Kaja Emilie

Promdress

 • Publisert: 11.04.2011, 04:49
 • Kategori: USA
 • Nå, 5 dager før prom, har jeg endelig den perfekte kjole!!

  Okei i dag var jeg på shopping med Elin for å se etter promdress til både meg og henne, jeg hadde jo den blå jeg kjøpte sist men jeg syns liksom ikke den "satt" helt. Så vi tuslet rundt i butikker og prøvde på hundrevis av nydelige kjoler, helt til vi fant de perfekte kjolene! Herregud jeg elsker de, hadde aldri trodd jeg skulle ha en svart promdress, tenkte liksom det var så "kjedelig" men ah nei, den er nydelig. Valget stod først mellom en grøn/blå, en rosa og den svarte.


  Her ser du de tre "finalistene", haha. Den blå/grønne gikk ut pga rart stoff, og at den var litt for trang mens de ikke hadde noen andre størrelser. Den rosa gikk ikke ut før jeg stod i kassen, men det var pga "skjørtet" startet så langt ned, og det var en av grunnene til at jeg ikke likte den blå, pluss at den var 120 dollar dyrere enn den svarte. Og den svarte vant fordi den er svart! det er jo litt spesielt, alle har jo rosa, og siden jeg hadde rosa på homecomming ville jeg egentlig ikke ha det igjen. Den svarte er nydelig i virkeligheten, får liksom ikke fram alle detaljene på bildet, men gleder meg til å bruke den. alle er stropløse foresten, bare mine bh-stropper som syns.

  Også på shoppingrunden vår i dag kunne vi jo selvfølgelig ikke gå forbi forever 21 og charlotte russe! Så jeg fikk meg to par nye sko, to gensere og en søt sommer topp.

  Se på disse skoene! I'm in loooove! (har ikke promdress shoes yet da, men det går så fint så, så lenge jeg fikk disse så går det greit for meg, går stortsett barbeint etter 5 min på ball uansett så kan jo likesågjerne trappe opp uten helt fra begynnelsen av! haha)

 • Publisert: 11.04.2011, 04:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits