Kaja Emilie

I'm a criminal..

 • Publisert: 11.11.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • Drama, drama beskriver high school så sykt godt. Det er drama hele tiden no matter what, er det ikke noe drama så finner man på et rykte.. eh ja. I dag starten en gjeng med black girls et rykte om Aggie, kunne jo gjort det litt bedre men de fant altså på det samme ryktet med samme person som de fant på om en av utvekslingstudentene i fjor. lol. Uansett på mandag blir det spennede for Zay, Diego og Steven (alle er super digge black ganster boys) skal banke opp en liten hvit gossip gutt, fordi han var stygg mot Aggie. Må nesten skippe begynnelsen av 3rd block for å få med meg den fighten, haha. Ellers har Zay agreed til å ta med Aggie og meg til Pritchard en dag, super spennende.

  haha og i dag gjorde jeg min første kriminelle handling, jeg stjal en mc donnalds pose- med mat i altså. Joda, Donna tok meg, Aggie, Lilly og Lisa til Mc donnalds før dansingen også stod vi å ventet på maten vår, også var Jeremy der så jeg var litt distracted, men uansett så kom hun damen med to poser og satt på benken, så jeg og Aggie gikk og tok en hver, alt vårt var jo i samme posen men jeg rappet den andre posen rett foran tryne på han duden haha, og når vi kom ut sier Aggie "I got three hamburgers and three frenchfries, what do you got in your bag Kaja, i think we got to much" Jeg gikk jo allerede å spiste på frenchfriesene i posen min, men så titter jeg på burgeren og det var noe rare kylling greier, så jeg bare "Crap, I just stole his food! Donna! hurry, let's drive fast" Var ikke så morsomt når jeg re-fortalte det skriftlig, men var morsomt der og da..

  Var på dansing i dag, digg, er nesten nede i spagaten nå, er veldig proud! og i dag tok jeg også fly med Donald, som er sånn muskuløs stor blackboy, og jeg bare lå der å chilla med han oppå føttene mine liksom. haha han er sikkert 30 eller noe, treneren vår for backflips ogsånn.


  Stjal igjen jeg gett, bilde fra Aggies blogg. Lilly, Laura og meg på dansingen i går.

 • Publisert: 11.11.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Thale

  11.11.2010 kl.18:19

  søtt bilde :D

  agnete

  12.11.2010 kl.01:17

  snakket med zay idag og han sa at han nekter å ta oss med til prichard! han gikk på skole der da han ble hevet ut av bryant fordi han ble tatt for å selge dop, og det er liksom den største badboy skolen der, og det er skummelt. spesielt for 2 små hvite jenter, så derfor får vi ikke lov til å gå der, lol..

  malin

  13.11.2010 kl.23:39

  hva er blogg adressa til ho aggie ? :-)

  Kaja Emilie

  15.11.2010 kl.05:22

  malin: www.agneteiusa.blogg.no

  Skriv en ny kommentar

  hits