Kaja Emilie

Vicky's 18th birthday party

 • Publisert: 05.04.2011, 04:10
 • Kategori: USA
 • I går (på søndag) feiret Vicky 18års dagen sin med et herlig poolparty! Alle ble dyttet uti med klærne på og vi svømte, lekte, spiste og koset oss hele dagen og kvelden lang. Snakker om deilig sommervær altså, er jo helt perfekt å ha pool nå, er altfor varmt å være ute uten å være i vannet liksom. Vi var en hel gjentegjeng og to tre gutter, pluss tony som var grill mester, også kom jo den beste suprisen ever (selv om jeg var med på å planlegge den var det sykt gøy å se alle de andres uttrykk!) plutselig kom aggie gående gjennom døren og alle begynte å hyle og skrike å alle klemte hun, var sykt godt å se henne igjen! Var som om hun aldri dro, og blir kjempe kult å sitte på flyet sammen hjem og!  Kristina hadde den søteste gaven til Vicky, hun hadde nesten laget et lite lotteri. Uansett her er noen bilder fra gårsdagen, fordi i dag har jeg bare vært på skolen, gjort lekser, gått tur med hunden og sett på tv. lol. 


  Meg og Elin ved bassengkanten


  Jacky (min vertsøster -tyskland), Meg, Laidy (colombia) og Elin (finland)  Vicky (bursdagsbarnet - italia) etter å ha blitt kastet i vannet med klærne på haha


  Der gikk vi alle i vannet, Martina, Ana, philip og meg


  Aggie miin!

 • Publisert: 05.04.2011, 04:10
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  ♥ hanna gulbrandsen

  05.04.2011 kl.08:34

  Så søte bilder, det så veldig koselig og gøy ut :)

  ibenheleneUSA

  06.04.2011 kl.14:01

  Takk for superbra boktips (The Hunger Games)! Har lest første boken nå, og skal snart begynne på 2. På engelsk selvfølgelig! Er 2.eren like bra eller?

  Har du forresten hørt at Hunger Games skal spilles inn som film? Den skal visst komme ut 23. Mars 2012, gleeder meg!

  agnete

  07.04.2011 kl.02:56

  awww, ja det var helt herlig å se deg og alle de andre igjen! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits