Kaja Emilie

The Pulse

 • Publisert: 24.01.2011, 05:02
 • Kategori: USA
 • Denne helgen har vært helt fantastisk! Kelly inviterte meg med til "The Pulse" som bare er verdens kuleste danse workshop ever! Bare ta en titt på videoen under!  Det var sykt kult, koreografene til Britney spears, Janet Jackson, Michael Jackson osv var der, Mia Michaels (dommeren i "so you think you can dance" pluss ti tusen andre ting haha), Desmond, Dave Scott (koreograferte dansingen i step up 3D, han er awesoooome!!) Brooke (fra Glee) og Cris (var gift med J-jo før og var den siste som danset med Michael Jackson før han døde) og ikke minst rødtoppen fra Pussycat dolls var der! Og ikke minst alle de beste dansere fra "so you think you can dance" Det varte hele helgen og koregrafien var helt amazing, og på lørdag var det the pulse fashion show på kvelden var skikkelig bra slutt, pluss at i dag som var den ordentlige slutten så satt alle i ring og hadde spørsmål tid osv. Tok masse bilder med de og koste meg med danse gjengen.

  Før vi dro hjem dro vi ut å spiste og mens vi satt å spiste ringte tlf min og jeg som aldri tar tlf  (jeg legger alltid på og sender melding "what?" etter på fordi jeg har gratis sms men ikke ringing lol.) Men jeg bare følte jeg måtte ta den telefonen så jeg svarte og gjett hva! Jeg vant en skrive konkurranse! Altså jeg hadde jo helt glemt at vi sendte inn ting til det creative writing tingen, og jeg hadde ihvertfall ikke trodd jeg skulle vinne! Jeg liksom, er jo ikke akkurat noe mestertalent. Men ihvertfall så skal jeg nå på fredag til Murphy skole, hvor det blir holdt en sermoni og en journalist kommer for å snakke med oss ogsånn. Hørtes veldig spennende ut syns jeg, så i morgen må jeg gå og snakke med miss.Smith.

  Ser ut som verden smiler til meg og gir meg en dytt når jeg trenger det. Jeg tror skjebnen er gud på en måte, og jeg tror skjebnen tar vare på meg selv om den drar meg gjennom mye rart før vi kommer ut i åpent terreng igjen. Alt skjer for en grunn. Så til alle og enhver som sitter i mørket, det er for en grunn, kanskje for å vise deg hvor godt du egentlig har det, uansett ha tillit til skjebnen, eller gud, frtt valg. og på slutten vill jeg si tusen takk til Pappa'n min <3

 • Publisert: 24.01.2011, 05:02
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits