Kaja Emilie

Choachi

 • Publisert: 14.11.2012, 06:33
 • Kategori: Colombia

 • Nytt innlegg; tidlig lørdagsmorgen dro vi til en liten by kalt Choachi i Colombia, en times tid utenfor Bogotà hvor besteforledrene til Laidy; Lilia og Mario bor. Etter en humpete, svingete og meget hullete vei kom vi endelig fram til en liten by gjemt mellom fjellene med ikke fler en beskjedne 4000 innbyggere i forhold til Bogotàs 9 millioner. Det var en veldig hyggelig alle-kjenner-alle stemning i byen og hvor enn vi gikk på gaten møtte de andre folk i familien, tanter og onkler, kusiner og fettere, og selvom de ikke er søskenbarn kaller de hverandre det likevel. Ganske søtt igrunn. Over ser dere litt av besteforeldrenes hus, nydelig, og med en enda vakrere hage fylt av eksotiske blomster!

  Vi brukte lørdagen på å gå rundt i byen og se på ting og tang, slappet av i huset, hvor de blant annet har to skillpadder!! De var verdens søsteste, tenk å ha to skilpadder i hagen liksom, me want. Ellers så slappet vi av, spiste masse mat og var på sightseeing. De har også en tyrefektingarena og mens vi var der gikk alle tyrefekteren i en slags parade gjennom byen før de skulle opp til arenaen og ta livet av de stakkars oksene. makabert. Senere på kvelden dro vi på den lokale klubben, noe lignende Heidrun på sand, kan jeg tenke meg. morsom liten plass. Søndagen brukte jeg mesteparten av tiden min i hengekøyen med en god bok. snakk om avslappende idyllisk liv! 

  Den største av de to skilpaddene, ååh han er så søt at jeg bare vil ta han med meg hjem! Men nå skal jeg legge meg for i morgen har jeg nemlig arrangert en liten utflukt alene. Det blir spennende å se hvordan det går alene i Bogotà sentrum, men jeg har valgt aktiviteter hvor jeg ikke trenger å snakke så mye, så i morgen skal jeg blant annet besøke et av verdens mest kjente gull museum! Wish me luck.

 • Publisert: 14.11.2012, 06:33
 • Kategori: Colombia
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Karoline

  29.11.2012 kl.10:56

  Fine bilder :)

  Skriv en ny kommentar

  hits