Kaja Emilie

Springbreak

 • Publisert: 29.04.2011, 02:44
 • Kategori: USA
 • Okei springbreak var bare helt sykt awesome, men det skjedde for mye til å skrive ned her! Dagen etter prom dro jeg til gulf shores, med Julie, Lara, Ms. Chris (Julie's vertsmor), Skye, Kelsie, Curtis og Jeremy. Kelsie dro hjem etter bare en dag, også kom julie's bestemor. hotellet vi bodde på var helt fantastisk! Det er det største, og peneste rommet jeg har vært i noen gang. Vi hadde tre soverom, 4 bad, stue, spisestue, kjøkken og en laaang hallway og en balkong rett ut på stranden - alt dette i et rom! Jeg lagde til og med en video men får ikke til å laste opp den så skal se om jeg finner noen bilder, tok nemlig altfor få mens vi var der :(


  Her ser dere litt av leiligheten, elsket den! Pluss at vi hadde tre utendørs pools, et innendørs og stranden rett utenfor poolene, vi hadde også innendørs hottubs. Digg. Vi koset oss masse hele ferien, slappet av på stranden, eller ved poolen, hvor vi kjørte rundt i sånn tuberinger og greier, som dere ser på bilde fra basengene. 

  Ines, en venninne (spansk utvekslingsstudent) av Julie kom også over og ble to dager, vi shoppet, tanet før vi dro over til hennes hus og kjørte vannscooter! Ahh, jeg elsker vannscooter, jeg kjæsjet ikke heller så det var jo flott haha. Og max (tysk utvekslingsstudent som var her i fjor) møtte vi også! var veldig gøy å høre hvordan det var å komme hjem igjen osv etter å ha vært her ogsånn. Det var også paragliding og masse annet, en av dagene dro vi på the hangout med meagan, melanie og mika. Hadde mye morro, jeg aldri kommer til å glemme! 

  Etter jeg kom hjem fra springbreak, slappet jeg av hjemme med Chuck, siden Kenny, Kelli og Jacky var på scrapbooking helg,  deilig å være (nesten) alene hjemme, savner det altså, ikke det at jeg ikke liker å være sosial men jeg elsker å være alene hjemme, er så relaxing. hihi. Dagen etter ble jeg innvitert over til Kristina og Vikcy, hvor Simone (tony og pat's utvekslingsstudent fra ifjor også var på besøk) pluss deres sønn som faktisk bor i norge(!!) han datet en norsk utvekslingsstudent for 7 år siden, og han ble med henne til norge og har bodd der siden. Verden er så liten! De bor i askim og tror du ikke hun jobber ved østfoldhallen?! haha jeg fikk jo helt sjokk, også møtes vi i Alabama liksom. awesome. Så jeg chillet med de for tre dager, vi dro til the mall to ganger, på kino, hang ut ved deres pool og gikk ut å spiste på red lobster, fun fun fun! Og på kvelden chillet vi med basenget med musikk og kos. Elsket springbreak! Var litt surt å komme tilbake til skolen på mandag, men nå vet dere hvorfor jeg har vært absent, har vært altfor mye gøy på gang! haha

 • Publisert: 29.04.2011, 02:44
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Prom night

 • Publisert: 29.04.2011, 01:59
 • Kategori: USA
 • Okei. først av alt jeg er ikke død, skadet eller tornadorammet.

  Så second, her kommer litt oppdateringer av hva som har skjedd, la oss starte med prom.

  Prom var kjempe gøy, sinsykt amerikansk, men herlig! Masse god musikk, og når sweet home alabama kom på på slutten var bare toppen av kaka! Vi danset og sang og hoppet så mye rundt at jeg svettet av meg all sminken haha. Jeg fikk ikke lov å dra tidlig fra skolen (så jeg hadde 20 minutter på å gjøre meg klar!!) så jeg var den eneste i alle klassene mine, haha det var meg og to andre liksom! Så etter skolen tok jeg laidy's buss hjem, pluss at i 4th block var jeg på doen og ordnet meg litt slik at jeg bare trengte å tenke på kjolen og håret når jeg kom til laidy's hus.

  Kelly og meg, hjemme hos Laidy
  Vi dro til en kirkegård for a ta bilder med en fotograf, etter det dro vi til skolen hvor en stor svart hummer stretch ventet på oss (awesome) tok litt flere bilder før vi kjørte til mobile og spiste på San Miguels. Så gikk veien til ballet (som var holdt downtown mobile, litt ironisk at det var en nattklubb på andre siden av gata men) og der var det punsj (så typisk filmish haha). Tok bilder der og, danset, senior walkout, prom king and queen, litt mer dansing og spising, før det bar tilbake til skolen igjen i limoen. tilbake på skolen igjen hentet Kelly oss og jeg overnattet hos Laidy. Herlig herlig, a night i'll never forget! 

  Vicky min

  Kristina

  Jentene

  Dimitrius (Lara's date) og meg forran limoen
  

  In the limo (alkoholfri drikke-så vi ikke blir sendt hjem haha)

  Så avslutter vi dette inlegget med et festlig bilde av julie haha
 • Publisert: 29.04.2011, 01:59
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • I know i've forgotten something..

 • Publisert: 15.04.2011, 04:22
 • Kategori: USA
 • Stress, stress, stress! Sånn har det vært i dag og sånn kommer det ihvertfall til å bli i morgen!! Herregud jeg gleder meg så utrolig mye til prom, er så sykt amerikansk liksom hihi. Men det som er er at jeg slutter på skolen 2.40, er hjemme 3.15 og skal være på promiseland (der vi skal ta bilder) klokken 4.00. Dette betyr at jeg har 20 minutter til å gjøre meg klar til prom! IIIK. Det funker bare ikke, så jeg og laidy har laget en smart plan. Siden jeg kommer til å være den eneste på skolen i morgen (alle som skal på prom er hjemme fra skolen eller får early dissmissal. men det var ikke et valg for meg så da gjør vi det beste ut av det vi har å jobbe med) så kommer ikke læreren til å bry seg om jeg er på toalettet hele timen og fikser håret mitt i 4th block, så tar jeg Laidy's buss hjem (uten laidy for hun kommer ikke på skolen) og ordner kjolen og starter sminken der, også tar jeg resten i bilen på vei til promiseland. Uansett om planen min sparer meg endel tid er det altfor knapt med tid altså, så har gjort alt av forberedninger jeg kan i dag så håper jeg det går! Har krøllet extentions, har lakket neiler-fransk manikyr og greier, pakket koferten til springbreak (reiser dagen etter prom haha) og pakket til å overnatte hos Laidy i morgen! stress men gøy! Nå skal jeg få skjønnhetssøvnen min også snakkes snart igjen.


  Har egentlig ingen bilder som passer så det blir et skandinavisk bilde fra en restaurant i New York

 • Publisert: 15.04.2011, 04:22
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Oslo

 • Publisert: 13.04.2011, 04:25
 • Kategori: USA
 • hei hei! Hadde tenkt å vise dere prom jewelry'et mitt i dag men jeg glemte å ta bilde, trenger nemlig litt hjelp til å bestemme hvilke av de to settene jeg kjøpte jeg skal bruke! Begge er utrolig herlige uansett så går nok fint whatever jeg velger. Gleder meg masse, har funnet ut at limoen vi har leid er en huuuge hummer strech limo, vi er 18 stk i den så må jo være god plass haha. Vi skal ut å ta bilder med en proff fotograf på et helt nydelig sted som heter promise land, også skal vi ut å spise på san miguels tror jeg, og etter det bærer det til prom! 

  I dag er det tirsdag, jeg har vært dødtrøtt og sleit med å holde meg våken i 3rd og 4th block, herregud vi så på verdens mest intresange video i 4th men jeg klarte bare ikke holde øynene åpne av seg selv så jeg ble sittende å løfte øyelokkene mine med fingrene.. snakker om desperat etter å følge med liksom. Neida men likevel, hater å sovne i timen for læreren gjør alltid så mye tull med de som sover, stikker blyanter i ørene på de osv. Haha desuten skremte coach spivey meg helt sykt i dag, fordi jeg textet og han hadde jo vært ute av klasserommet i minst fem minutter så jeg tenkte ikke han kom tilbake på en stund, så plutselig ble de rundt meg veldig stille (vi var liksom midt i en prat) også dunker pricilla meg på armen men jeg skulle jo bare skrive ferdig først også hører jeg en sån dyp visk rett ved øre mitt "what'you doin?" og jeg fikk jo nesten hjerteinfarkt! jeg hoppet til og skrek mens tlf spratt ut av hendene mine og alle lo av mitt sikkert veldig flotte ansiktsutrykk.. hjerte mitt banket i 200 etter på altså. Hørtes jo ikke noe skummelt ut når jeg sa det, men det var veldig skremmende! haha lol


  Se hva jeg fant på et skjerf i New Orleans foresten! go oslo!


  Random dude, meg, laidy, anna og Kelly på bourbon street

 • Publisert: 13.04.2011, 04:25
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Promdress

 • Publisert: 11.04.2011, 04:49
 • Kategori: USA
 • Nå, 5 dager før prom, har jeg endelig den perfekte kjole!!

  Okei i dag var jeg på shopping med Elin for å se etter promdress til både meg og henne, jeg hadde jo den blå jeg kjøpte sist men jeg syns liksom ikke den "satt" helt. Så vi tuslet rundt i butikker og prøvde på hundrevis av nydelige kjoler, helt til vi fant de perfekte kjolene! Herregud jeg elsker de, hadde aldri trodd jeg skulle ha en svart promdress, tenkte liksom det var så "kjedelig" men ah nei, den er nydelig. Valget stod først mellom en grøn/blå, en rosa og den svarte.


  Her ser du de tre "finalistene", haha. Den blå/grønne gikk ut pga rart stoff, og at den var litt for trang mens de ikke hadde noen andre størrelser. Den rosa gikk ikke ut før jeg stod i kassen, men det var pga "skjørtet" startet så langt ned, og det var en av grunnene til at jeg ikke likte den blå, pluss at den var 120 dollar dyrere enn den svarte. Og den svarte vant fordi den er svart! det er jo litt spesielt, alle har jo rosa, og siden jeg hadde rosa på homecomming ville jeg egentlig ikke ha det igjen. Den svarte er nydelig i virkeligheten, får liksom ikke fram alle detaljene på bildet, men gleder meg til å bruke den. alle er stropløse foresten, bare mine bh-stropper som syns.

  Også på shoppingrunden vår i dag kunne vi jo selvfølgelig ikke gå forbi forever 21 og charlotte russe! Så jeg fikk meg to par nye sko, to gensere og en søt sommer topp.

  Se på disse skoene! I'm in loooove! (har ikke promdress shoes yet da, men det går så fint så, så lenge jeg fikk disse så går det greit for meg, går stortsett barbeint etter 5 min på ball uansett så kan jo likesågjerne trappe opp uten helt fra begynnelsen av! haha)

 • Publisert: 11.04.2011, 04:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • New Orleans again

 • Publisert: 10.04.2011, 17:45
 • Kategori: USA
 • Da var det tredje gangen i New Orleans, jeg rett og slett elsker den byen! Det er en av mine favoritt byer, og det er nesten som et mini New York, pluss heftige festivaler og partystreets haha. Vi gikk på Bourbon street i går kveld og der var det liv, lol, gikk forbi homsebarene hvor de danset rundt i små selvlysende tangaer og det var ikke måte på. Ungene som var med hadde jo øyne store som talerkner hver gang vi paserte en bar/klubb. De hadde mye rart ja. Men på dagen var det herlig å gå rundt i gatene fordi de hadde en stor festival gående (noe de har hver helt igrunn, N.O. finner alltid noe å feire) også gikk vi rundt på the french market som minnet meg litt om thailand igrunn, var liksom et lite marked midt inne i alt annet, veldig artig! Også spiste vi selvfølgelige de berømte beignets på cafe du monde. Love it!  Vi shoppet litt, men jeg begrenset meg veldig selvom jeg gjerne ville kjøpe en milion ting! Flinke meg :) (kommer flere bilder når jeg får puttet de inn, nå skal jeg ut på promdress shopping med Elin)

 • Publisert: 10.04.2011, 17:45
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • A Midsummer Night's Dream

 • Publisert: 09.04.2011, 05:37
 • Kategori: USA
 • Heisann! er kanskje på tide å poste noe igjen ja, har blitt litt lat i det siste men det skjer altfor mye til at jeg har tid til å være på dataen. Men i hvertfall, i går, på torsdag så var jeg og Martina på baseball game og chillet der, fun fun men begynner å bli så sykt fuktig luft her nå, føles som om jeg puster vann når jeg går ut døren! Og i dag ble jeg og Lara igjen etter skolen, jeg tok opp igjen en prøve jeg misset når jeg var i New York, og etter det så chillet vi i audotoriumet med alle dramakidsa som lekte gjemsel av alle ting haha, også så vi på ironman og signerte årbøkene til hverandre. Var veldig koselig selvom vi ikke gjore noe spesielt, uten om at jeg fikk min etterlengtede mc donalds ofc! haha

  Klokken 7 så started midsummer nights dream, så det på Torsdag også men da spilte ikke Kristina, så jeg måtte se det igjen i dag, de var kjempe flinke og vi hoiet og klappet for  foreign kidsa. Har ingen bilder fordi jeg er LITT glemsom ogsånn så jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kameraet.. heh.


  Ja nei så fant jeg ikke et mer spennende bilde en to busker i bakgården... lool


  Meg og vertssøster på walmart.. nye brillene mine liksom!
  

 • Publisert: 09.04.2011, 05:37
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Vicky's 18th birthday party

 • Publisert: 05.04.2011, 04:10
 • Kategori: USA
 • I går (på søndag) feiret Vicky 18års dagen sin med et herlig poolparty! Alle ble dyttet uti med klærne på og vi svømte, lekte, spiste og koset oss hele dagen og kvelden lang. Snakker om deilig sommervær altså, er jo helt perfekt å ha pool nå, er altfor varmt å være ute uten å være i vannet liksom. Vi var en hel gjentegjeng og to tre gutter, pluss tony som var grill mester, også kom jo den beste suprisen ever (selv om jeg var med på å planlegge den var det sykt gøy å se alle de andres uttrykk!) plutselig kom aggie gående gjennom døren og alle begynte å hyle og skrike å alle klemte hun, var sykt godt å se henne igjen! Var som om hun aldri dro, og blir kjempe kult å sitte på flyet sammen hjem og!  Kristina hadde den søteste gaven til Vicky, hun hadde nesten laget et lite lotteri. Uansett her er noen bilder fra gårsdagen, fordi i dag har jeg bare vært på skolen, gjort lekser, gått tur med hunden og sett på tv. lol. 


  Meg og Elin ved bassengkanten


  Jacky (min vertsøster -tyskland), Meg, Laidy (colombia) og Elin (finland)  Vicky (bursdagsbarnet - italia) etter å ha blitt kastet i vannet med klærne på haha


  Der gikk vi alle i vannet, Martina, Ana, philip og meg


  Aggie miin!

 • Publisert: 05.04.2011, 04:10
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Baseball at school

 • Publisert: 03.04.2011, 16:12
 • Kategori: USA
 • Siden jeg ikke blogget på så lenge skal jeg være flink nå! På fredag til lørdag sov Lara hos meg, var kjempe koselig, og på lørdag dro vi på baseball game på skolen. Bryant vant i siste sekund! De slo in en homerun på siste ballen. Det var 28 grader og stekende sol, så vi ble jo alle solbrente men Jacky tok kaken! haha, hun ser ut som en kokt hummer, men selvfølgelig bare på høyresiden, det er jo det som gjør det så morsomt. Pluss at i dag så har Vicky(italia) poolparty bursdag så da blir jeg nok seendes ut som en kokt hummer jeg og lol. Nå er det jo morgenkvist og jeg sitter egentlig å venter på pappa på skype, men lurer på og jeg abre skal gå å spise frokost for dette tar jo en stund.


  Lara og meg

  
  Game

 • Publisert: 03.04.2011, 16:12
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • East coast tour

 • Publisert: 03.04.2011, 02:37
 • Kategori: USA
 • Ja jeg vet jeg er treg altså, skulle nok blogget litt før, men det har faktisk skjedd veldig mye her siden jeg kom hjem. Måtte pakke ut alt og ordne og styre med en hel del ting jeg hadde gått glipp av på skolen mens jeg var borte, jeg hadde blant annet en E i båte matte og forensics etter bare å gå glipp av en uke haha, så masse arbeid å ta igjen der, men tror jeg er sånn passe asjur med det nå. Men ja tilbake til turen jeg var på! Det var helt fantastisk og så sykt verdt det! 1400 dollar for 10 stater og inkludert i de, flere dager i New York, en i Boston og to i Washington D.C. (som var i full blomst!) Blomstringen i D.C. skjer kun en uke i hele året før de er borte igjen, derfor var det fotografter under hvert tre for å "capture the moment"  I guess.  Men det var nydelig! Ellers var jo New York definitivt fantastisk, shopping i Soho, empire state  building, times square, central park, Rockerfeller center, 5th avenue, empire hotel - gossip girl, manhattan, upper east side,  kjørte rundt i nabolaget til Sarah Jessica Parker på sex og singelliv hvor de drev å filmet, frihetsgudinnen, ground zero, det er bare for mye å nevne! Var helt rått, sykt fantastisk og herlig! Tusen takk mamma for den turen, kunne ikke hatt det bedre! (og kunne ikke vært mer fattig etter all den shoppingen haha, fml)


  meg og Kris


  Times square at night!


  Central Park


  On top of Empire State building with Hanna (sverige)


  Statue of Liberty


  Washington D.C. - the capitol building


  D.C. in bloom
  

  Inront of the white house
  

  Så det får være nok med bilder! Herlig tur med herlige mennesker!

 • Publisert: 03.04.2011, 02:37
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • hits