Kaja Emilie

Black bear

 • Publisert: 23.09.2010, 06:04
 • Kategori: USA
 • Greit, folk har fryktelig mange spørsmål når jeg ikke ber om det, men med engang jeg sier jeg kan svare på noen var det ingen som lurte på noe mer.. Greit for dere som ikke må svare på samme spørsmål fjorten ganger.  Noe annet som er ganske rart her er at folk ikke er serlig opptatt av sikkerhetsbelte, eller hvor mange som er i bilen, er det ikke nok seter henter man bare en sakkosekk, eller ligger på gulvet; som jeg har gjort i dag. Mens jeg satt på gulvet, satt Kristina i en sakkosekk på gulvet.  Problemet er ikke at jeg ikke vill bruke belte, for jeg hater å kjøre uten, men det er jo ikke belter i bilen engang! Og hvis du kjører med noen som har belter kan du banne på at du er den eneste som tar på belte de andre ser bare rart på deg og spør "why are you putting that on?" "uuh, (seriously) because i wanna live.. duh!" Er ikke rart det er så mange som dør i bilulykker her borte vetdu. Noe som også minner meg på at to jenter fra skolen min døde i går, i en bilkrasj, og en annen fra skolen er arrestert for å stikke av etter å ha krasjet med de.

  Uansett da hopper vi videre til noe viktigere, som for eksempel det at jeg har sett en black bear i dag, ikke bare en men to! og det var ikke i dyreparken, vi var just på en hiking trip i fjellet, da vi først så en, også så Patricia to men de så ikke vi andre, også så vi en siste senere, den var STOR og kom rett mot oss, så en slik skogvokter greie skrek og hylte til alle "get back, everybody get back, out of the woods, everybody get out!" Var skikkelig spennende! så mange andre dyr også men ikke like kule, haha. Vi så en black snake, og mange deers og ekkorn.


  Fikk et ganske greit bilde, noen som ikke ser bjørnen?

  Ellers i dag har vi vært i en liten indianer by som het chereeoke eller noe, bare masse indianer butikker og indianere rundt omkring, veldig artig det også. På denne turen har vi vært i tre stater, Tennessee, Georgia og North Carolina! Tror jeg har 8 stater til sammen nå, målet er mange fler.

 • Publisert: 23.09.2010, 06:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits