Kaja Emilie

Stressful Thursday

 • Publisert: 01.10.2010, 06:22
 • Kategori: USA
 • Okei torsdag, denne torsdagen har vært fryktelig stressfull igrunn. Agnete  ble med meg hjem fra skolen, og hjemme har vi nå en svensk jente boende for en liten stund (siden alle badkidsa kommer til oss og bor her til de får ny familie eller blir sendt hjem). Vi fire jentene gikk ut på gresset og solet oss en times tid før vi gikk inn og jeg og Agnete begynte og ordne oss til Meagan's bursdagsdinner. Det jeg helt hadde glemt var at jeg har en shortstory, en presentasjon av en eller annen person, og enda et stort eksamensprosjekt som skal være ferdig til i morgen, pluss, det er mer skjønner dere, jeg måtte være ferdigpakket til denne helgen hvor jeg, Jacky, Kelli og Kenny skal til foley. De plukker oss nemlig opp rett fra skolen, pluss at jeg måtte få printet ut alle mine 300 bilder til scrapbooking denne helgen! og dette skulle gjøres på en halvtime, kan du tro gikk fint. Alt jeg har fått gjort er å sende inn bildene mine, pakke og dra i middagen til Meagan, noe som var herlig foresten, I love american people!

  Men så kom jeg på noe genialt at siden vi drar i morgen får jeg early dismissal, da trenger jeg bare å bekymre meg over en prøve (glemte å nevne den ovenfor, tror dere ikke den er i 1st block liksom..) og en innlevering. Så dette skal gå greit, problemet igjen er at jeg ikke har tid til å jobbe med noe i helgen siden jeg er på ferie og eksamensgreia mi er på madag. tjohei for meg. Jeg fikk progress reporten min her om dagen også, A i historie, junior, fotografi og creative writing, og C i engelsk. Også fikk jeg skolebilde, var ikke mye å skryte av men jeg var ikke forferdelig, bare litt funnylookin'.


  Her sitter vi hver tirsdag og onsdag før dansingen (hadde ingen bilder som passet til innlegget, så, ja).

  Denne helgen er det bayfest her også, altså det er en tredagerskonsert i Mobile (byen her), gjett hvem som kommer? one republic, mary j blige, nelly, (t-pain og lil'wayne skulle komme men de er fengsel så det funket ikke helt) også en hel gjeng famoso country folk som jeg ikke aner hvem er, men som alle andre er superkeene på haha. Kommer masse kjente sangere og folk!

 • Publisert: 01.10.2010, 06:22
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  02.10.2010 kl.18:10

  valgte du regionsvalg? eller er det helt tifeldig at du kom i alabama?

  02.10.2010 kl.18:11

  valgte du "regionsvalg" eller er det bare helt tilfeldig at du kom der du kom?

  02.10.2010 kl.18:13

  når begynte du på skolen i USA?

  Skriv en ny kommentar

  hits