Kaja Emilie

Spook trail and Fair

 • Publisert: 24.10.2010, 01:06
 • Kategori: USA
 • OH MY GOD! spook trail var vilt skummelt. Noen gang vært i spøkelseshuset i liseberg? skummelt? -ja. Men noe i nærheten av dette? -NEI. Trodde helt seriøst jeg skulle dø der inne. Før vi gikk inn var jeg ganske så tøff og med en holdning om at dette kom til å bli pinlig lite skummelt, hørte jo folkene som skrek og hylte inne i skogen men trodde liksom ikke på at det kunne være såå skummelt. Men vi entret skogen og alslags folk meg masker kom hoppende ut fra steder og bak oss og de løp etter oss og skrek og jaget. Ikke nok med det men det var satt opp forskjellige scener fra filmer og slikt inne i skogen, og de var sykt bra laget! De hadde blant annet the texas chain massacre hvor de løp etter oss med motorsag og sagde oss vedsiden av ørene!
  Før vi begynte turen frøs jeg, men når vi kom ut av skogen var jeg het våt i håret og hold på å svette i hjel. Melanie så ingen ting for hun var opptatt med å holde meg rundt livet og grave hode sitt inn i ryggen min hele veien, haha. Men hun hørte, og det var nesten verre med alle lyd effektene!


  Dårlig film men det var den eneste jeg fant.

  Etter vi hadde vært på det haunted trail dro vi til Mobile for å dra på the Fair, hvor jeg blant annet så verdens minste jente, snake lady (ekkelt) og tok masse karuseller ofc. Også så jeg faktisk en mann som hadde på seg en genser med det NORSKE flagget, NORSKE flagget altså! Det stod Norway vs. USA. Vi var på midnight madness på the fair, noe som begynte klokken 24.00, varte til 2, var helt vilt! I love my life. haha.

  Over og ut, nå skal jeg på halloween party!

 • Publisert: 24.10.2010, 01:06
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  SSS

  24.10.2010 kl.01:15

  åh så morro

  <3 Ingeborg & Tatjana

  24.10.2010 kl.01:31

  Utrolig fin header du har :)

  Lurte på om du kunne komme med forslag på bloggen til hva jeg kan vere på halloween party som er på fredag? Trenger virkelig tips, så fort som mulig :)

  Om du kommer med tips så får du også en vurdering !

  Skriv en ny kommentar

  hits