Kaja Emilie

Complains against my tummy!

 • Publisert: 06.01.2011, 03:19
 • Kategori: USA
 • Flotte greier jeg som trodde jeg var frisk og fin, trodde jeg slapp unna med bare en dag med omgangssyke, neida den gang ei, hadde bare en dag pause. Flotte greier. Etter skolen i dag skulle jeg jo egentlig på dans, noe jeg gledet meg til fordi onsdag er min favoritt på dansen. Men helt siden i dag morres har jeg følt meg dårlig. Likevel pakket jeg dansetøy og håpet det ville gå over, svelge to røde ibux-aktige greier før jeg dro og, så 1st og 2nd block gikk fint, men etter det gikk det downhill. De fleste som kjenner meg vet jeg har en liten, kremt, kanskje litt større enn liten men anyway, ting mot å ta på dørhåndtak (in public ofc, hjemme er det ikke noe stress, for der vet jeg jo hvem sine basilusker som lurer på dørhåndtakene osv) og andre ting som har basilusker på seg. Liker heller ikke å bruke public toaletter for de er så ekle, men gjett hvem som SATT SEG NED på GULVET inne på toalettet! PÅ SKOLEN. æsj, æsj og dobbelt æsj, må nesten kaste opp igjen bare jeg tenker på alle de bakteriene jeg dro med meg. yuki! uansett som dere sikkert forstår er jeg i strålende humør... syk på dag to liksom, dag 2! hallo, hva har jeg gjort against skjebnen for å fortjene dette? Desuten har jeg sovet sånn 4 timer i dag. etter skolen. bare sånn at alle vet det liksom, er nemlig veldig relevant. Nei tror jeg slutter her jeg, merker at jeg ikke har vært veldig sosial i dag. Håper jeg er bra til i morgen så jeg kan dra på skolen igjen.


  Har ikke noe spennende bilde å legge med så mens jeg er på sporet kan dere få se hvor god plass det var i vanen, jeg ligger altså på gulvet på toppen av der hvor hjulet går inn. fantastisk komfortabelt, dere burde prøve det alle sammen.!

  Vell uansett jeg er ikke for syk til å være på dataen og oppdatere dere, også før mamma får hjerteinfarkt og tror jeg er døende så kan jeg jo minne på at jeg har tendenser til å over- eller underdrive, jeg har hørt om ironi og sarkasme.. så ja bare slapp av folkens jeg lever enda! kommer til å gjøre det i morgen og.. forhåpentligvis. tullaaa! haha jeg er morsom. Over og ut.

 • Publisert: 06.01.2011, 03:19
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits