Kaja Emilie

Pakker i posten

 • Publisert: 10.12.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • Når jeg kom hjem fra skolen i dag gikk jeg over til Memaw og Ronald (de bor ikke sammen men Ronald bor der nesten ihvertfall haha, de er så søte!)  uansett, jeg hang ut med memaw mens hun lagde noen sånne gode pekan kake greier, mens Ronald var ute å fikset gjerde til den nye hunden som kommer neste uke! skal få to hunder, en hos oss og en hos Memaw!!

  Jeg fortalte at jeg fikk permit i går og Ronald sa jeg måtte ta han på en tur, så fikk min første kjøretime i dag! Han sa jeg var flink og. Etter vi hadde cruiset litt rundt omkring, uten noen alvorlige skader dro vi hjem og jeg fikset meg til Jackys kor greie på skolen. Laura, jeg, Kenny og Chuck gikk først å spiste på Arbys også dro vi på kor oppvisningen. Etter koret dro vi på et intervju med en potensiell vertsfamilie for Laura, de virket helt fantastiske, to hester, to hunder, en katt og tre barn. Huset var også koselig, rent og pent! så flotters ut, pluss at hun får bli på Bryant!

  Når jeg kom hjem var det på tide å åpne to pakker som hadde kommet i posten for meg, en fra Vic min, TUSEN TAKK! herremin så mye fint du hadde lagt oppi til meg! og t-skjorten! den gjorde meg så glad! <33 Og kortet, haha, du er søt du vel, spesielt de små ekstra komentarene her og der! love you.


  Savner deg Kaja. SAVNER DEG OG!

  Også fikk jeg en stor pakke fra mamma, med en haug med mat produkter som jeg hadde ønsket meg lenge, julegaver til familien her nede, og masse godteri! Pluss klær og noen vakre brev og kort, tårene trillet når jeg leste julekortet fra familien Ingebrigtsen! aw jeg savner dere så fælt! 202 dager, som det stod i kortet. Tusen takk for fantastiske presanger og kort. veldig glad i dere alle sammen. Og til dere som ikke viste det, jeg har verdens beste familie, både Norsk og Amerikansk! I'm blessed <3


  Gulosten er på plass i kjøleskapet ja! Og Laura er passe fornøyd med godiset som kom med! haha.

 • Publisert: 10.12.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits