Kaja Emilie

Girls night out and school pics

 • Publisert: 07.11.2010, 05:07
 • Kategori: USA
 • Denne helgen, er ikke over enda, men hittil har jeg hatt det veldig bra! Prøver å balansere venner og familie like mye, føler jeg er fryktelig mye med familien, men er en sørstat greie har jeg fått høre.  På fredag var det jentekveld hos Meagan, først hang vi ut hos henne, så dro vi til Olive Garden og spiste, en herlig italiensk restaurant inne i sentrum (tar rundt 20 minutter til Mobile town om jeg ikke tar helt feil).

  Etter vi hadde spist dro vi på walmart som er åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, fire uker i måneden og ja dere skjønner greia. Der møtte jeg, Lauren, Melanie og Kayla på tre dritafulle/høye jenter, var komisk, for de lå å rullet oppi vaskeservanten osv. anyway, på walmart er det mye å gjøre på natten, det er allslags rare folk der,  men det er også farlig det er mange som blir voldtatt, ranet, kidnappet, drept eller jumped på parkeringsplassen, det blir meld omtrent 3.000 alvorlige saker fra Walmart hvert år. Uansett vi hadde planer om å "role a house" så kjøpte inn sånn 50 ruller med dopapir. Det funket ikke pga. noe greier. Så vi dro hjem til Meagan igjen og så på Splice, en syk film jeg ikke vill anbefale, den var bare creepy. Vi var 9 jenter; Amelia, Kayla, Melanie, Meagan, Lauren, Taylor, Janina, Aggie and me.

  Glemte kameraet mitt hjemme så legger ut noen bilder fra skolen i stede jeg


  1st block/ history: Jenny og Lill'wayne (som læreren kaller han) ville ikke være med på bilde.. Men det er greit, jeg poster det fordet. Vi brukte to timer til å spille tre på rad og lære Shawn at Alabama ikke var i Afrika.. velkommen til verden sier bare jeg. Jeg og agnete drev å viste på kartet hvor Norge var, så tok han og skulle peke på hvor langt vi hadde dratt hjemmefra, altså han pekte jo i hvertfall Norge korrekt, men Afrika/Amerika? har jo ingenting til felles uten om at de starter på samme bokstav.. Jeg skylder på at han er african american jeg, det er nok det som er problemet ;)


  2nd block/ photography : Cherish og meg, gjør som vanlig ingenting.. hihi.


  Junior class: Kristina fikk rollen i et Shakespeare skuespill skolen setter opp! Jeg er flittig hjelper og gjør hele jobben med å streke hennes replikker.. hva skulle hun gjort uten meg liksom?


  3rd block/ creative writing: Malinda er den eneste som vil smile til kameraet, så her er min lunsjbuddy (for vi har lunsj i midten av denne klassen).

 • Publisert: 07.11.2010, 05:07
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Marielle

  07.11.2010 kl.05:41

  Sykt fint header!!:)

  Thale

  07.11.2010 kl.08:56

  å, så gøy! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits