Kaja Emilie

Rain

 • Publisert: 30.10.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • Da var det fredag igjen! Deilig med helg nå, noe jeg hadde tenkt å blogge om i går, som jeg ikke fikk tid til, var regnet vi hadde på natt til torsdag og torsdag morgen. Altså når det regner hardt i Norge regner det ikke en snurt i forhold til her, det var som å hoppe ut i et basseng når vi gikk ut av døren, for det første var det vann 20 cm over bakken, så vi vasset rett og slett i en eneste stor pytt, så måtte vi stå ute i torden, lyn og vann, halvveis til knærne, mens det sidelengs regnet gjorde en god jobb på resten av kroppen. Når det lynet lyste det opp som midt på dagen i over et sekund før det ble bekmørkt og du kunne ikke se hånden foran ansiktet engang. Etter du praktisk talt har stått i et svømmebasseng i ti minutter er du ganske våt og ikke helt klar for å komme inn på en super aircondition skole, som ikke liker varme og sette seg ned, når jeg reiste meg etter first block var det en vått dam under stolen min, gjett om jeg var glad for å komme hjem og ta på meg tørre klær og sko som ikke surklet hver gang jeg gikk! Forresten må jeg tilføye at helly hansen må være det beste uteværs produktet på jord, jeg var completely soaked, men under jakken, var jeg tørr! tjohei, i love my jacket!


  Helly Hansen in Newport beach!

  Forresten var det 32 grader celsius her i går, ikke for å skryte liksom men er ganske grei temperatur her! haha. Nå er det sol igjen, for regnet varer liksom bare sånn noen timer, så det var fint og tørt når vi dro hjem fra skolen i går!

  Ellers i dag dro jeg  med Melanie til Walgreens etter skolen for å kjøpe en film som jeg tenkte vi kunne se hele familien i kveld, ha litt kvalitets tid og greier, men vertsmor liker ikke å se film så hun ville ikke se den.. så den ligger fortsatt innpakket på kjøkkenbordet. Noen som har tips til hva man gjør for å være litt "familie"? haha, jeg planla og lage hjemmelaget pizza til de og, men de likte det ikke så det var ikke vits for meg å lage det, er litt blank på flere ideer altså. noen tips?

 • Publisert: 30.10.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits