Kaja Emilie

Første dagene på campus

 • Publisert: 20.09.2016, 22:41
 • Kategori: Student i London
 • Først og fremst: Så forferdelig vanskelig det skulle være å endre design og sånn stæsj, var inne å googlet, fant noe kodegreier, klipp og lim også vips var ting helt forandret. Ikke vet jeg hvor det har blitt av kategori, arkiv og disse "bolkene" man kan trykke på men satser på jeg finner ut av det når jeg får litt mer tid. Mins at jeg syns det var så lett og artig for.. ehm 6 år siden. Ja vi får nå se. Kanskje også på tide å få til en ny header men som sagt - det var absolutt ikke lett å drive på inni kodehelvete så får se. 
  Sekundært: Jeg syns nesten det er litt skummelt å starte bloggen igjen. Måtte til og med google ordet "innlegg" etter jeg postet forrige innlegg.. haha nørd. Snakk om å ha dårlig tiltro til egen rettskrivning. 

  Også til det jeg tenke å skrive om; de første dagene på skolen. 
  Jeg reiste ned på lørdag 17.september, tok 07:55 flyet fra Gardermoen og landet 09:20 på Heathrow. Skolen ligger egentlig bare et kvarter fra flyplassen men på grunn av at det var satt opp felles buss for flere studenter som kom med fly måtte vi vente en times tid. Når vi kjørte inn mot skolen våknet sommerfuglene i magen; tenk om det er helt annerledes enn jeg har forestilt meg? tenk om jeg ikke skjønner noen ting av studie? tenk om alle folka er super-rare? tenk om rommet er helt forferdelig? disse spørsmålene var bare noen få av tankene som fløy vilt rundt sammen med sommerfuglene. Og så kom skiltet. Royal Holloway entrance 400m on the right side. Shit. Det var samme følelsen som da jeg og Siri kjørte til Setermoen og plutselig var det bare 9km igjen av de over 1500 vi allerede hadde kjørt. Det var altfor snart. Ikke klar. Ikke klar. Ikke kl.. WOW. Vi svingte inn etter de 400 meterne og skolen tårnet over oss, akkurat som på bildet. Om ikke flottere. Sjukt fint var det, og alle sommerfuglene ble satt på pause og jeg satt klistret til vinduet mens vi kjørte rundt campus.

   


   

  Etter vi ble droppet av drasset jeg med meg koffert og bag til velkomstteltet hvor jeg fikk romnøkkel og en pekepinn om hvor jeg skulle hen. Trillet deretter fornøyd bort til øst-fløyen før jeg oppdaget at jeg bodde i 4.etasje. Dagens svettefest begynte. Tenker med gru på juletider da jeg må flytte ut alle tingene mine av rommet og inn på oppbevaring for ferien.. Rommet mitt var overaskende stort - dog tomt, men det var fordi jeg manglet noe møbler som jeg skal få i løpet av uken. Ellers er det veldig høyt under taket, store vinduer, peis og et tårn(!). Gammelt og nydelig. Eneste minuset ved å bo slik er at det er felles bad og pantry (vil ikke kalle det et kjøkken fordi det er kun et rom med kjøløeskap, brødrister, og mikrobølgeovn), men jentene i gangen virker greie så tror det skal gå fint for en periode. 

  Så fort jeg hadde droppet tingene mine gikk jeg ned til velkomstteltet og fikk mer info. Deretter til ID-check for å hente studentkortet mitt og verifisere at jeg er meg. Så var det welcometalk med hele fløyen jeg bor i hvor vi fikk en presentasjon av skolen, den kommende "Freshers week", generell info og forskjellige viktige personer og societys på skolen. Deretter var det en felles middag for å bli kjent med de man bor rundt, etterfulgt av glowstickparty som sikkert var gøy men jeg sovnet før ni så fikk ikke med meg stort mer etter middagen.. 


   

 • Publisert: 20.09.2016, 22:41
 • Kategori: Student i London
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits