Kaja Emilie

1st day of International festival

 • Publisert: 19.11.2010, 05:51
 • Kategori: USA

 • vel vel, hvorfor ser du slik på meg mor?

  International festival blir holdt i en stor arena i  downtown Mobie. Det er utrolig stort der, og jeg tror ikke jeg fikk tid til å se alt i dag, selv om vi jobber der har vi også god tid til å gå rundt og se de forskjellige showene og smake på all den gode maten (som koster penger, men det er billig i forhold til Norge). Du kan besøke over 30 land, fra alle kontinentene. Vi var i vår booth, som altså ikke er et spesielt land, men mange land, siden du kan få en utvekslingsstudent fra ganske så mange av de. Var et par voksne som var interessert i å hoste en utvekslingsstudent, men tror det kommer til å være større interesse på lørdag, for da er det åpent for alle. På Torsdag var det nemlig middle school, Fredag er High school og lørdag er åpent for alle.


  Dolores (vår RC), hennes datter, Kenny, min stol og Jacky

  Haha noe helt fantastisk morsomt skjedde i går når vi drev å ordnet boothen vår. Jacky drev å hang opp noe greier slik at hun stod på en stol, tre kjekkaser på vår alder stod å så på mens vi drev å ordnet også tror dere ikke hun faller ned fra hele greia og nesten river med seg hele gardina, altså ikke bare vår bakgrunnsgardin, men de 20 andre boothene bortenfor.. haha trodde jeg skulle daue, hun falt nesten mellom cola automaten og gjerde, ahahahah jeg ler når jeg skriver dette! jeg og Jacky lo så fælt i går kveld at jeg var støl i magen i dag! måtte bare vært der as, og når hun reiste seg opp så latet hun som ingen ting! det er jo bare enda morsommere haha. uansett international festival.  Litt, spansk(?) entertainment, om jeg ikke tar helt feil. Selvfølgelig fant jeg også en norsk booth, men det blir et eget innlegg om det! Stolt over landet mitt vet dere! Åh det var også en hyggelig poilitimann i dag som var veldig intresert i å hoste en utvekslings student også sa han til meg "you encourage me, and you really made my day. thank you!" åh hvor hyggelig er ikke det.

  Ja også var det også en som trodde jeg var moren til Trip.. altså Trip er 10 og jeg er 17. Hun liksom "aw he is so cute, and so bright, is he yours?" jeg bare "eeh hahahahaha no. he is my american nephew" lol. også var det ørten andre folk som prøvde å kaste oss ut fordi de trodde jeg var en chaperon (foreldrene som blir med barna på fieldtrips) og at han var en student, så når skolene skulle dra prøvde de å dytte oss med haha. fikk kjeft for å gå feil vei og greier, men hver gang vi viste armbåndene våre var vi clear.


  Her er da min "sønn" haha. og Jacky

  over og ut, snakkes i morgen!

 • Publisert: 19.11.2010, 05:51
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits