Kaja Emilie

10/12/10

 • Publisert: 13.10.2010, 04:34
 • Kategori: USA
 • Edit: dette skulle vært postet i går, men blogg.no tullet med meg..

  Denne helgen har nok en gang vært fantastisk! Jeg kan ikke få sagt hvor bra jeg har det, før jeg dro var jeg sikker på at jeg skulle ha det gøy også videre, men jeg var også forberedt på at noe galt skulle skje og at jeg skulle ha dårlige dager. Men jeg opplever noe nytt hver uke, helg, dag til og med. Kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er, er sånn at jeg går rundt å lurer på om ikke noe galt skal skje snart.

  Uansett, denne helgen har vært super, som vanelig. Jeg tok jo en slappeav kveld med familien på fredag, og på lørdag dro jeg, Aggie og Cheree på en skikkelig jentekveld, vi kjørte in til mobile, gikk og spiste, snakket norsk (Cheree er nesten flink i norsk) om alle rundt oss, super hot daddy rett ved siden av liksom! Og hun kan jo bare de viktigste ordene som «deilig, stygg, kysse, søt,» pluss en del andre ord, men de er det ikke nødvendig å skrive ned, siden halve familien leser denne bloggen. Uansett når vi stod i et lyskryss kom det enda en superhot dude på motorsykkel, såå jeg og Aggie hoppet opp av takluken og begynte å rope på han! Når lyset ble grønt kjørte vi opp på siden av han og mens vi kjørte hadde vi en samtale med han, haha vi måtte skrike til hverandre og det eneste han sa var egentlig «No, no, my girlfriend is driving in front of me!» Etter det dro vi på kino og så Easy A som er en bra film, anbefales! Så jeg hadde en herlig lørdags kveld.  På søndag dro jeg til michelle med Aggie, der var det filmkveld med 6 jenter og 1 gutt, som vi trodde var gay helt til han begynte å stryke og pjuske med meg, var hilarious. De prøvde å verve meg til onsdagskirken også, men jeg er opptatt på onsdag så det var virkelig nedtur.. haha. Før vi dro hjem ble vi plukket opp av to mørke gangstergutter, var retarded men uansett Agnete hadde en liten drøm om at vi skulle sitte i en bil og høre på hip hop med digge mørke rastafaridudes, så ja. Vi kjørte til to folk fra fotballaget og hang ut der en stund. Han ene er nydelig, nr.5, er virkelig dårlig med navn har jeg merket, for jeg spurte 4 ganger og husket det fortsatt ikke så jeg ville ikke spørre engang til, Nr.5 ihvertfall, det vet jeg. Spilte litt NBA basketball på ps3 og greier, som de var intresert i å vite om vi hadde hørt om i Norge.. Agnete sov hos meg til idag (som er mandag), vi hadde fri fra skolen så vi dro på stranda med Cheree, Meagan, en gutt med vanskelig navn, Janina og Kristina.  På stranden så jeg mine første haier! når vi kom så syns vi det var litt rart at det ikke var noen andre i vannet, men vi tenke ikke så mye over det og gikk uti, så plutselig sier Agnete, "i think i see something," også EN meter unna popper det to finner opp og spruter med halen på oss!  Vi kom oss fort opp av vannet kan man si.. Det burde jo gått et lite lys opp når vi i ettertid så at det var rundt 10 haier og stingrays der, og halve stranden stod å så på mens de spiste all fisken som hadde drevet inn fra båtene.


 • Publisert: 13.10.2010, 04:34
 • Kategori: USA
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  iben

  13.10.2010 kl.11:11

  hahahahah herlig! var det ikke skummelt da, med haier? var de stor??? jeg tror jeg hadde fått angst eller noe...

  Frida Lorentzen

  13.10.2010 kl.11:57

  jeg er grønn av missunnelse....

  Kaja Emilie

  14.10.2010 kl.04:38

  iben: jo jeg freaka ut liksom! de var ikke mer enn en meter tror jeg, men så ikke så mye av kroppen, var bare finna som var over vannet. Men var syk opplevelse haha! :D

  Mia

  15.10.2010 kl.15:40

  sv: joda, har tenkt på det! var i New York i høstferien faktisk:)måå tilbake!

  iben

  17.10.2010 kl.21:14

  ja, det kan jeg tenke meg, høhhø!

  Skriv en ny kommentar

  hits