Kaja Emilie

A regular Tuesday

 • Publisert: 29.09.2010, 05:18
 • Kategori: USA
 • Har vært på dansingen i dag, er alltid gøy og slitsomt! Har egentlig ikke tid til å skrive noe for jeg dør snart av trøtthet, trenger nemlig nattesøvnen min! Derfor blir dette et kort innlegg om nesten ingen ting, men jeg vill takke for alle bursdagspresanger hjemmefra, hadde ikke forventet det, så tusen takk. Hører det begynner å bli høst og kaldt hjemme, det begynner å bli høst her også men ikke kaldt, nå er temperaturen på lik linje med sommertemperaturen i Norge så liker meg passe greit ute fortiden. Har meldt meg inn i den internasjonale klubben på skolen også, hver tirsdag etter skoletid, er ganske artig! Har lyst til å melde meg inn i flere klubber men er liksom ingen som passer for meg, bibelklubben er liksom ikke helt meg.

  Gammelt bilde, men passet fint med USA genseren. God natt folkens!

 • Publisert: 29.09.2010, 05:18
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Bye Georgia, Tennessee and North Carolina

 • Publisert: 27.09.2010, 04:41
 • Kategori: USA
 • Nå sitter jeg i bilen på vei hjem, men får ikke postet det før jeg kommer hjem, så jeg skriver i word så lenge, Eller det er faktisk openoffice når jeg ser etter. Uansett. Har hatt en fantastisk uke, vært i tre stater, og opplevd mye som jeg ikke hadde trodd, noe av det jeg vil huske mest er de ville bjørnene vi så, raftingen, indoor skydiving ? det var vanskeligere enn det så ut!, dixie stampede og the comedy barn! Noen som husker dette klippet fra youtube? Det er fra comedy barn, der hvor vi var, de presenterte oss utvekslingsstudentete til publikum og prøvde så godt de kunne og uttale navnene våre også vi måtte reise oss så alle så oss! Var artig, fikk oss en del eldre venner der ja ? flesteparten mellom 70-90 kan jeg tenke meg, once again var vi de eneste ungdommene der men de gamle er så søte så det går egentlig veldig fint! De to damene som satt forran oss lignet supermye på hvordan jeg og Agnete kommer til å se ut når vi blir gamle, så vi måtte ta et bilde av de. Og noe jeg ikke kommer til å glemme er alle de interne vitsene, jeg har ledd og ledd så jeg er støl i magen, Tony tuller med alt og alle og vi gjør narr av hverandre, spesielt Philip for han skjønner aldri at vi tuller så han svarer i super high pitch stemme; «whaaaat?». Altså man må være der for at det skal være morsomt men den tyske aksenten er hilarious, og han sier «like» HELE tiden, ikke en gang i hver setning, men tre ganger.


  Atlanta, Georgia

  Også tuller vi endel med Tony om black guys og gay people, for han er ikke så stor fan av de. Så vi sitter å ser ut av vinduet og plutselig roper vi «ooh, look at that sexy black guy, m m mm!» eller Ludovika som ikke forstår engelsk så fryktelig godt og sa «i like sleep with black girls!» « I lesbian!» haha hun er også super morsom, men man må liksom være her for at det er gøy, men se for dere en liten litt rundt jente med sterk italiensk aksang! Vi har hatt det så gøy! Driver å snakker om en tur til etter jul, men da entet til Key West og miami og slikt, eller washington DC og NY, eller California, så vi får se hva som skjer! Håper på en tur til hvertfall for dette har vært supert. Oog jeg betalte for det selv, bare sier det folkens!
  Six flags!


  Noen som vill ha et Calvin Klein sminke sett, eller kanske en Mocha Frappé?

 • Publisert: 27.09.2010, 04:41
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Homecoming dance

 • Publisert: 26.09.2010, 04:47
 • Kategori: USA
 • Jeg glemte foresten helt av å skrive om homecoming! Var en helt fantastisk opplevelse, kan nesten ikke vente til prom! Det er liksom 10 ganger bedre enn homecoming igjen, noe jeg ikke kan forstå at går ann. Uansett vi starter på begynnelsen. Klokken 11 på lørdags morgen begynte stylingen, først lakket vi neglene, fransk manikyr, på både fingre og tær. Så klokken 12 kom Kelli som skulle gjøre håret vårt, først dusjet jeg også begynte Kelli på håret mitt, tok tre forsøk før jeg var fornøyd, først krøller, så stritt også en miks tilslutt. Tok noen timer å gjøre både mitt og Jacky sitt hår, også kom Aggie over for hun skulle sove hos meg, så Kelli gjorde håret hennes også. Når det var en-to timer igjen til vi skulle dra (dro for å ta bilder og spise klokken 5) begynte vi sminkingen, så var det på med kjolene og ut å vise oss til hele familien som hadde samlet seg i stua; Kenny, Chuck, memaw, Ronald, og Donna og Lilly.

  Tok en del bilder utenfor huset ogsånn også før Cheree kom å hentet meg og Aggie, vi dro til Chase's hus og tok bilder osv, før vi dro videre til en dyr sushi restaurant. Der lagde de maten rett forran deg, brant nesten av meg øyenbrynene, skal jeg si dere. Chase skulle nemelig være morsom og fortale kokken at jeg og Aggie var fra Norge og at han måtte skremme oss, vi hoppet jo bakover i sjokk, hadde jo ingen anelse om at hele greia plutselig tok fyr mens vi satt å spiste! Uansett etter middagen dro vi til dansen, som ble holdt på en sånn militær honoring ting, var veldig pent der hvertfall! Amerkanerene danser ikke så fryktelig mye er vell egentlig bare om å gjøre å være mest mulig oppå hverandre men var veldig morsomt, minnet meg om sunny beach, haha, utenom at de fleste var edru på skoledansen.. Også var det veldig mange som hadde på seg solbriller, men det var jo super mørkt der inne så skjønner ikke hvordan de kan ha sett noe, men det var så lærerene ikke skulle se at de var drita, noe som igjen var mongo fordi de viste jo at de som brukte solbriller ikke var fordi det var så sterkt lys.. anyway. Dansen sluttet og vi ble hentet av Kenny, gikk til sengs og ble vekket klokken 4 på morgenen dagen etter. Tjohei, kan tro vi var våkne og klare for Tennessee tur da eller!

  Trykk på bildene så blir de større! masse bilder for dere i dette inlegget!

 • Publisert: 26.09.2010, 04:47
 • Kategori: USA
 • 15 kommentarer
 • My 17th birthday

 • Publisert: 25.09.2010, 04:57
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg bursdag, ihvertfall i Amerikansk tid, i Norsk tid har det allerede gått over midnatt og datoen er ikke lenger 24.september. Nå er jeg altså 17 år, føler meg nesten gammel, eller ikke gammel men ikke så ung heller, begynner å tenke at jeg snart er voksen, og jeg vill ikke være voksen, ikke ordentlig. Jeg vill være ung men voksen, ikke ordentlig voksen. Skjønner? Føler liksom at livet er slutt når jeg blir voksen jeg, er jo ikke morsom å bli 18 år og plutselig få lov til alt, ingen bestemmer over deg og du er din egen herre. Haha jeg har alltid villet flytte ut å bli voksen i en fei men nå som jeg ikke er såå langt i fra vill jeg egentlig gjærne være 14 igjen. Lurer på hva jeg kommer til å tenke når jeg fyller 20, da er jeg vertfall gammel, er på tide å finne fram rullestolen og høreaparatet...  Men over til noe annet, Var veldig rart å ikke være hjemme på bursdagen min, hver bursdagsmorgen har nemmelig mamma og/eller hans magnus vekket meg med muffins/kake, brus og kakkao på senga mens de synger «hurra for deg». I natt faktisk, da klokken slo tolv (amerikansk tid) kom plutselig hele familien, eller reisefølget, opp og sang happy birthday for meg, alle hadde kjøpt gaver til meg og lagd kort! Var koselig, så neste morgen når jeg kom opp til frokost sang alle en gang til, og de hadde lagd supergod frokost! Vet ikke helt hva det var men det smakte sukker og sirup. Nam!

  Mens vi er inne på det kan jeg jo fortelle dere noe så morsomt som at jeg gikk på vekten her i går fordi vi skulle indoor skydiving og da måtte de vite hvor mye vi veide og høyden vår.. tror dere ikke jeg har lagt på meg over 20 pounds? Det er 10 kilo det.. 10 KILO! Fikk store øyne når jeg fikk oversatt hvor mye det var, altså viste jeg hadde lagt på meg litt men hallo, 10 kilo? Får det ikke helt inn jeg, ikke har det lagt seg på de riktige stedene heller. Hadde ikke skadet om jeg hadde fått 10 kilo på puppene eller rompa istede for magen og lårene. Jeg forstår nå hvorfor Amerikanere ofte er overvektige, er nemelig ikke lett å komme unna all fastfood og brus. Hvis jeg fortsetter slik kommer jeg til å runde 100 kg før året er ommet.


  Indoor skydiving var foresten utrolig kult, men sykt slitsomt! Føltes som om jeg hadde trent i 5 timer etter en halvtime inni turbintingen. Etter det dro vi og shoppet, kan si at jeg brukte litt for mye penger der, men kjøpte nesten ingen ting til meg selv, bare masse julegaver og ting jeg skal sende hjem, så dere kan glede dere til jul for da kommer det en stoor pakke med masse ting i! Pluss at jeg kjøpte gaver til vertsfamilien og jacky, memaw, og ronald. Og for å berolige mami litt så har jeg halvert pengebruken to ganger fra forrige måned! Jeg har planer om å tre-kvarte det igjen neste måned også. Så da blir det bra, legger med noen bilder av hva jeg kjøpte jeg, for har ingen andre bilder fra i dag enda, så her er litt ting og tang.

  Jeg klippet og farget håret i går også, for 23 dollar til sammen, det er rundt 120 kroner om jeg ikke tar helt feil. Sier det jeg, er greit billig her om du lever på Norsk inntekt. Ikke det at jeg gjør det da, men hvis du er voksen liksom så er det veldig greit å tjene norske penger også flytte hit! Ble et langt innlegg men det går fint.

 • Publisert: 25.09.2010, 04:57
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Black bear

 • Publisert: 23.09.2010, 06:04
 • Kategori: USA
 • Greit, folk har fryktelig mange spørsmål når jeg ikke ber om det, men med engang jeg sier jeg kan svare på noen var det ingen som lurte på noe mer.. Greit for dere som ikke må svare på samme spørsmål fjorten ganger.  Noe annet som er ganske rart her er at folk ikke er serlig opptatt av sikkerhetsbelte, eller hvor mange som er i bilen, er det ikke nok seter henter man bare en sakkosekk, eller ligger på gulvet; som jeg har gjort i dag. Mens jeg satt på gulvet, satt Kristina i en sakkosekk på gulvet.  Problemet er ikke at jeg ikke vill bruke belte, for jeg hater å kjøre uten, men det er jo ikke belter i bilen engang! Og hvis du kjører med noen som har belter kan du banne på at du er den eneste som tar på belte de andre ser bare rart på deg og spør "why are you putting that on?" "uuh, (seriously) because i wanna live.. duh!" Er ikke rart det er så mange som dør i bilulykker her borte vetdu. Noe som også minner meg på at to jenter fra skolen min døde i går, i en bilkrasj, og en annen fra skolen er arrestert for å stikke av etter å ha krasjet med de.

  Uansett da hopper vi videre til noe viktigere, som for eksempel det at jeg har sett en black bear i dag, ikke bare en men to! og det var ikke i dyreparken, vi var just på en hiking trip i fjellet, da vi først så en, også så Patricia to men de så ikke vi andre, også så vi en siste senere, den var STOR og kom rett mot oss, så en slik skogvokter greie skrek og hylte til alle "get back, everybody get back, out of the woods, everybody get out!" Var skikkelig spennende! så mange andre dyr også men ikke like kule, haha. Vi så en black snake, og mange deers og ekkorn.


  Fikk et ganske greit bilde, noen som ikke ser bjørnen?

  Ellers i dag har vi vært i en liten indianer by som het chereeoke eller noe, bare masse indianer butikker og indianere rundt omkring, veldig artig det også. På denne turen har vi vært i tre stater, Tennessee, Georgia og North Carolina! Tror jeg har 8 stater til sammen nå, målet er mange fler.

 • Publisert: 23.09.2010, 06:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Dixie Stampede

 • Publisert: 22.09.2010, 04:49
 • Kategori: USA
 • I går var vi jo på rafting, det var artig, men det var faktisk mer spennende i Norge! Tror kanskje det var fordi jeg forventet veldig mye nå i forhold til forrige gang, denne turen var veldig rolig og forsiktig, men hadde det kjempe koselig med folkene.
  Og i dag, tirsdag, sov vi lenge, ble vekket til pannekaker med sirup, altså Norge, på tide å få inn litt amerikanske pannekaker og biscuits altså! Etter frokosten gikk jeg og Aggie ut og solte oss litt før  vi dro til Gatlinburg for shopping, kjøpte litt her og der men egentlig var jeg ganske flink, kjøpte meg en t-skjorte, solbriller, mat, øyenskygge og pudder. (sånn for de spesielt interesserte)


  Agnete og Meg


  Christina, Agnete, Meg og Vicky

  Etter vi hadde shoppet dro vi videre til Dolly Parton's Dixie Stampede dinner and show, det var AWESOME. haha, vi satt i ring rundt en "bane" hvor de hadde masse forskjellige show med hester osv. Var ikke lov til å ta bilder der inne men vi fikk tatt noen få. Jeg og Philip ble også valgt ut til å delta i showet, trodde jeg skulle daue, var over 1000 tilskuere og de gjorde bare rare ting, som feks. jage høner rundt banen, eller ha barrel race med to stk på hver hest (her snakker vi ikke ekte hester altså, snakker en pinne med et hestehode på! følte meg kul der jeg racet rundt på  banen altså.. tapte gjorde vi også, haha, men hadde det drit artig)


  Meg og Philip til høyre


  Dere skulle sett videoen altså, men tror jeg dropper å legge den ut igrunn..

  Litt ut av det blå, men det er så mange som spør hvordan det er å snakke engelsk og om ikke det er rart, skummelt,osv. Men nei det går overraskende enkelt! Jeg tenker ikke engang over når jeg snakker engelsk eller norsk, hvis jeg for eksempel snakker med Agnete (som er fra Bergen) så snakker vi engelsk, men plutselig kan vi si en norsk setning med et engelsk ord i og omvendt, det går liksom veldig i ett. Og folk elsker aksenten, haha vill nesten ikke snakke flytende for folk elsker å høre når vi snakker!

  Hvis du har noen spørsmål eller lurer på noe kan du spørre nå, så kan jeg lage et innlegg med spørsmål ogsånn :)

 • Publisert: 22.09.2010, 04:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Tennessee morning

 • Publisert: 20.09.2010, 13:52
 • Kategori: USA
 • nå har jeg nettopp stått opp her i Tennessee, skal spise frokost om 20 minutter, for her er klokka halv 8. I går kjørte vi hele veien fra Grand bay til Gatlinsburg, tok rundt 8 -10 timer. Vi danset, sang og sov hele veien,  bakerst i van'en hvor jeg Kristina og Kristina satt var det nesten som en sofa så vi lå super komfortabelt hele veien. Det er helt fantastisk her, det ser ut som et 70'talls mini Hollywood eller noe, ikke at jeg vet hvordan det ser ut da, men jeg tror det ser litt sånn ut.  det er masse lys, farger og atraksjoner, og alt er gjort så stort ut av, stort titanicskip som stikker ut i veien, elvismuseum, vannparker, et oppned bygd museum, osv. Rakk bare å se det når vi kjørte forbi i går men skal se mer senere.
  Her hvor vi bor heter det "hidden village", vi på toppen av et fjell hvor veien snurrer seg rundt toppen av et fjell, og husene er på hver side, trehytter. Elsker det. Vi har et gameroom med billiardbord, airhockey, sånne maskin greier og masse tv spill. Vi har tre etasjer og, bad til hvert soverom og en jacuzzi som vi prøvde ut i går kveld. perfekt.

  skal ut å rafte i dag, har gjort det en gang før men det var i norge, så tror dette blir litt annerledes. Gleder meg vertfall veldig.  Hadeee!


 • Publisert: 20.09.2010, 13:52
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Bloglovin'

 • Publisert: 18.09.2010, 06:02
 • Kategori: USA • Til alles informasjon har jeg nettopp oppdaget at jeg er på bloglovin, noe som betyr at hvis du velger å følge bloggen min får du en e-mail hver gang jeg har oppdatert den, litt kjekt igrunn. Trykk her , eller på bilde for å komme dit.

 • Publisert: 18.09.2010, 06:02
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Homecoming week

 • Publisert: 18.09.2010, 00:08
 • Kategori: USA
 • Denne uken har det vært homecoming week på skolen, det vill si at vi ikke trenger å bruke skoleuniformen men vi kan dress up, på madag var det favourite sports team day, jeg var Alabama college, på tirsdag var det nerd-day, onsdag var det 80's day og på torsdag var det famous dead person day. Fredag er alltid spirit day, da maler alle seg blå og sølv siden det er skolens farger, og vi har peprallys og parader hele dagen. Og på lørdag er selve homecoming dansen. På torsdag hadde vi også en parade, hvor korpset spilte og danserne danset, folk stod i båter dratt av biler og kastet godteri. Det var nesten en bedre parade en 17.mai toget, så lurer på hvordan det kommer til å bli på prom, og mardi gras osv.


  Monday - favourite team day, Philip and Laidy

  Tuesday - nerd day, ikke helt ferdig fikset men nesten


  haha, måtte bare ta med et bilde av Michael, fortsatt nerd day


  Wednesday - 80's day, Dylan


  Thursday - famous dead person day, men har ingen bilder enda så blir et bilde av paraden

  I dag er det fredag og på søndag drar jeg til Gatlinburg, Tennessee for en uke, noe som blir deilig! Fri fra skolen slår aldri feil, spesielt når alle andre må være der.  Senere i dag skal jeg på fotballkamp og i morgen er det homecoming så da kommer noen jenter til meg og vi skal ordne oss sammen og slikt, så skal vi ut å spise, ha tipper det blir mc donnalds hvis jeg har noe å si så, kanskje ikke akuratt ut å spise men,  haha. Også skal Aggie overnatte her, før vi drar til Tennessee klokken 5:30 i morgen. lol, akuratt som om  vi kommer til å være våkne på den tiden. pff.

 • Publisert: 18.09.2010, 00:08
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Miss seafood

 • Publisert: 14.09.2010, 00:32
 • Kategori: USA
 • På lørdag dro jeg, Jacky, Kenny og Kelli på shopping for å finne homecoming dress og alt tilbehør. Brukte flere timer i prøverommet og prøvde sikkert over 50 kjoler, men til slutt fant jeg en, eller egentlig to som både jeg, og de likte. Noe som var veldig hyggelig mens vi var der var at alle snakket sammen og sa sin mening og slikt, nå mener jeg ikke alle i familien jeg mener random folk i prøverommet vedsiden av og sånn. haha. Alle hjalp hverandre på en måte, var koselig. Men jeg valgte tilslutt en kjole, rosa, poofy og herrrlig. Man kan ikke se den så godt på bilde men skal poste et bilde når jeg har den på neste uke.   Også bar det videre til sko shopping, det gikk litt enklere.

  Disse kostet bare 14 dollar! var på 70% 

  Og etter vi hadde shoppet dro vi på en beauty pageant, følte meg skikkelig amerikansk, det var akuratt som på tv, fikk nesten lyst til å gå opp på scenen og fortelle alle hvor tåpelig det er å bruke 1000 dollar på en kjole man kan bruke èn gang i en konkuranse til en 6 måneder gammel baby! hallo, folkene har ikke råd til eget hus å bo i, men kjole til en beuty pageant har de råd til. jaja. Også var de de eldre jentene, på min alder som står der og sier "ja hadde jeg vunnet hadde jeg gitt bort alle pengene" for jeg er så snill og søt og perfekt. blah irriterer meg, men var veldig gøy å se hvordan det foregikk i virkeligheten! Vi var på miss seafood foresten, hvis det er av interesse for noen.

  Har du noen gang vært på en beauty pageant?

 • Publisert: 14.09.2010, 00:32
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • football and photo

 • Publisert: 12.09.2010, 20:14
 • Kategori: USA
 • Hei igjen. På fredag hadde vi den 2. peprallyen på skolen, denne gangen var det mye artigere for danseteamet danset i tillegg til cheerleaderne og konkurransene med de frivillige var morsommere, dessuten var spillerne mer into it. Den forrige uka gikk ganske fort unna på skolen siden vi  bare hadde fire dager med skole, og neste uke skal jeg til Tennessee, altså jeg drar den 19 september og kommer hjem igjen den 26 tror jeg, så kommer til å være i Tennessee på bursdagen min!


  The danceteam


  Julie and me

  På fredagskvelden dro jeg på fotballkamp som vanlig på fredager, er nemlig slik at på torsdag er det college football og på fredag er det highschool football og på lørdag er det national football. Vi gikk tidligere fra kampen for å dra i Katies bursdags middag på wings, (vi tapte big time uansett, haha 42-14 var stillingen når vi gikk). Men ihvertfall når vi var på vei mot bilene startet det en slosskamp ved siden av oss, og det er jo såpass mye politi der så varte bare i to sekunder, men politiet dyttet til han ene også så han ikke at det var politi så han slo tilbake. Så politiet smakket til han med en sånn kølle greie og dro han i nakken ned i bakken og arresterte han. Så skikkelig vondt ut, viste ikke at de hadde lov til å være så voldelige. 


  Ellers har jeg fått meg et gammeldags kamera med film inni og greier, woho. I fotografi klassen tar vi bilder og developer dem i sånn developer, stop and fix greier. vet ikke de Norske ordene for jeg kunne ingen ting om fotografi før jeg kom hit, men er veldig artig. har fått til noen fine bilder også. Er ganske gøy å gjøre hele prosessen, vi tar bildene, ser på filmen, blåser den opp, developer et bilde og voìla! Så senere skal jeg ut å ta litt bilder.


 • Publisert: 12.09.2010, 20:14
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Acrobatics

 • Publisert: 09.09.2010, 05:05
 • Kategori: USA
 • Tiden strekker virkelig ikke til, slik at jeg får blogget hver dag. men her er et nytt innlegg. I går fikk jeg brev i posten fra mami, jeg var sikker på at det bare var trygdegreier som hun sa hun hadde sendt, så jeg var ikke så fryktelig interessert i å åpne den, men når jeg gjorde det fikk jeg er herlig overraskelse! Inni alt det kjedelige (som jeg ikke leste for jeg skjønte ikke hva jeg skulle med det, så du får forklare det til meg på søndag mamma) lå et koselig brev og en herlig tegning fra Tine og Storm, pluss brev fra mami, Aw, jeg elsker brev, dere er velkomne til å sende meg brev alle sammen! haha Adressen min er:
  Kaja Lyng
  11380 old pascagoula Rd. 
  36541, Grand bay, AL, USA


  Love you!

  Ellers i dag har jeg strukket en muskel eller noe på dansingen, det gjør ihvertfall vondt inni låret mitt hver gang jeg går, strekker litt eller generelt flytter på meg. Så det er noe som ikke er helt på plass. Jeg og Aggie går til dansingen hver dag, og folk syns det er fryktelig artig at vi går tror jeg, for alle tuter og vinker, eller holder på å falle ut av vinduene av all den gloingen, er nesten morsomt. De har forresten ikke fortau hele veien en gang, men jeg går fint i grøfta jeg så livet er fortsatt passe greit her borte! I går var jeg på dansingen fra 3.30 til 9.00, og i dag fra 3.30 til 8.30. I går var jeg ekstra lenge for jeg lærte bort litt akrobatikk slik vi gjør i Norge, noe de aldri hadde sett før! Var kjempe artig, savner litt det å gå på turn, glad jeg har begynt igjen, selv om det ikke er helt samme typen.


  Jeg og Aggie

  Nå legger jeg meg så, god natt!
 • Publisert: 09.09.2010, 05:05
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • 3-day weekend

 • Publisert: 07.09.2010, 04:36
 • Kategori: USA
 • Da var helga pluss Labour day over, og i morgen er det skole og dansing igjen. På fredag var jeg jo i bursdagen til Kristina og Laura overnattet her etter det. Og på lørdags morgen ble jeg hentet av Chase, Cheree og Braxton vi dro ut på Dauphin Island for å bade og sole oss. Været var herlig og jeg fikk tilbake litt farge igjen, har nemlig mistet all den brunfargen jeg hadde jobbet opp i begynnelsen. livet er surt gett.. uansett, etter vi hadde vært på stranden dro vi til Miller creek, følte jeg var midt i Jurassic park når vi vandret gjennom jungel og små elver for å komme til en liten creek inne i skogen med ting til å svinge seg i og trær å hoppe fra.

  På kvelden dro jeg til Melanie sammen med Laura og Josh, vi så på svampebob og camp rock 2 til å begynne med men så ble det litt komisk at vi var 16-18 og så hele camp rock 2, så vi gikk over til hangover, som er verdens morsomste film! går aldri lei, Melanie kan også hele filmen utenat så lyd trengte vi jo ikke, for hun skrek jo høyere en surround anlegget.
  På søndag dro jeg i kirken for første gang med familien, traff endel folk der, og det er jo alltids hyggelig. Var litt kleint for jeg viste aldri når jeg skulle knele på den greia eller om jeg skulle be eller hva søren jeg skulle gjøre, så jeg bare gjorde som de fleste andre, og som de færrest få når de gjaldt å sitte eller stå. hah den rimet skikkelig godt, tror jeg beholder den setningen bare pga det. Etter kirken var det abby's bursdag, som er verts tante barnet mitt, hun ble tre år, derfor lagde jeg dette søte kortet: (ja jeg lagde det! har blitt dreven i scrapbooking, haha)

   
  Også var det mandag, også kalt Labour day,  fri-fra-skolen-dag og Chuck's birthday. I dag har vi shoppet hele dagen, jeg har ikke brukt mer en godkjent. Var på dollar tree, som en en butikk hvor ingen ting koster mer enn 1 dollar, uansett hva! kjøpte 10 ting for 8 dollar der! hvor kult er ikke det liksom? Når vi kom hjem fra shoppingen feiret vi verts far med litt kake og brus.

  Mens vi er inne på min kreative side, se hvilket flott kort jeg lagde han. haha, ser ut som om jeg er 4 år og nettopp lært meg å tegne.. men tanken som teller har jeg lært.
 • Publisert: 07.09.2010, 04:36
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Kristina's Birthday

 • Publisert: 04.09.2010, 17:16
 • Kategori: USA
 • I går var jeg i bursdagen til Kristina, vi sang bursdagssangen på 6 forskjellige språk for henne! Vi skulle egentlig på Olive Garden men det var 1 times ventetid for 15 jenter, derfor  dro vi til The American Cafè eller noe sånt, husker ikke nå i farta, men det var også en italiensk restaurant. Det hadde de et eget rom for store selskap, så det ble både dansing på bordet, photoshoot og synging på 6 språk.  Legger ut noen bilder  istede for å skrive så mye, hadde verdens beste hvitløksbrød der, utenom mamma's da selvfølgelig! mhm, blir sulten bare jeg tenker på det.


  Loan and me

  people


  People


  Meagan, me, and Melanie
 • Publisert: 04.09.2010, 17:16
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Friday again

 • Publisert: 03.09.2010, 22:50
 • Kategori: USA

 • From spirit day at school, the football team before the first game.

  Hei på dere! Lenge siden jeg har blogget, men det skjer så mye hele tiden så har ikke tid til å sitte å skrive om det hver kveld. Sovner helt greit klokka 9 liksom, snakker om å være trøtt! Var på dansingen på tirsdag og onsdag, og Kelli (hun som eier danseskolen) ville gjerne at jeg skulle komme i den ekstra advanced acrobatics klassen, og lære de litt Norsk akrobatikk. Det liker jeg, selv om jeg da må være på dansingen fra 4.30 til 9.

  I dag skal jeg i bursdags middag til Kristina, som ble 16 år på onsdag! Har laget kort og greier. Men over til  noe annet, på skolen i dag hadde vi en slags "språktest", for å kartlegge hvor gode vi var i engelsk. Det var nesten pinlig å ta den, fordi spørsmålene lignet de vi hadde i 5 klasse når vi lærte engelsk, kanskje til og med de vi hadde i 4. For eksempel var det tre bilder, et av en man som sykler, et av en som jogger og et av en som spiller med ball, spørsmålet var da "In which of the pictures do you see a man jogging?" så skulle vi sirkle det riktige svaret. Jeg ble ferdig ganske fort, derfor satt jeg å tegnet bakpå prøven, som jeg fant ut senere skulle til national something. så ja. læreren ble ikke veldig glad, men jeg gav henne en tyggis, da ble hun glad.


  De fantastiske skolebussene. 

  Vote for homecomming court.


  I morgen er foresten det første college fotball game, Go alabama!  Og vi har langweekend, pga labour day på mandag. Noe som også er chuck's birthday. (min host dad)
 • Publisert: 03.09.2010, 22:50
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • hits