Kaja Emilie

Questions

 • Publisert: 04.10.2010, 05:04
 • Kategori: USA
 • Tror dere ikke jeg fikk noen spørsmål likevel, ikke mange men kan jo svare på de for det! Tok litt spørsmål jeg har blitt spurt andre plasser også, for blir stort sett spurt det samme av alle.

  1.valgte du regionsvalg? eller er det helt tifeldig at du kom i alabama?

  Jeg søkte på sørstatene, men det var tilfeldig at jeg kom til Alabama, jeg kunne like gjerne kommet til noen av de andre sørstatene (Florida, Mississippi, Louisiana, Texas osv.)

  2. Når begynte du på skolen i USA?

  Jeg begynte på skolen den 9.august, noe som er mye tidligere enn i Norge, men så har vi lenger juleferie, pluss springbreak i to uker også slutter skolen 24 mai.

  3. Hvor mye koster det å dra til usa på utvekslingsår?

  Selve turen er vell 70.000, men så er det masse ekstra utgifter som forsikring og regionsvalg osv. Så det kommer vell opptil 100.000.

  4. Hvor mye får du i stipend?

  Du kan få opptil 50.000 i stipend.

  5.Må man ta opp noen fag når man kommer hjem igjen?

  Det kommer an på hva slags fag du velger mens du er her, hvis du bare velger fag som er gøy, som feks. dansing, matlaging, fotografi osv, må du nok det. Men om du velger fag som er lignende til de du søkte på hjemme går det helt fint. Du trenger heller ikke ta opp igjen Norsk.

  6. Har du fremmedspråk på skolen?

  Nei, det trenger du ikke, det er valgfritt men jeg var passe lei av spansk, dessuten var jeg ikke så altfor flink heller så når jeg kunne velge var valget lett.

  7. Er skolen vanskelig?

  Nei, ikke i det hele tatt! Jeg får A i alle fag (uten om engelsk, der har jeg C, men det er pga lekse prøvene) og jeg er nesten alltid bedre enn de Amerikanske elevene, det samme med de andre utvekslingsstudentene. Og jeg hadde ikke supre karakterer fra Norge før jeg dro, så det er ganske enkelt her.


  I Tennessee.

 • Publisert: 04.10.2010, 05:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits