Kaja Emilie

Blessing of the fleets

 • Publisert: 03.05.2011, 04:30
 • Kategori: USA
 • Ja da gikk det et par dager igjen da, tiden nå flyr så fort at jeg rekker ikke engang og finne ut hvilken dag det er før den neste er her! 

  Denne helgen her skjedde det endel ting, noe som passer meg flotters siden jeg elsker å ha mye å gjøre - eller myegøyå gjøre. Så helgen startet jo på fredag, hvor jeg dro hjem slappet av litt, spiste en super god middag, hjemmelagde hamburgere og superstore bakte poteter (himmel!) På kvelden kom Julie og hennes vertsmor, Miss.Chriss å hentet meg, vi dro hjem og chillet litt før vi dro ut igjen. Og gjett hva vi gjorde! Vi fløy! Julie's vertsfar, Leon, jobber med småfly, så han tok oss med opp en liten tur så vi fikk sett skolen, byen og dauphin island ovenfra! fikk til og med sitte i copilot sete og greier. haha. Tenkte masse på farfar når jeg satt meg inn, mange gode minner fra jeg var liten.


  Klager ikke når jeg får se sola gå ned ovenfra!

  Ellers kom familien til Lara (fra nederland) på besøk her så hun hadde et party for de, så var der på lørdag før det bar hjem til et bursdagsparty for min verts nevø som ble 9 år! Etter det var det tilbake til Julie's og vi dro inn til mobile og spiste på chills som er sånn super awesome yogourt place! Du får en kopp også kan du fylle sånn 50 forskjellige yogourter oppi også alt tilbehør du kan tenke deg, fra fresh frukt, til krem, til sjokolade, til gummibjørner(!) og alle slags sauser og nøtter. Du kan mikse så mye du vill og alt du betaler for er vekten av koppen tilslutt. nam! Dagen etter på var det blessing of the fleets, siden rekesesongen begynner nå så er det en slags liten festival in the bayou med en parade og mat, og små boder osv. mens vi gir vår blessing og ber om en god sessong for rekebåtene. 


  Skal ikke si at jeg ikke liker sol her men hallo! går det ann å bli varmere og svettere eller? Dauer av fuktigheten og heten her nede. er fristet til å bli nudist. haha.


  Bubba. Og ja, en vits som aldri går dårlig er jo at vi er fra LA aka, Lower Alabama. tørr. men you know den er jo litt kul fordet.
  Ellers så var vi på sånn politiske greier med Julie's vertsmor, det var jo intresant, veldig konservativt men artig, vi så på civil war reanctment, snakket med the mayor (hvis han vinner electionet da) og plantet et frø. Dette var altså før Lara's party igjen, sorry med litt surr i tidslinjen men det går fint. Men nå skal jeg sove, skal opp 5.30 i morgen. natta!

 • Publisert: 03.05.2011, 04:30
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits