Kaja Emilie

Norway presentation

 • Publisert: 10.05.2011, 04:37
 • Kategori: USA
 • Hei hei, jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. haha, det skjer så mye hele tiden, prøver å utnytte tiden her best mulig, er så mye jeg ikke har fått gjort. Plutselig var det bare en måned igjen. Herregud, det er så mange tanker i hodet mitt at jeg blir sliten bare av å sortere de, haha.

  Men ihvertfall på mandag var det Relay for life etter skolen, hvor vi walked for cancer, vi gikk rundt og rundt the trackfield, danse gruppa hadde oppvisning på football fieldet og det var masse små boder med mat satt opp. Var veldig fint gjort og fikk samlet inn masse penger til kreft. Senere på kvelden dro jeg til Cheree og det var et par folk som kom over der, vi chillet og koset oss og jeg sov over der. Dagen etterpå dro vi til en liten lake ting og badet. herlig. Etter det dro jeg hjem og slappet av ute i solen med en bok  og så på tv ogsånn.


  Cheree og meg på fredag

  På Søndag var det morsdag her, men jeg fikk desverre ikke feiret den noe særlig, ikke det at det var noen feiring planlagt men likevel. Men hadde en ganske spennende dag likevel, fikk opp i flyet igjen og denne gangen fløy vi over huset også, pluss at vi gjorde sånne loop greier så vi ble vektløse!! Jeg la telefonen i håndflaten og den svevde rundt helt til vi fikk tilbake vekten igjen!! haha. Var sykt gøy. Ellers jobbet vi med prosjektet vårt som vi skulle ha framvisning om dagen etterpå (idag) om Norge og Tyskland. 


  Huset til Meemaw til venstre og vårt til høyre, pluss dammen bak huset og gress ogsånn, så nå ser dere hvor vi kjører firhjuling, går tur med hunden osv. Sa jeg foresten at vi har fått andunger? 15 stk i første kullet.

  I dag(mandag) så våknet vi, gjorde oss klare, spiste deilig hjemmelagd frokost, første jeg har hatt her i usa faktisk haha! men uansett, dro til barneskolen og var klare for foredraget vårt, som vi kjørte 5 ganger i alt tror jeg. 45 min på hver. Den første gangen var skummel, men etter hver klasse som kom og gikk ble det enklere, hadde ikke noe script eller noe hadde bare bilder av Norge også fant vi opp hva vi sa along the way. Har aldri gjort en presentasjon sånn før, men det var jo så mye enklere! Ingen ting å pugge eller noen ting. Uansett på slutten av dagen var vi sykt slitne men vi avsluttet med den beste klassen, 3.klasse som alle satt rundt oss i ring på gulvet, og vi hadde powerpointen på smartboarden ogsånn, de gav oss klem når de gikk og var bare så søte! Var en herlig opplevelse, og jeg hadde faktisk ikke hatt noe i mot å være lærer for 2-4 klasse elever (sånn innimellom, ikke for fast), men 5 klassingen var ikke noe kule de stilte nesten ingen spørsmål for de var "too cool".. yeah. whatever. Ah jeg elsker å snakke om Norge, skal begynne å ha fordrag om Norge hele tiden om jeg kan velge tema! haha.


  Julie er klar for presentasjon med en hel kurv med ting fra Norge!

 • Publisert: 10.05.2011, 04:37
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  malen - les det

  10.05.2011 kl.04:48

  fine bilder

  Skriv en ny kommentar

  hits