesten lyst til å gå opp på scenen og fortelle alle hvor tåpelig det er å bruke 1000 dollar på en kjole man kan bruke èn gang i en konkuranse til en 6 måneder gammel baby! hallo, folkene har ikke råd til eget hus å bo i, men kjole til en beuty pageant har de råd til. jaja. Også var de de eldre jentene, på min alder som står der og sier "ja hadde jeg vunnet hadde jeg gitt bort alle pengene" for jeg er så snill og søt og perfekt. blah irriterer meg, men var veldig gøy å se hvordan det foregikk i virkeligheten! Vi var på miss seafood foresten, hvis det er av interesse for noen.

  Har du noen gang vært på en beauty pageant?

 • Publisert: 14.09.2010, 00:32
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Thale

  14.09.2010 kl.15:22

  aldri :D så gøy!

  Birgitte

  14.09.2010 kl.21:15

  Hei!

  Kom brått over bloggen din jeg Kaja!

  Merker jeg ble veldig misunnelig av å lese her.. Ser ut som du koser deg veldig :)

  Så jeg følger nok med litt mer fremover ;)

  Klem fra tantebarnet ditt.. (ha..ha..ha..) ;);)

  Kaja Emilie

  15.09.2010 kl.05:18

  Birgitte: trodde du viste om den allerede, men artig da :D jaa har det veldig bra og disse to månedene har gått utrolig fort, så tipper resten av året kommer til å gå ganske unna også.

  Det er bra, haha, tantebarnet mitt :D

  Skriv en ny kommentar

  hits