Kaja Emilie

My 17th birthday

 • Publisert: 25.09.2010, 04:57
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg bursdag, ihvertfall i Amerikansk tid, i Norsk tid har det allerede gått over midnatt og datoen er ikke lenger 24.september. Nå er jeg altså 17 år, føler meg nesten gammel, eller ikke gammel men ikke så ung heller, begynner å tenke at jeg snart er voksen, og jeg vill ikke være voksen, ikke ordentlig. Jeg vill være ung men voksen, ikke ordentlig voksen. Skjønner? Føler liksom at livet er slutt når jeg blir voksen jeg, er jo ikke morsom å bli 18 år og plutselig få lov til alt, ingen bestemmer over deg og du er din egen herre. Haha jeg har alltid villet flytte ut å bli voksen i en fei men nå som jeg ikke er såå langt i fra vill jeg egentlig gjærne være 14 igjen. Lurer på hva jeg kommer til å tenke når jeg fyller 20, da er jeg vertfall gammel, er på tide å finne fram rullestolen og høreaparatet...  Men over til noe annet, Var veldig rart å ikke være hjemme på bursdagen min, hver bursdagsmorgen har nemmelig mamma og/eller hans magnus vekket meg med muffins/kake, brus og kakkao på senga mens de synger «hurra for deg». I natt faktisk, da klokken slo tolv (amerikansk tid) kom plutselig hele familien, eller reisefølget, opp og sang happy birthday for meg, alle hadde kjøpt gaver til meg og lagd kort! Var koselig, så neste morgen når jeg kom opp til frokost sang alle en gang til, og de hadde lagd supergod frokost! Vet ikke helt hva det var men det smakte sukker og sirup. Nam!

  Mens vi er inne på det kan jeg jo fortelle dere noe så morsomt som at jeg gikk på vekten her i går fordi vi skulle indoor skydiving og da måtte de vite hvor mye vi veide og høyden vår.. tror dere ikke jeg har lagt på meg over 20 pounds? Det er 10 kilo det.. 10 KILO! Fikk store øyne når jeg fikk oversatt hvor mye det var, altså viste jeg hadde lagt på meg litt men hallo, 10 kilo? Får det ikke helt inn jeg, ikke har det lagt seg på de riktige stedene heller. Hadde ikke skadet om jeg hadde fått 10 kilo på puppene eller rompa istede for magen og lårene. Jeg forstår nå hvorfor Amerikanere ofte er overvektige, er nemelig ikke lett å komme unna all fastfood og brus. Hvis jeg fortsetter slik kommer jeg til å runde 100 kg før året er ommet.


  Indoor skydiving var foresten utrolig kult, men sykt slitsomt! Føltes som om jeg hadde trent i 5 timer etter en halvtime inni turbintingen. Etter det dro vi og shoppet, kan si at jeg brukte litt for mye penger der, men kjøpte nesten ingen ting til meg selv, bare masse julegaver og ting jeg skal sende hjem, så dere kan glede dere til jul for da kommer det en stoor pakke med masse ting i! Pluss at jeg kjøpte gaver til vertsfamilien og jacky, memaw, og ronald. Og for å berolige mami litt så har jeg halvert pengebruken to ganger fra forrige måned! Jeg har planer om å tre-kvarte det igjen neste måned også. Så da blir det bra, legger med noen bilder av hva jeg kjøpte jeg, for har ingen andre bilder fra i dag enda, så her er litt ting og tang.

  Jeg klippet og farget håret i går også, for 23 dollar til sammen, det er rundt 120 kroner om jeg ikke tar helt feil. Sier det jeg, er greit billig her om du lever på Norsk inntekt. Ikke det at jeg gjør det da, men hvis du er voksen liksom så er det veldig greit å tjene norske penger også flytte hit! Ble et langt innlegg men det går fint.

 • Publisert: 25.09.2010, 04:57
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Silje

  25.09.2010 kl.05:41

  Gratulerer med dagen! ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits