Kaja Emilie

Dyrehage på Founders Field

 • Publisert: 23.09.2016, 10:20
 • Kategori: Student i London
 • I går hadde vi "petting zoo" på skolen! Det er egentlig et tiltak for å stresse ned studenter i eksamentider og slikt, sånn at man skal kunne komme ut fra biblioteket, ta en liten pause fra studiene og koble av ved å kose med dyrene. De har så mange bra slike tiltak. For eksempel har de også et eget kontor for internasjonale studenter (28% av studentene her er ikke-engelske) som tilbyr alt fra kurs i essayskrivning, språklærere, og folk til å lese gjennom det en har skrevet og rette gramatikk. Har ikke benyttet meg av noen av tjenestene enda men hele støtteaparatet rundt selve skolesystemet virker utrolig bra. Det var både geiter, gjess, esel, sau og gris på "utstilling". 
   


  Klokken 12 har jeg mitt første møte med min personal advisor som skal følge og rådgive meg gjennom alle årene. Etterfulgt av et psychology department reunion party 14, og pubcrawl på kvelden, så dagen i dag er nok en gang fylt opp. Skulle egentlig vært på både ballroom dance taster session og writing essay course i tilegg men alt er lagt til nesten samme tidspunktene så blir hektisk å få til alt. Nå skal jeg ned på treningssenteret, som også er veldig bra! Det er et stort fellesrom med vekter, aparater og kondisjonsområdet, et lite tøye/spinning/saltime-rom, også en MEGA gymsal. Pluss alskens idrettsbaner utenfor. 
   


  I går kom solen frem og jeg fikk dette bilde av utsikten ned i Founders North Quad. Blir så glad hver gang jeg ser ut - det er så  nydelig her!
  Gleder meg til snøen ligger som melisstrø ♥

 • Publisert: 23.09.2016, 10:20
 • Kategori: Student i London
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits