Kaja Emilie

Politics

 • Publisert: 07.01.2011, 05:51
 • Kategori: USA
 • I dag var jeg hjemme fra skolen. Sucks. Jeg som hadde lagt som mål at jeg ikke skulle være borte fra skolen en dag på grunn av sykdom. Våknet med en buldrene mage som absolutt ikke ville slappe av og spise mat. Neida flotte greier, men det gikk over ut over dagen. Var til og med ute på en liten tur med K.C. var nesten romantisk altså, vi fant oss et stort tre og jeg satt meg ned å lente ryggen til stammen og K.C. la seg vedsiden av med hode i fanget mitt, så satt vi der og nøyt de varme solstrålene og den friske gode lufta. Hadde et lite moment der ja. Men så gikk det over og livet gikk videre, lol. Kom tilbake til huset slappet av, leste litt Norsk donnald (sendt fra mami) og så på tv. Var CSI maraton så det passet meg jo flott! Når Jacky kom hjem hadde hun med mattelekser til meg, og ikke for å høres helt geek ut men det var skikkelig deilig å gjøre matte igjen.

  Vi hadde også en diskusjon om politikk ved bordet i stad, jeg syns demokratiet i Norge fungerer veldig bra, ikke bare fordi jeg er ung, men det fungerer for alle selv om skatten er noe høy. Altså det er jo noe de gjør riktig, siden vi er verdens rikeste land, verdens mest fredfulle land og blitt kåret til verdens beste land å bo i flere ganger. Vertsfamilien og de fleste her i sørstatene er jo republikanere så vi har jo litt forskjellige meninger der. men det er veldig interessant å høre andre meninger og syn, de har jo forstått det slik at mesteparten i Norge er missfornøyd med hvordan landet blir styrt, så prøvde jo å  rette opp i det, men jeg er jo ikke voksen. Så vet ikke om det spilte mye rolle hva jeg sa. Men var artig syns nå jeg, sånn jeg ser det, fungerer forskjellige regjeringer for forskjellige land.


  Vet det er mye bilder fra skituren nå, men er liksom det siste som kom inn på datan. Men dere klarer ett til!


  Tar gjerne imot meninger om Norges politikk altså! hint hint

 • Publisert: 07.01.2011, 05:51
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  The Bird

  08.01.2011 kl.09:55

  Så lenge de fjerner nærskoleprinsippet i Trondheim (og alle andre fylker som praktiserer det i Norge), så er jeg STOR fornøyd jeg altså! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits