Kaja Emilie

Bellinggrath Gardens

 • Publisert: 17.12.2010, 05:40
 • Kategori: USA
 • I dag hadde vi hele timeplanen snudd på hode så vi gikk til 3rd block i 1st block, og 4th block i 2nd block, også 1st i 3rd, og 4th i 2nd. alle skjønte? Siden dette var nest siste dagen på skolen gjorde vi ikke mye i timene, blant annet i Creative writing, elsker klassen og læreren, Miss. Smith er verdens beste lærer! Uansett vi hadde frokost med bacon, monkey bread, brownies, pop tarts, vafler og alt annet godt du kan tenke deg. I historie timen var jeg heller i drama og så på film med den klassen så var veldig slakt i dag. Gleder meg til i morgen, men gruer meg litt siden neste semester er det helt nye klasser, kommer til å savne en del av de vi har hatt dette semesteret.


  På marinaen 

  Når jeg og Jacky kom hjem fra skolen spurte Kenny og Chuck om vi ville gå ut å spise også til Bellingrath Gardens, så vi dro inn til mobile og spiste på en slags marina restaurant på elven, var skikkelig koselig, minnet meg litt om Marinaen på hankø. Uansett vi koste oss med deilig sjømat og Jacky var i ekstase over å se båter og være så nær vannet... ja hun bor midt i Tyskland og ser sjeldent havet. Gleder meg til hun kommer til Norge og hun skal få være med på båtturer! Når vi kom til Bellingrath gardens viste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente men jeg ble veldig positivt overasket, hagen gikk over alle mine forventninger, faktisk er det den 2nd mest besøkte hagen i hele amerika, og Alabama's mest besøkte "atraksjon". Det var rett og slett nydelig, og fantastisk, 65 acres med lys og blomster og et stort mansion. Hadde en super kveld med familien, her kommer noen bilder.  T-skjorte ute i desember er ikke galt!


  Julepynten var NYDELIG, dere skulle sett det i virkeligheten!  Tok tre forsøk og en lang kø bak Jacky før det ble noe blits i kameraet. men men er jo hyggelig å stå å posere foran 20 andre fremmede saker.. haha.

 • Publisert: 17.12.2010, 05:40
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits