Kaja Emilie

Disney world

 • Publisert: 21.01.2011, 05:52
 • Kategori: USA
 • Ja jeg vet jeg er dårlig blogger, har mye og fortelle, spesielt fra DisneyWorld turen! Var en barndoms drøm come true altså. Men jeg har ikke tid nå, og i morgen skal jeg være med Laidy og Kelli til dansegreier i Mississippi, er skikkelig kult det kommer folk fra "so you think you can dance"!  Ellers må jeg si gratulerer med dagen til Sverre (Norsk tid)!! Og jeg er fortsatt syk, høres ut som en gammel kols syk mann når jeg hoster. Men det går fint jeg drikker te og hostemedisin greier som gjør meg fryktelig døsig.

  Vi kom til Florida, og vi var 6 jenter i en leilighet, første kvelden gikk alle jentene ut med Tony til "Old town" var veldig koselig! Så den første dagen dro Tony og oss 8 jentene til Magic kingdom, som er en av de fire parkene i Disney, det var akkurat som jeg hadde sett for meg da jeg var liten, og alt var helt magisk! Var ikke så fryktelig mange rides der men så mye å se på og alt fra disney filmene og slikt! Dagen etter dro vi til Epcot, hvor (i norge delen) jeg møtte en jente fra Fredrikstad som gikk på Frederik 2 i fjor!! Vi bare, aaah omg! me too! omg osv. ja dere skjønner tegninga. Denne dagen var også Alex med, han var boss fra EF Boston, og egentlig ganske kjekk! synd han bor helt oppi der. Men vi sees i Las Vegas da så kanskje vi kan gifte oss der! lol. anyway tilbake til det seriøse, vi hadde en super dag og Tony er helt fantastisk! han er så sykt flink og grei og tålmodig at jeg blir helt målløs! Han meldte seg til og med på turen frivillig! Han gjorde virkelig turen god altså!


  Langbein i the pirates of the caribean!


  Forran slottet! (legg merke til min passe store jakke, snille Tony gav den til meg siden jeg frøs så fælt <3)
  Skal legge ut flere bilder når jeg for tid! Min meg også på å fortelle hva som skjedde to sekunder etter vi kom inn i parken! Herre, vi står der og snakker og Tony sier "det er en ting dere ikke må miste og det er denne biletten! kostet 300 dollar så skjønner jo det, så gikk vi to minutter inn i parken og skal ta vårt første bilde, jeg drar opp kameraet og oppdager at kamera esken er borte - der var også min 300 dollars billett! Jeg ble jo helt omg og løp tilbake, vi hadde jo bare gått rundt 20 meter! Men den var borte vekk, kunne ikke se den noe sted, så vi gikk til informasjonen, med en tynt lite håp, jeg var sikker på at den var borte, men tror du ikke noen hadde levert inn kamera esken min med billetten inni! lykke! Etter det lot jeg Tony passe på billetten forresten haha.  Fortalte det like gjerne nå jeg haha.

 • Publisert: 21.01.2011, 05:52
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits