Kaja Emilie

Dixie Stampede

 • Publisert: 22.09.2010, 04:49
 • Kategori: USA
 • I går var vi jo på rafting, det var artig, men det var faktisk mer spennende i Norge! Tror kanskje det var fordi jeg forventet veldig mye nå i forhold til forrige gang, denne turen var veldig rolig og forsiktig, men hadde det kjempe koselig med folkene.
  Og i dag, tirsdag, sov vi lenge, ble vekket til pannekaker med sirup, altså Norge, på tide å få inn litt amerikanske pannekaker og biscuits altså! Etter frokosten gikk jeg og Aggie ut og solte oss litt før  vi dro til Gatlinburg for shopping, kjøpte litt her og der men egentlig var jeg ganske flink, kjøpte meg en t-skjorte, solbriller, mat, øyenskygge og pudder. (sånn for de spesielt interesserte)


  Agnete og Meg


  Christina, Agnete, Meg og Vicky

  Etter vi hadde shoppet dro vi videre til Dolly Parton's Dixie Stampede dinner and show, det var AWESOME. haha, vi satt i ring rundt en "bane" hvor de hadde masse forskjellige show med hester osv. Var ikke lov til å ta bilder der inne men vi fikk tatt noen få. Jeg og Philip ble også valgt ut til å delta i showet, trodde jeg skulle daue, var over 1000 tilskuere og de gjorde bare rare ting, som feks. jage høner rundt banen, eller ha barrel race med to stk på hver hest (her snakker vi ikke ekte hester altså, snakker en pinne med et hestehode på! følte meg kul der jeg racet rundt på  banen altså.. tapte gjorde vi også, haha, men hadde det drit artig)


  Meg og Philip til høyre


  Dere skulle sett videoen altså, men tror jeg dropper å legge den ut igrunn..

  Litt ut av det blå, men det er så mange som spør hvordan det er å snakke engelsk og om ikke det er rart, skummelt,osv. Men nei det går overraskende enkelt! Jeg tenker ikke engang over når jeg snakker engelsk eller norsk, hvis jeg for eksempel snakker med Agnete (som er fra Bergen) så snakker vi engelsk, men plutselig kan vi si en norsk setning med et engelsk ord i og omvendt, det går liksom veldig i ett. Og folk elsker aksenten, haha vill nesten ikke snakke flytende for folk elsker å høre når vi snakker!

  Hvis du har noen spørsmål eller lurer på noe kan du spørre nå, så kan jeg lage et innlegg med spørsmål ogsånn :)

 • Publisert: 22.09.2010, 04:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits