Kaja Emilie

110 on the Interstate

 • Publisert: 22.12.2010, 06:39
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg kjørt på motorveien før første gang! Meg og Ronald duret bortover i 110, var egentlig drit redd men tok det helt med ro å lata som jeg hadde full kontroll. Håper vi holder oss på småveiene framover jeg! haha, føler meg ikke så sikker i trafikken enda. I dag hadde vi deilig skjømat til middag, noe som er typisk sørstat er at det meste er fried, så vi hadde fried østers i dag! Med reker og men, østersene var veldig gode, har aldri spist det fried før så det var jo litt artig. Har gått to turer med K.C i dag også, han er en stor baby, for han vill gjerne ligge i fanget hele tiden men han veier jo sikkert mer enn enn meg, og han kravler oppi fanget som om han var en 5 kilos chihuahua.

  Se på alle godsakene jeg fikk hjemmefra i går! Lagde til og med grøt til familien, og det likte de, så blir nok lagd flere ganger! Jeg og Chuck skal jo være alene hjemme om noen dager, og siden han ikke er den største kokken kan jeg jo lage grøt til oss! haha,montro om han tørr å spise hva jeg lager da, det ser jo litt.. rart ut.

   

 • Publisert: 22.12.2010, 06:39
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  fine bilder og fin blogg! :)

  Kanskje du vil besøke min? Da blir jeg glad:D

  Cissi

  22.12.2010 kl.06:51

  Har du något tips på en bra blogg?

  Svara på min blogg och tipsa andra! :)

  Iben

  22.12.2010 kl.15:08

  Ja, men det kjipe med serier er at de alltid stopper midt i det spennende og sier at siste halvdel kommer om et halvt år... Gidd, haha!

  Heldig du som får kjøre nå, men høres skummelt ut da. Motorveien liksom...

  agnete

  23.12.2010 kl.01:32

  herregud så heldig du er!!!!!!! im so jealous! alt det deilige snopet, herregud

  Skriv en ny kommentar

  hits