Kaja Emilie

USA again!

 • Publisert: 03.11.2012, 00:09
 • Kategori: USA
 •  

  Første gang på to år jeg har skrevet inn Kajaeh.blogg.no i søkefeltet på nettleseren. Forventet nesten at hele bloggen skulle være borte og at det skulle poppe opp en feilmelding noe lignende; ?nettside slettet grunnet langvarig fravær" men nei bloggen stod akkurat hvor jeg forlot den for to år siden. Nå er jeg jo ute på reise igjen, derfor tenkte jeg å begynne å skrive her. Slik at de hjemme kan følge med på hva jeg bedriver disse herlige dagene med, og slik at jeg slipper å fortelle den samme historien ti ganger.

  Det er jo en stund siden jeg dro hjemmefra, har vært en uke i Alabama, USA før jeg dro hit til Bogotà, Colombia, hvor jeg er nå, og har tenkt å bli en stund framover. Jeg snakker om landet Colombia, i Sør-Amerika, vedsiden av Brasil, ikke Colombia langt opp i nord som flere har trodd.

   

  Men ja, uken i USA gikk ekstremt fort, føltes mer som tre dager enn syv! Uken begynte meget bra ettersom Kelli skulle prøve ut en splitter ny bil, og jeg fikk være med, null klager fra passasjer siden ihvertfall!

  Uken fortsatte med en tur på stranden på Dauphin Island med Shelby, herlig nydelig sommervær, kan ikke si jeg savnet Norge når jeg lå på en kritthvit sandstrand, skyfri himmel, en drink og solen som bakte på ryggen. Vi surfet/tok bilder og latet om vi var super-pro skimboardere.. ja det var mer slik, stod vel nærmere tre sekunder på det brettet før jeg definitivt ikke stod på brettet lenger!

  Senere på kvelden dro jeg og Cheree til et slags spøkelseshus kaldt the House of Horrors, prøv å spør etter veien dit uten å høres ut som om du vil til the House of Whores.. måtte nesten stave det for å få fram riktig betydning. Spøkelseshuset viste seg uansett å være en kristen greie som prøvde å få oss til å konvertere og det hele endte med at vi kom alle til himmelen om vi meldte oss inn også ba vi alle sammen.. Alabama style.  Lørdagen var jeg hjemme og slappet av til Shelby og Gabriel kom å hentet meg for å dra til New Orleans, vi stoppet på Gabriels onkels restaurant og hadde deilig meksikansk mat og Margaritas! I New Orleans tok vi turen ned til sentrum, Bourbon Street, hvor vi spiste middag og trasket rundt. Det er vanligvis NOK av merkelige mennesker på Bourbon Street men når det i tillegg er halloween feiring, tar det helt av. Shelby gav meg en handgrenade, noe tydeligvis alle som besøker Bourbon Street må ha, den var i hvert fall sterk nok for et helt fotball team. Vi danset og koste oss helt til vi skulle hjem og oppdaget at bilen hadde fått låser på hjulene. Kvelden endte med en bot på 135 dollar, men vi hadde en super kveld, så alt i alt gikk det helt fint.

   

  Søndagen gikk med på å traske rundt i New orleans, besøke the French Quarter, og elvepromenaden, vi spiste deilige beignets og verdens beste hamburger g bakt potet på et lite bortgjemt sted hvor vi måtte vente en og en halv time for å få bord! Skulle egentlig se Skrillex men det ble så sent så vi dro hjem uten han, ikke til min store skuffelse akkurat.Tirsdag kveld dro jeg, vertsfamilien og deres to nye søte utvekslingsstudenter ut for å spise på min favorittrestaurant The Marinera.

  Der har vi uken min, samlet opp i et kort innlegg. Forteller om Colombia senere, nå skal jeg sosialisere litt.

 • Publisert: 03.11.2012, 00:09
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits