Kaja Emilie

Mi casa!

 • Publisert: 08.11.2012, 02:29
 • Kategori: Colombia
 • Velkommen til mitt nye hjem! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av huset, og området rundt for dere til å se. Bor i et slags "rekkehus" her kalles det hus men i Norge ville jeg kalt det rekkehus, siden det ligger vegg i vegg med andre hus. Et to meter høyt gjerde omringer alle husene på denne "tomten" eller område. Og for å komme inn på selve området hvor du kan gå videre til inngangsdøren må du gjennom en resepsjon som alltid er betjent. Noe jeg glemte å nevne er jo selvfølgelig strømgjerde på toppen av det andre gjerde.. så trenger ikke akuratt være bekymret for å la verandadøren stå åpen.  Ellers inne på området har vi et svømmebassen, et treningsenter, lekeplass og en slags hovedgate, litt vanskelig å beskrive siden jeg ikke har sett noe lignende i Norge før, så har ikke helt de rette ordene. 

   

  Her er husene på rekke og rad, og gjerde med advarsel om strøm , synes ikke så godt på bildet men syns mer en godt i virkeligheten. Pluss litt av parken rundt. Bor i et veldig stille og rolig nabolag, vil vel kvalifiseres som ganske trygt, en av de tryggere nabolagene i hvertfall. Det er kort vei til to kjøpesentere, et megastort supermarked (som jeg personlig syns kvalifiserer som et kjøpesenter), små butikker, restauranter, frisører og andre ting jeg kun har gått forbi og ikke utforsket noe særlig. Og ikke minst McD, Alt i gåavstand fra huset.


  Her er "hovedgaten" jeg snakket om, jeg bor rett in til høyre også videre ned den sidegaten helt til nummer 10. Hvis du følgerhovedgaten ned også til venstre kommer du til svømmebassenget og gymmen. Til høyre ligger lekeplassen. Liker meg veldig godt her, og er utrolig betryggende å bo her, for innbrudd skjer ihvertfall ikke. Selvom jeg faktisk trodde det var inbrudd i dag, men det viste seg å bare være noen som vasket taket. Hvert hus går helt til toppen, altså det er 4 etasjer i hvert hus, så de er heller smale og høye enn lange og brede. 

  De siste bildene er fra rommet mitt, jeg bor i underetasjen, hvor det er deilig og behagelig temperatur. Resten av familien syns det er fryktelig kaldt her nede men jeg tipper det er rundt 18 grader så for meg er det helt perfekt temperatur til å sove i. I helgen sov jeg i 2.etasjen oppe hos Laidy, og der var det jo sikkert 24 grader, var jo badstue under alle teppene. Ellers har jeg verdens søteste do, i den grad en do faktisk kan være søt, men min er faktisk det! har et lite bad innenfor soverommet med toalett, vask og dusj. Og som dere ser er toalettet veldig sjarmerende! Liliana elsker sånne små pynteting og har forskjellige farger og motiver på alle badene i huset. Ellers kommer jeg ikke på noe særlig mer å si. Utenatt jeg trives utrolig godt i mitt nye hjem!

 • Publisert: 08.11.2012, 02:29
 • Kategori: Colombia
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits