Kaja Emilie

New years eve on Snowshoe mountain

 • Publisert: 03.01.2011, 01:49
 • Kategori: USA
 • West Virginia turen var helt amazing! Vi bodde i denne herlige lille byen på toppen av fjellet, og hotellet hadde ski-in og ski-out. Kjørte noen black diamonds med ski men hold meg helst i de grønne bakkene på snowboard. Jeg og Shelby hadde jo blitt enige om at vi kom til å være professionals med engang, og cruise ned de svarte bakkene, jada, Shelby meide jo ned folk for hun gikk fort nedover siden bremse- og svingeferdighetene ikke var helt med. Men vi hadde det sykt gøy, selvom kroppen min er ødelagt, er ikke rart snowboard folk er i god form, må jo følge med hele tiden og hver minste lille bevegelse så kjørte jo brettet i helt feil retning. Kom meg ned uten å tryne flere ganger men på bånn av bakkene var jeg helt shaky i kroppen. Men det var sykt gøy, har lyst til å lære det ordentlig og  bli skikkelig flink, såå neste vinter håper jeg Sverre har lyst til å snowboarde litt kanskje? haha.  Meg, Toki (Laidy's lillesøster) og Lilly (Laidy's mamma) Sekunder før jeg falt av heisen.. nevnte jeg vi var profesjonelle? haha. 

  Her har vi sekundet jeg falt ja.. mens Laidy's familie som aldri har sett snø før bare kjører pent videre. Jeg nevnte ikke så altfor høyt at jeg var fra Norge når jeg sto på snowboard, på ski var det jo greit for der har jeg jo litt peiling, men ja. haha.


  På nyttårsaften var vi jo først i bakken, men etter det dro jeg og Shelby for å bade (ute!), var deilig oppvarmet basseng som gikk ute og inne, pluss at de hadde en super varmt boblebad, så vi slappet av der etter den harde snowboard dagen. Etter vi hadde badet fikset vi oss og alle gikk og spiste på en gorgues italiensk restaurante i kjelleren av hotellet. Var skikkelig flott der, perfekt sted for nyttårsmiddag. Vi spiste i evigheter, så når vi var ferdig med maten bar det rett opp på rommet og gjøre klar til nedtellingen til det nye året. Vi prøvde ut litt forskjellige tradisjoner for hvordan vie inn det nye året, blant annet å stå på noe og hoppe inn i det for lykke, pluss løpe med en koffert for å reise mye. Dette var ganske komisk men veldig gøy, vi pakket koffertene våre, tok de ut i gangen av hotellet og stilte oss oppå de, tolv kofferter med tolv folk på, kan tro folk stirret rart når de passerte, for vi var jo klare allerede 11.50. haha. Nedtellingen begynte og vi hoppet av koffertene, og la på sprang rundt hele etasjen før vi returnerte til rommet og ønsket hverandre godt nytt år og så på newyork greiene. Senere på kvelden gikk vi ut i byene og så på livet der, Laidy bygde sin første snømann, vi hadde snøball krig og gikk til sengs langt ut på natt.


  Han var ikke veldig fornøyd med alt bråket vi stelte i stand, men det var jo tross alt nyttårsaften! halloo


  Meg, Laidy og Lara står klare på koffertene!

  Ønsker alle et godt nytt år og må si jeg savnet min kjære mor i dag når jeg har vært syk! Jeg elsker å bli dullet og kost med men det er ingen her til å varte meg opp og pakke meg inn i dyna når jeg er dårlig, komme med cola og salt kjeks til meg. I dag har jeg tatt vare på meg selv helt alene, jeg hentet min egen, cola, diet coke til og med, fordi det var ikke noe futt i den halvåpne cola flaska. Men akuratt den jeg drakk hadde vist vertsmor satt av spesielt til henne, så klarer jeg å gjøre det feil og liksom. alt er feil når man er syk. Mamma kom å dull med meg!


  Avslutter med et bilde av meg og Laidy før jeg begynte å kaste opp, lenge leve omgangsyken..

 • Publisert: 03.01.2011, 01:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits