Kaja Emilie

New schedule

 • Publisert: 11.01.2011, 02:30
 • Kategori: USA
 • Okei da var det... Mandag? nå måtte jeg tenke litt her, er altfor mye bråk i hode mitt fortiden. Er lei av å være syk hele tiden også i dag har jeg var slapp som en dau laks, det har Jacky også, hun sover allerede (og her er klokken 7) og har gjort det i en time. Jeg tok verdens lengste varmeste dusj for å gjøre kroppen litt godt, men nå som jeg er ute av dusjen og varmen klager kroppen like mye igjen. Skal det ingen ende ta lurer jeg? Hvor har mitt eksepsjonelle immunforsvar tatt vegen, jeg pleide jo aldri å være syk, ihvertfall ikke ordentlig syk - skulkesjuk derimot. det er noe annet.

  For å lysne opp dagen litt har jeg to flotte ting å dele med dere, starter med den første nyheten. Jeg har fått byttet timeplanen min slik at alt er slik jeg vill ha det, fikk til og med ny 5th block (mid-block). Så nå ser timeplanen min slik ut:

  1st block: Matte (Algebra and trig 2)
  2nd block: CSI (Forensic Science) Jada vi har faktisk en egen klasse på skolen som er om å løse drap ogsånn, samle evidence og bygge en case. 
  5th block: Dette er en halfblock vi kan bruke til å gjøre opp arbeid, ellers så snakker vi eller lærer om vitenskaps greier ogsånn for meg siden læreren er det til vanlig. Mens om 5th block læreren din har kunst som regular fag er det det du stortsett lærer om i 5th.
  3rd block: Psychology (Veldig interessant! elsker denne klassen)
  4th block: Current issues (Sånn ting som skjer om dagen, ser på nyhetene, diskuterer tilstanden i Darfur ogsånt)

  Så til den neste gode nyheten, som skjedde når jeg kom hjem! Lå en pakke på kjøkkenbenken adressert til meg. Jeg skjønte ikke helt hvem det kunne være fra fordi jeg viste ikke om noen pakker på vei, men for en flott overaskelse! Åpnet den og vi se champagne cognac, hm dette var mystifistisk, men så kommer julemarsipanen snikende opp av esken og da var det igrunn ingen nøling til å åpne resten. Fikk HERLIG NORSKE tøfler lagd av ekte saueull og greier. Skal legge med bilde i stede jeg!


  Også før vi runder av må jeg legge til grunnen for at ingen av sjokoladene er på bilde, kremt, står dårlig til med Norsk sjokolade her nede, så det forsvant egentlig før jeg rakk og ta bilde. hehe oops! Men tusen tusen takk! Hadde ikke forventet gave i det hele tatt,  var veldig koselig gjort! Tok også lang til å gå igjennom en smule komplisert familie for å forklare hvem som var avsender haha <3

 • Publisert: 11.01.2011, 02:30
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  FRKFRIDA.BLOGG.NO

  11.01.2011 kl.13:03

  Ååå.. du er så heldig, virker jo dødsgøy å være som utvekslingsstudent i usa. Jeg var på språkreise sommeren 2010 i malta, det var en helt syk opplevelse:D

  Skriv en ny kommentar

  hits