Kaja Emilie

It's not always the way you think

 • Publisert: 16.11.2010, 04:46
 • Kategori: USA
 • Mandagskvelden igjen da, har hatt en utrolig stressfull Mandag med litt tull i, ble fryktelig lei meg men så ble jeg kjempe glad igjen når jeg fant ut at jeg hadde missforstått. Var helt sikker på at Kenny var kjempe skuffet over meg og ville kaste meg ut men jeg forstod alt helt feil, hun var ikke engang sint på meg. Uansett hjerte mitt er så lettet nå, jeg har gått rundt i flere timer med hjerte i halsen og tårene pressede bak øynene. Men nå føles det så bra igjen, og jeg er lykkelig over "straffen" min, å tilbringe hele helgen med familien er ikke akuratt en straff, føler det er det minste jeg kan gjøre. Og det var bare lykke for meg å høre de ville bruke tid med meg istede for å finne ny familie til meg, noe jeg var sikker på en liten stund (snakker om drama queen jeg er.. men altså, det er lett å la fantasien løpe)

  Ellers så har jeg dansingen i morgen,  men så på onsdagen kommer Internasjonal festival opp, eller egentlig begynner den på Torsdag, men vi må være der på onsdag og pynte og slik. Gleder meg masse, jeg og Jacky har fått fri fra skolen på Torsdag og Fredag for å sitte i vår "booth" og representere utvekslingsstudenter.

  Ellers denne helgen har jeg blitt gladere i min søster, tok meg litt tid til å bli bedre kjent med henne, prøver å være grei men jeg kan være en liten bitch (sorry ordbruken mor, men jeg er ikke alltid lett å leve med) i blant. Men jeg gjør en innsats, i går lå vi å snakket til langt på natt feks. Noe annet jeg er er en kontrol- og rensilighets freak, tror jeg driver Jacky litt nuts, når jeg nærmest må lukte på hendene hennes om hun vasket de godt nok når hun var på toalettet. Dette var en overdrivelse men jeg er ikke så fryktelig langt i fra. Haha

  Se på hva jeg må bo med a dere? Snakker om rar skapning altså. haha, neida er glad i henne jeg. er glad i hele familien min igrunn. Dette ble da fryktelig emosjonelt, men jeg er så lettet! Nå skal jeg høre litt mer på løveneskonge sangene mine også skal jeg snakke litt mer med min søster - deretter sove.

  Hvis du føler du ikke hjelper til i verden gå inn her og doner ris til barna i Afrika, uten å gjøre noe som helst enn å svare på et spørsmål. Super enkelt og definintivt verdt 5 minutter av dagen hvis det gir et sultent barn et måltid. Dere som ikke besøker denne siden; dere er egoistiske selvsentrerte og stygge mennesker. www.freerice.com

 • Publisert: 16.11.2010, 04:46
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits