Kaja Emilie

Høsten er vist her

 • Publisert: 04.10.2016, 22:54
 • Kategori: Student i London
 • Også var det plutselig tirsdag. Og Oktober! Frem til i går tenkte jeg at vi fortsatt lå inn under kategorien "sensommer", går enda til trening i shorts, og har ikke begynt å bruke ordentlig jakke enda. Men i går kveld var vi ute en tur og jeg oppdaget at det er jaggu høst - og ny måned, så det er jo ikke rart det begynner å bli kaldt! God jeg skal hjem i helga og få med meg noe annet enn skinn- og olajakke. Tiden går fort og sakte på engang, føles som om jeg har vært her dritlenge, og det er rart å tenkte at dette bare er den andre skoleuken. Samtidig er alt fortsatt nytt; jeg glemmer middagstidene, husker ikke min egen adresse og vet så vidt hvilket fylke jeg bor i når jeg blir spurt.. Men har enda ikke kommet over hvor flott selve bygningen jeg bor i er. Om det er mulig å crushe på en ting crusher jeg på dette bygget! Bildet under ser jeg hver gang jeg kommer gående fra treningssenteret, er en liten og mørk "skogssti" også plutselig åpner deg seg og bamn; slott in your face. 

  Helgen gikk med til mye lesing. Biological Psychology er virkelig ikke like logisk og lett fattelig som Developmental Psychology. Så vil vel egentlig si at jeg brukte hele helgen på å komme meg sånn tålelig gjennom to små kapitler - det ene være seg introduksjonskapittelet.. Ellers sov jeg mye av helga, har fått "freshersflu" som det så fint kalles, etter første velkomsukens fest og fanterier. Så det snufses og hostes i alle forelesningene for tiden. Men har gjort noe annet enn å lese da, rakk blant annet en tur til Slough, en by forbi Windsor igjen (tar ca 40 min med bussen). Der finnes det jaggu en Primark og jeg har fått kjøpt meg både tøfler, sokker og truser, pysjamas, og masse duftys for en slikk og ingenting! Sett bort i fra at alle de gamle lysene mine var konfiskert når jeg kom hjem og jeg hadde fått "merknad" for det.. Så blir vel ikke å tenne opp noen av de nyinnkjøpte lysene mine med det første.
   


  Forventer å bli dritsprek av å bo i fjerde etasje, tross alt 24 trappetrinn for hver etasje så nå kan endelig den helse-trackern på iphone begynne å virke. 

 • Publisert: 04.10.2016, 22:54
 • Kategori: Student i London
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits