Kaja Emilie

HAPPY 23!

 • Publisert: 25.09.2016, 10:51
 • Kategori: Student i London
 • Hipp hurra for meg som fylte nok et år i går! Våknet til en hyggelig bursdagstelefon fra Gry Silje så det satt standaren for resten av dagen. I tilegg gav Natasha meg bursdagskort på fredag, veldig koselig at hun hadde husket at jeg hadde bursdag i helgen (hun pendler fra London og bor ikke på skolen). Og endelig kunne jeg åpne pakken mamma sendte med hjemmefra, manglet bare en muffins med lys og en skranten sangstemme så ville det vært just som hjemme!

  På fredagskvelden var jeg med Natasha, vi drakk vin og hørte på gamle sanger fra lydsjekken utenfor vinduet. Klokken 9 gikk vi ned til Founders Meadow som en en åpen eng midt i skogen, der var det en event kalt Reel Cosy som bestod av live akustisk musikk, bål, marshmallows, sakkosekker og tepper. Og selvfølgelig en stjeneklar himmel. Er en musikklinje på skolen her og det er definitivt mange som kan synge og spille. Stemningen var så god, og publikum sang med på de kjente linjene.

  Selve bursdagsdagen ble brukt på trening, tur til byen, og en ny event kalt Freshers Formal som var en blac ktie event i North Quad - dit jeg ser ned fra rommet og hvor de rigget opp på fredagen. Da var Hotel California og resten av 80-talls musikken byttet ut med et liveband og to flinke DJ´s. Det var felles fiksing med resten av jentene på min hall, men jeg som bare skulle rekke litt mer enn jeg egentlig hadde tid til var supertreig i byen så kom lenge etter resten så fiksingen måtte gå på et kvarter, hadde glemt å kjøpe bilett, og hadde heller ingen sko.. Men det ordnet seg alt i hop og kvelden ble super.  Mange flotte kjoler og masse bra musikk, så fikk virkelig feiret starten på mitt tjuetredje år! og jentene i gangen virker som en veldig fin gjeng. I dag skal vi en tur til Windsor også er det utekino på her på kvelden.  Noen av de andre tok bilder av alle, hvor en ser alle de fine kjolene - jeg var mest opptatt av å danse. men tok i det minste ei litta selfie på bursdagen. Fikk så mange hyggelige gratulasjoner i går, tusen takk! Det gjør meg ordentlig glad, jeg kjenner mange fine og gode mennesker ♥

 • Publisert: 25.09.2016, 10:51
 • Kategori: Student i London
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Vilde

  25.09.2016 kl.12:29

  så utrolig herlig og moro :D Gratulerer med dagen som var <3

  bette

  07.10.2016 kl.07:40

  HALLO, ja. Den farga var skikkelig fin til deg! JA til mer sennepsgult på deg.

  PS: Jeg skal spamme bloggen din masse. Kan du skaffe noen fete rabattkoder på barberhøvler eller Farris snart?

  Klem

  Kaja Emilie

  08.10.2016 kl.23:07

  bette: lurte på når kommentarene fra deg skulle begynne å tikke inn, vet du er en sjult bloggqueen!
  Klart det, får sikkert de feeete avtaletilbudene i bytte mot mine 4-5 lesere (H)

  kleeeem tilbake

  Skriv en ny kommentar

  hits