Kaja Emilie

Another package!

 • Publisert: 21.12.2010, 05:35
 • Kategori: USA
 • Deilig med ferie altså! Våknet sent i dag og spiste en god norsk frokost, knekkebrød med leverpostei. Nam. Og i dag fikk jeg enda en pakke i posten! Jeg elsker pakker, fikk en stor eske med masse godt i! Godteri, julegave og mat. Til og med mine elskede knotter! Hadde helt glemt av de, men gud så godt det smakte!  Tusen takk til Papi og Gerd som sendte meg noen norske skatter! Blir varm i hjerte av å lese søte kort og se alle mine favoritter i pakken, gulosten var selvfølgelig ønsket velkommen i kjøleskapet. Er så koselig at jeg ikke er helt glemt hjemme! Jeg har blitt en liten smørbukk mens jeg er her, har blitt rund i kantene haha. Men men regner med at jeg blir som jeg var når jeg kommer tilbake så tar det ikke så altfor tungt. Har vært å lekt med K.C (som vi bestemte oss for å kalle HAN istede for Kasey tidligere idag) og gått tur med henne to ganger i dag. Pluss sett litt 90210.

  Har ikke fått lagt innpå dagens bilder enda, så de kommer i morgen. Enn så lenge kan dere kose dere med et bilde av juletreet, og alle godsakene under, over og vedsiden av haha.

 • Publisert: 21.12.2010, 05:35
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Iben

  21.12.2010 kl.09:00

  hahahha woow! er det deres??

  The Bird

  21.12.2010 kl.09:29

  Hilsen fra mamma: anbefaler dere å spise frokost før dere pakker opp gavene på første juledag... hun tror dere kan bli ganske sulten hvis dere skal igjennom alt det der.

  Woow, jeg tror jeg liker amrikanske juletradisjoner. Rått! Det ble pluttselig veldig få gaver under treet vårt (sooom ikke er kommet opp enda, meeeen, det pleier jo ikke akkurat være såååååå mange gaver under der, så jeg kan vel si det).

  Kaja Emilie

  22.12.2010 kl.06:41

  The Bird: Ja de har et fantastisk system på hvordan de gjør det nemmelig, det er til og med lagt opp mat pauser inni all åpninger, det tar faktisk hele dagen, noen ganger litt av dagen etter på!

  Me too! Gleder meg sykt til å åpne pakker etter pakker, blir nok litt rart neste år igjen når gavene stortsett holder seg under treet. haha.

  Kaja Emilie

  22.12.2010 kl.06:41

  Iben: japp!

  Skriv en ny kommentar

  hits