Kaja Emilie

USA again!

 • Publisert: 03.11.2012, 00:09
 • Kategori: USA
 •  

  Første gang på to år jeg har skrevet inn Kajaeh.blogg.no i søkefeltet på nettleseren. Forventet nesten at hele bloggen skulle være borte og at det skulle poppe opp en feilmelding noe lignende; ?nettside slettet grunnet langvarig fravær" men nei bloggen stod akkurat hvor jeg forlot den for to år siden. Nå er jeg jo ute på reise igjen, derfor tenkte jeg å begynne å skrive her. Slik at de hjemme kan følge med på hva jeg bedriver disse herlige dagene med, og slik at jeg slipper å fortelle den samme historien ti ganger.

  Det er jo en stund siden jeg dro hjemmefra, har vært en uke i Alabama, USA før jeg dro hit til Bogotà, Colombia, hvor jeg er nå, og har tenkt å bli en stund framover. Jeg snakker om landet Colombia, i Sør-Amerika, vedsiden av Brasil, ikke Colombia langt opp i nord som flere har trodd.

   

  Men ja, uken i USA gikk ekstremt fort, føltes mer som tre dager enn syv! Uken begynte meget bra ettersom Kelli skulle prøve ut en splitter ny bil, og jeg fikk være med, null klager fra passasjer siden ihvertfall!

  Uken fortsatte med en tur på stranden på Dauphin Island med Shelby, herlig nydelig sommervær, kan ikke si jeg savnet Norge når jeg lå på en kritthvit sandstrand, skyfri himmel, en drink og solen som bakte på ryggen. Vi surfet/tok bilder og latet om vi var super-pro skimboardere.. ja det var mer slik, stod vel nærmere tre sekunder på det brettet før jeg definitivt ikke stod på brettet lenger!

  Senere på kvelden dro jeg og Cheree til et slags spøkelseshus kaldt the House of Horrors, prøv å spør etter veien dit uten å høres ut som om du vil til the House of Whores.. måtte nesten stave det for å få fram riktig betydning. Spøkelseshuset viste seg uansett å være en kristen greie som prøvde å få oss til å konvertere og det hele endte med at vi kom alle til himmelen om vi meldte oss inn også ba vi alle sammen.. Alabama style.  Lørdagen var jeg hjemme og slappet av til Shelby og Gabriel kom å hentet meg for å dra til New Orleans, vi stoppet på Gabriels onkels restaurant og hadde deilig meksikansk mat og Margaritas! I New Orleans tok vi turen ned til sentrum, Bourbon Street, hvor vi spiste middag og trasket rundt. Det er vanligvis NOK av merkelige mennesker på Bourbon Street men når det i tillegg er halloween feiring, tar det helt av. Shelby gav meg en handgrenade, noe tydeligvis alle som besøker Bourbon Street må ha, den var i hvert fall sterk nok for et helt fotball team. Vi danset og koste oss helt til vi skulle hjem og oppdaget at bilen hadde fått låser på hjulene. Kvelden endte med en bot på 135 dollar, men vi hadde en super kveld, så alt i alt gikk det helt fint.

   

  Søndagen gikk med på å traske rundt i New orleans, besøke the French Quarter, og elvepromenaden, vi spiste deilige beignets og verdens beste hamburger g bakt potet på et lite bortgjemt sted hvor vi måtte vente en og en halv time for å få bord! Skulle egentlig se Skrillex men det ble så sent så vi dro hjem uten han, ikke til min store skuffelse akkurat.Tirsdag kveld dro jeg, vertsfamilien og deres to nye søte utvekslingsstudenter ut for å spise på min favorittrestaurant The Marinera.

  Der har vi uken min, samlet opp i et kort innlegg. Forteller om Colombia senere, nå skal jeg sosialisere litt.

 • Publisert: 03.11.2012, 00:09
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Tour in the Bayou

 • Publisert: 30.05.2011, 07:18
 • Kategori: USA
 • Nå er det super lenge siden jeg har skrevet, faktisk ca en uke. Ikke det at jeg har vært så altfor opptatt at jeg ikke har hatt tid, fordi så kjærlig og god som min vertsmor er har hun gitt meg husarrest helt fram til jeg drar hjem til Norge, så det var jo en veldig hyggelig avskjedspressang. Merker jeg er ganske lei av å bli behandlet på denne måten altså. Hadde gledet meg til en siste koselig uke hvor jeg skulle gjøre det beste ut av alt og huske dette på best mulig måte, men den gang ei gett. haha. Er sykt glad for at jeg har Meemaw, denne gangen får jeg nemlig lov til å gå over til henne littegrann. Så vi får se på det positive i det negative. 

  Slutt å klag, alt kommer til sin tid. I dag hadde jeg en flott søndag med Meemaw, siste gang i kirken for meg, var ganske rart. Leste litt i bibelen og greier. Vi kjørte rundt i the bayou ogsånn, tok litt bilder og spiste på en meksikansk restaurant. 


  Meemaw <3

 • Publisert: 30.05.2011, 07:18
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • 9 days

 • Publisert: 24.05.2011, 05:23
 • Kategori: USA
 • can you belive it? nine freaking days! Kommer ikke over det altså, skjønner ikke hvordan det gikk fra 5 måneder til litt over en uke. Har ikke helt skjønt at jeg skal hjem enda, følelsen er egentlig ganske lik den jeg hadde da jeg dro fra Norge, bare denne gang er det litt verrre. Når jeg dro hjemmefra viste jeg jo at jeg snart kom tilbake og skulle se alle igjen, men nå vet jeg ikke når jeg kommer tilbake, hvem jeg får sett igjen og hvem jeg så for siste gang i dag, eller i morgen som ofisielt er siste skoledag. Har mange tanker, om hvordan jeg kan utnytte tiden jeg har igjen best mulig, og fått med meg de beste minnene hjem. Mye som står på men håper alt faller på riktig plass. Også gleder jeg meg jo sykt til å se igjen alle sammen!! Skal bli herlig. 

  Men til litt lysere saker jeg har det veldig bra her nede, selvom jeg måtte vitne meemaw drukne et ekkorn i dag, pysa som jeg er stod jeg og gjemte meg bak låven. klarte ikke se på. Men han måtte dø, å herregud dette er jo ihvertfall ikke lysere tema haha! Men ta det i morgen, nå er jeg trøtt! God natt!


  Har jo egentlig masse gøy og fortelle om hva som har skjedd i det siste, som feks American graduation!! Jeg er jo junior så fikk bare sett på men var sykt kult å se de kaste hattene og slikt!  Får fortelle senere ;)
  

 • Publisert: 24.05.2011, 05:23
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 17.mai!

 • Publisert: 18.05.2011, 04:55
 • Kategori: USA
 • Hipp hipp heisann hurra, Norge har bursdag i dag! 

  Okei, det var ikke helt den sammen 17.mai feiringen i år for å si det slikt haha, var egentlig bare en helt vanlig skoledag, et par stykk gratulerte meg med "Norwegian 4th of July" lol. Etter skolen var the Brownie awards, var ganske artig Laidy danset salsa, Kristina preformed en skretch med Kianna og Kyle, Ben sang og Philip sang. Pluss endel andre folk gjorde ting, men det var liksom de jeg var der for å se på. Etter forestillingen var det snaks, alle gråt og sa hadet til hverandre osv. var ganske trist, dette er jo siste uken på skolen vår, pluss at seniorene har allerede fått sommerferie forrige uke. 


  Bilde fra presentation vår om Norge og Tyskland forrige uke.
  Dette blir litt kort fordi jeg må egentlig ordne en del ting, men i morgen skal jeg ihvertfall på graduation!! Gleder meg skikkelig, og jeg håper det kaster hattene i været som de gjør på film! wiihi.

 • Publisert: 18.05.2011, 04:55
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 15 days

 • Publisert: 17.05.2011, 04:48
 • Kategori: USA
 • Har ikke blogget på en uke nå, men har vært så opptatt, tiden flyr i godt lag. Herregud det skjer så mye hele tiden så vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg har begynt å pakke sakene mine, kan ikke tro det bare er 2 uker igjen. wtf liksom? hvor blei det av tiden? Jeg har allerede en koffert pakket, pluss 5 bokser som skal sendes hjem, håper det ikke blir altfor dyrt. Ellers er planene framover nå altfor mange, altfor mye jeg har lyst til å gjøre og altfor lite tid. I morgen er det Brownie awards, kinda like grammy awards bare på skolen. Gleder meg masse til å se hva showet blir, pluss på Onsdag er det graduation, det blir ihvertfall gøy! Gleder meg til å se de kaste hattene!  

  På lørdag var jeg på shopping hele dagen med Kenny, Kelli og Jacky, fikk nye negler og dro i Martina's bursdags feiring på San Miguels, Twilight party hos Kelly og sov over hos Laidy etterpå. Og Fredag var jeg hjemme med fammen og søndag var jeg hos Julie, og der kjørte vi en sånn supergammel jeep uten tak eller dører og med gir (er  nemelig ikke mye annet en automat her) var sånn gammel krigsbil, awesome! haha.
 • Publisert: 17.05.2011, 04:48
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Norway presentation

 • Publisert: 10.05.2011, 04:37
 • Kategori: USA
 • Hei hei, jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. haha, det skjer så mye hele tiden, prøver å utnytte tiden her best mulig, er så mye jeg ikke har fått gjort. Plutselig var det bare en måned igjen. Herregud, det er så mange tanker i hodet mitt at jeg blir sliten bare av å sortere de, haha.

  Men ihvertfall på mandag var det Relay for life etter skolen, hvor vi walked for cancer, vi gikk rundt og rundt the trackfield, danse gruppa hadde oppvisning på football fieldet og det var masse små boder med mat satt opp. Var veldig fint gjort og fikk samlet inn masse penger til kreft. Senere på kvelden dro jeg til Cheree og det var et par folk som kom over der, vi chillet og koset oss og jeg sov over der. Dagen etterpå dro vi til en liten lake ting og badet. herlig. Etter det dro jeg hjem og slappet av ute i solen med en bok  og så på tv ogsånn.


  Cheree og meg på fredag

  På Søndag var det morsdag her, men jeg fikk desverre ikke feiret den noe særlig, ikke det at det var noen feiring planlagt men likevel. Men hadde en ganske spennende dag likevel, fikk opp i flyet igjen og denne gangen fløy vi over huset også, pluss at vi gjorde sånne loop greier så vi ble vektløse!! Jeg la telefonen i håndflaten og den svevde rundt helt til vi fikk tilbake vekten igjen!! haha. Var sykt gøy. Ellers jobbet vi med prosjektet vårt som vi skulle ha framvisning om dagen etterpå (idag) om Norge og Tyskland. 


  Huset til Meemaw til venstre og vårt til høyre, pluss dammen bak huset og gress ogsånn, så nå ser dere hvor vi kjører firhjuling, går tur med hunden osv. Sa jeg foresten at vi har fått andunger? 15 stk i første kullet.

  I dag(mandag) så våknet vi, gjorde oss klare, spiste deilig hjemmelagd frokost, første jeg har hatt her i usa faktisk haha! men uansett, dro til barneskolen og var klare for foredraget vårt, som vi kjørte 5 ganger i alt tror jeg. 45 min på hver. Den første gangen var skummel, men etter hver klasse som kom og gikk ble det enklere, hadde ikke noe script eller noe hadde bare bilder av Norge også fant vi opp hva vi sa along the way. Har aldri gjort en presentasjon sånn før, men det var jo så mye enklere! Ingen ting å pugge eller noen ting. Uansett på slutten av dagen var vi sykt slitne men vi avsluttet med den beste klassen, 3.klasse som alle satt rundt oss i ring på gulvet, og vi hadde powerpointen på smartboarden ogsånn, de gav oss klem når de gikk og var bare så søte! Var en herlig opplevelse, og jeg hadde faktisk ikke hatt noe i mot å være lærer for 2-4 klasse elever (sånn innimellom, ikke for fast), men 5 klassingen var ikke noe kule de stilte nesten ingen spørsmål for de var "too cool".. yeah. whatever. Ah jeg elsker å snakke om Norge, skal begynne å ha fordrag om Norge hele tiden om jeg kan velge tema! haha.


  Julie er klar for presentasjon med en hel kurv med ting fra Norge!

 • Publisert: 10.05.2011, 04:37
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Dogwash

 • Publisert: 05.05.2011, 04:40
 • Kategori: USA
 • På tide å blogge litt igjen da, ikke det at det har skjedd noe ekstremt spennende siden sist, siden det har vært ukedager. Men på mandag så kom Cheree over etter skolen og jeg gav henne to bæreposer med klær og ting! Er ikke jeg snill så vet ikke jeg, haha. Nei men det som er er at jeg har så sykt mye klær, og mange av tingene har jeg ikke engang brukt en eneste gang så hva er vitsen med å drasse de med meg tilbake igjen liksom. Pluss at jeg vasket K.C. haha, han var ikke akuratt super excited over det kalde vannet men han ble ihvertfal ren og pen! I går skjedde det ikke noe spesielt, chillet hjemme, og i dag var det dans og nå skal jeg snart legge meg fordi jeg er så sykt trøtt på skolen fortiden. Nattinatt :)


  Hey!

 • Publisert: 05.05.2011, 04:40
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Blessing of the fleets

 • Publisert: 03.05.2011, 04:30
 • Kategori: USA
 • Ja da gikk det et par dager igjen da, tiden nå flyr så fort at jeg rekker ikke engang og finne ut hvilken dag det er før den neste er her! 

  Denne helgen her skjedde det endel ting, noe som passer meg flotters siden jeg elsker å ha mye å gjøre - eller myegøyå gjøre. Så helgen startet jo på fredag, hvor jeg dro hjem slappet av litt, spiste en super god middag, hjemmelagde hamburgere og superstore bakte poteter (himmel!) På kvelden kom Julie og hennes vertsmor, Miss.Chriss å hentet meg, vi dro hjem og chillet litt før vi dro ut igjen. Og gjett hva vi gjorde! Vi fløy! Julie's vertsfar, Leon, jobber med småfly, så han tok oss med opp en liten tur så vi fikk sett skolen, byen og dauphin island ovenfra! fikk til og med sitte i copilot sete og greier. haha. Tenkte masse på farfar når jeg satt meg inn, mange gode minner fra jeg var liten.


  Klager ikke når jeg får se sola gå ned ovenfra!

  Ellers kom familien til Lara (fra nederland) på besøk her så hun hadde et party for de, så var der på lørdag før det bar hjem til et bursdagsparty for min verts nevø som ble 9 år! Etter det var det tilbake til Julie's og vi dro inn til mobile og spiste på chills som er sånn super awesome yogourt place! Du får en kopp også kan du fylle sånn 50 forskjellige yogourter oppi også alt tilbehør du kan tenke deg, fra fresh frukt, til krem, til sjokolade, til gummibjørner(!) og alle slags sauser og nøtter. Du kan mikse så mye du vill og alt du betaler for er vekten av koppen tilslutt. nam! Dagen etter på var det blessing of the fleets, siden rekesesongen begynner nå så er det en slags liten festival in the bayou med en parade og mat, og små boder osv. mens vi gir vår blessing og ber om en god sessong for rekebåtene. 


  Skal ikke si at jeg ikke liker sol her men hallo! går det ann å bli varmere og svettere eller? Dauer av fuktigheten og heten her nede. er fristet til å bli nudist. haha.


  Bubba. Og ja, en vits som aldri går dårlig er jo at vi er fra LA aka, Lower Alabama. tørr. men you know den er jo litt kul fordet.
  Ellers så var vi på sånn politiske greier med Julie's vertsmor, det var jo intresant, veldig konservativt men artig, vi så på civil war reanctment, snakket med the mayor (hvis han vinner electionet da) og plantet et frø. Dette var altså før Lara's party igjen, sorry med litt surr i tidslinjen men det går fint. Men nå skal jeg sove, skal opp 5.30 i morgen. natta!

 • Publisert: 03.05.2011, 04:30
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Springbreak

 • Publisert: 29.04.2011, 02:44
 • Kategori: USA
 • Okei springbreak var bare helt sykt awesome, men det skjedde for mye til å skrive ned her! Dagen etter prom dro jeg til gulf shores, med Julie, Lara, Ms. Chris (Julie's vertsmor), Skye, Kelsie, Curtis og Jeremy. Kelsie dro hjem etter bare en dag, også kom julie's bestemor. hotellet vi bodde på var helt fantastisk! Det er det største, og peneste rommet jeg har vært i noen gang. Vi hadde tre soverom, 4 bad, stue, spisestue, kjøkken og en laaang hallway og en balkong rett ut på stranden - alt dette i et rom! Jeg lagde til og med en video men får ikke til å laste opp den så skal se om jeg finner noen bilder, tok nemlig altfor få mens vi var der :(


  Her ser dere litt av leiligheten, elsket den! Pluss at vi hadde tre utendørs pools, et innendørs og stranden rett utenfor poolene, vi hadde også innendørs hottubs. Digg. Vi koset oss masse hele ferien, slappet av på stranden, eller ved poolen, hvor vi kjørte rundt i sånn tuberinger og greier, som dere ser på bilde fra basengene. 

  Ines, en venninne (spansk utvekslingsstudent) av Julie kom også over og ble to dager, vi shoppet, tanet før vi dro over til hennes hus og kjørte vannscooter! Ahh, jeg elsker vannscooter, jeg kjæsjet ikke heller så det var jo flott haha. Og max (tysk utvekslingsstudent som var her i fjor) møtte vi også! var veldig gøy å høre hvordan det var å komme hjem igjen osv etter å ha vært her ogsånn. Det var også paragliding og masse annet, en av dagene dro vi på the hangout med meagan, melanie og mika. Hadde mye morro, jeg aldri kommer til å glemme! 

  Etter jeg kom hjem fra springbreak, slappet jeg av hjemme med Chuck, siden Kenny, Kelli og Jacky var på scrapbooking helg,  deilig å være (nesten) alene hjemme, savner det altså, ikke det at jeg ikke liker å være sosial men jeg elsker å være alene hjemme, er så relaxing. hihi. Dagen etter ble jeg innvitert over til Kristina og Vikcy, hvor Simone (tony og pat's utvekslingsstudent fra ifjor også var på besøk) pluss deres sønn som faktisk bor i norge(!!) han datet en norsk utvekslingsstudent for 7 år siden, og han ble med henne til norge og har bodd der siden. Verden er så liten! De bor i askim og tror du ikke hun jobber ved østfoldhallen?! haha jeg fikk jo helt sjokk, også møtes vi i Alabama liksom. awesome. Så jeg chillet med de for tre dager, vi dro til the mall to ganger, på kino, hang ut ved deres pool og gikk ut å spiste på red lobster, fun fun fun! Og på kvelden chillet vi med basenget med musikk og kos. Elsket springbreak! Var litt surt å komme tilbake til skolen på mandag, men nå vet dere hvorfor jeg har vært absent, har vært altfor mye gøy på gang! haha

 • Publisert: 29.04.2011, 02:44
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Prom night

 • Publisert: 29.04.2011, 01:59
 • Kategori: USA
 • Okei. først av alt jeg er ikke død, skadet eller tornadorammet.

  Så second, her kommer litt oppdateringer av hva som har skjedd, la oss starte med prom.

  Prom var kjempe gøy, sinsykt amerikansk, men herlig! Masse god musikk, og når sweet home alabama kom på på slutten var bare toppen av kaka! Vi danset og sang og hoppet så mye rundt at jeg svettet av meg all sminken haha. Jeg fikk ikke lov å dra tidlig fra skolen (så jeg hadde 20 minutter på å gjøre meg klar!!) så jeg var den eneste i alle klassene mine, haha det var meg og to andre liksom! Så etter skolen tok jeg laidy's buss hjem, pluss at i 4th block var jeg på doen og ordnet meg litt slik at jeg bare trengte å tenke på kjolen og håret når jeg kom til laidy's hus.

  Kelly og meg, hjemme hos Laidy
  Vi dro til en kirkegård for a ta bilder med en fotograf, etter det dro vi til skolen hvor en stor svart hummer stretch ventet på oss (awesome) tok litt flere bilder før vi kjørte til mobile og spiste på San Miguels. Så gikk veien til ballet (som var holdt downtown mobile, litt ironisk at det var en nattklubb på andre siden av gata men) og der var det punsj (så typisk filmish haha). Tok bilder der og, danset, senior walkout, prom king and queen, litt mer dansing og spising, før det bar tilbake til skolen igjen i limoen. tilbake på skolen igjen hentet Kelly oss og jeg overnattet hos Laidy. Herlig herlig, a night i'll never forget! 

  Vicky min

  Kristina

  Jentene

  Dimitrius (Lara's date) og meg forran limoen
  

  In the limo (alkoholfri drikke-så vi ikke blir sendt hjem haha)

  Så avslutter vi dette inlegget med et festlig bilde av julie haha
 • Publisert: 29.04.2011, 01:59
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • I know i've forgotten something..

 • Publisert: 15.04.2011, 04:22
 • Kategori: USA
 • Stress, stress, stress! Sånn har det vært i dag og sånn kommer det ihvertfall til å bli i morgen!! Herregud jeg gleder meg så utrolig mye til prom, er så sykt amerikansk liksom hihi. Men det som er er at jeg slutter på skolen 2.40, er hjemme 3.15 og skal være på promiseland (der vi skal ta bilder) klokken 4.00. Dette betyr at jeg har 20 minutter til å gjøre meg klar til prom! IIIK. Det funker bare ikke, så jeg og laidy har laget en smart plan. Siden jeg kommer til å være den eneste på skolen i morgen (alle som skal på prom er hjemme fra skolen eller får early dissmissal. men det var ikke et valg for meg så da gjør vi det beste ut av det vi har å jobbe med) så kommer ikke læreren til å bry seg om jeg er på toalettet hele timen og fikser håret mitt i 4th block, så tar jeg Laidy's buss hjem (uten laidy for hun kommer ikke på skolen) og ordner kjolen og starter sminken der, også tar jeg resten i bilen på vei til promiseland. Uansett om planen min sparer meg endel tid er det altfor knapt med tid altså, så har gjort alt av forberedninger jeg kan i dag så håper jeg det går! Har krøllet extentions, har lakket neiler-fransk manikyr og greier, pakket koferten til springbreak (reiser dagen etter prom haha) og pakket til å overnatte hos Laidy i morgen! stress men gøy! Nå skal jeg få skjønnhetssøvnen min også snakkes snart igjen.


  Har egentlig ingen bilder som passer så det blir et skandinavisk bilde fra en restaurant i New York

 • Publisert: 15.04.2011, 04:22
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Oslo

 • Publisert: 13.04.2011, 04:25
 • Kategori: USA
 • hei hei! Hadde tenkt å vise dere prom jewelry'et mitt i dag men jeg glemte å ta bilde, trenger nemlig litt hjelp til å bestemme hvilke av de to settene jeg kjøpte jeg skal bruke! Begge er utrolig herlige uansett så går nok fint whatever jeg velger. Gleder meg masse, har funnet ut at limoen vi har leid er en huuuge hummer strech limo, vi er 18 stk i den så må jo være god plass haha. Vi skal ut å ta bilder med en proff fotograf på et helt nydelig sted som heter promise land, også skal vi ut å spise på san miguels tror jeg, og etter det bærer det til prom! 

  I dag er det tirsdag, jeg har vært dødtrøtt og sleit med å holde meg våken i 3rd og 4th block, herregud vi så på verdens mest intresange video i 4th men jeg klarte bare ikke holde øynene åpne av seg selv så jeg ble sittende å løfte øyelokkene mine med fingrene.. snakker om desperat etter å følge med liksom. Neida men likevel, hater å sovne i timen for læreren gjør alltid så mye tull med de som sover, stikker blyanter i ørene på de osv. Haha desuten skremte coach spivey meg helt sykt i dag, fordi jeg textet og han hadde jo vært ute av klasserommet i minst fem minutter så jeg tenkte ikke han kom tilbake på en stund, så plutselig ble de rundt meg veldig stille (vi var liksom midt i en prat) også dunker pricilla meg på armen men jeg skulle jo bare skrive ferdig først også hører jeg en sån dyp visk rett ved øre mitt "what'you doin?" og jeg fikk jo nesten hjerteinfarkt! jeg hoppet til og skrek mens tlf spratt ut av hendene mine og alle lo av mitt sikkert veldig flotte ansiktsutrykk.. hjerte mitt banket i 200 etter på altså. Hørtes jo ikke noe skummelt ut når jeg sa det, men det var veldig skremmende! haha lol


  Se hva jeg fant på et skjerf i New Orleans foresten! go oslo!


  Random dude, meg, laidy, anna og Kelly på bourbon street

 • Publisert: 13.04.2011, 04:25
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Promdress

 • Publisert: 11.04.2011, 04:49
 • Kategori: USA
 • Nå, 5 dager før prom, har jeg endelig den perfekte kjole!!

  Okei i dag var jeg på shopping med Elin for å se etter promdress til både meg og henne, jeg hadde jo den blå jeg kjøpte sist men jeg syns liksom ikke den "satt" helt. Så vi tuslet rundt i butikker og prøvde på hundrevis av nydelige kjoler, helt til vi fant de perfekte kjolene! Herregud jeg elsker de, hadde aldri trodd jeg skulle ha en svart promdress, tenkte liksom det var så "kjedelig" men ah nei, den er nydelig. Valget stod først mellom en grøn/blå, en rosa og den svarte.


  Her ser du de tre "finalistene", haha. Den blå/grønne gikk ut pga rart stoff, og at den var litt for trang mens de ikke hadde noen andre størrelser. Den rosa gikk ikke ut før jeg stod i kassen, men det var pga "skjørtet" startet så langt ned, og det var en av grunnene til at jeg ikke likte den blå, pluss at den var 120 dollar dyrere enn den svarte. Og den svarte vant fordi den er svart! det er jo litt spesielt, alle har jo rosa, og siden jeg hadde rosa på homecomming ville jeg egentlig ikke ha det igjen. Den svarte er nydelig i virkeligheten, får liksom ikke fram alle detaljene på bildet, men gleder meg til å bruke den. alle er stropløse foresten, bare mine bh-stropper som syns.

  Også på shoppingrunden vår i dag kunne vi jo selvfølgelig ikke gå forbi forever 21 og charlotte russe! Så jeg fikk meg to par nye sko, to gensere og en søt sommer topp.

  Se på disse skoene! I'm in loooove! (har ikke promdress shoes yet da, men det går så fint så, så lenge jeg fikk disse så går det greit for meg, går stortsett barbeint etter 5 min på ball uansett så kan jo likesågjerne trappe opp uten helt fra begynnelsen av! haha)

 • Publisert: 11.04.2011, 04:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • New Orleans again

 • Publisert: 10.04.2011, 17:45
 • Kategori: USA
 • Da var det tredje gangen i New Orleans, jeg rett og slett elsker den byen! Det er en av mine favoritt byer, og det er nesten som et mini New York, pluss heftige festivaler og partystreets haha. Vi gikk på Bourbon street i går kveld og der var det liv, lol, gikk forbi homsebarene hvor de danset rundt i små selvlysende tangaer og det var ikke måte på. Ungene som var med hadde jo øyne store som talerkner hver gang vi paserte en bar/klubb. De hadde mye rart ja. Men på dagen var det herlig å gå rundt i gatene fordi de hadde en stor festival gående (noe de har hver helt igrunn, N.O. finner alltid noe å feire) også gikk vi rundt på the french market som minnet meg litt om thailand igrunn, var liksom et lite marked midt inne i alt annet, veldig artig! Også spiste vi selvfølgelige de berømte beignets på cafe du monde. Love it!  Vi shoppet litt, men jeg begrenset meg veldig selvom jeg gjerne ville kjøpe en milion ting! Flinke meg :) (kommer flere bilder når jeg får puttet de inn, nå skal jeg ut på promdress shopping med Elin)

 • Publisert: 10.04.2011, 17:45
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • A Midsummer Night's Dream

 • Publisert: 09.04.2011, 05:37
 • Kategori: USA
 • Heisann! er kanskje på tide å poste noe igjen ja, har blitt litt lat i det siste men det skjer altfor mye til at jeg har tid til å være på dataen. Men i hvertfall, i går, på torsdag så var jeg og Martina på baseball game og chillet der, fun fun men begynner å bli så sykt fuktig luft her nå, føles som om jeg puster vann når jeg går ut døren! Og i dag ble jeg og Lara igjen etter skolen, jeg tok opp igjen en prøve jeg misset når jeg var i New York, og etter det så chillet vi i audotoriumet med alle dramakidsa som lekte gjemsel av alle ting haha, også så vi på ironman og signerte årbøkene til hverandre. Var veldig koselig selvom vi ikke gjore noe spesielt, uten om at jeg fikk min etterlengtede mc donalds ofc! haha

  Klokken 7 så started midsummer nights dream, så det på Torsdag også men da spilte ikke Kristina, så jeg måtte se det igjen i dag, de var kjempe flinke og vi hoiet og klappet for  foreign kidsa. Har ingen bilder fordi jeg er LITT glemsom ogsånn så jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kameraet.. heh.


  Ja nei så fant jeg ikke et mer spennende bilde en to busker i bakgården... lool


  Meg og vertssøster på walmart.. nye brillene mine liksom!
  

 • Publisert: 09.04.2011, 05:37
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Vicky's 18th birthday party

 • Publisert: 05.04.2011, 04:10
 • Kategori: USA
 • I går (på søndag) feiret Vicky 18års dagen sin med et herlig poolparty! Alle ble dyttet uti med klærne på og vi svømte, lekte, spiste og koset oss hele dagen og kvelden lang. Snakker om deilig sommervær altså, er jo helt perfekt å ha pool nå, er altfor varmt å være ute uten å være i vannet liksom. Vi var en hel gjentegjeng og to tre gutter, pluss tony som var grill mester, også kom jo den beste suprisen ever (selv om jeg var med på å planlegge den var det sykt gøy å se alle de andres uttrykk!) plutselig kom aggie gående gjennom døren og alle begynte å hyle og skrike å alle klemte hun, var sykt godt å se henne igjen! Var som om hun aldri dro, og blir kjempe kult å sitte på flyet sammen hjem og!  Kristina hadde den søteste gaven til Vicky, hun hadde nesten laget et lite lotteri. Uansett her er noen bilder fra gårsdagen, fordi i dag har jeg bare vært på skolen, gjort lekser, gått tur med hunden og sett på tv. lol. 


  Meg og Elin ved bassengkanten


  Jacky (min vertsøster -tyskland), Meg, Laidy (colombia) og Elin (finland)  Vicky (bursdagsbarnet - italia) etter å ha blitt kastet i vannet med klærne på haha


  Der gikk vi alle i vannet, Martina, Ana, philip og meg


  Aggie miin!

 • Publisert: 05.04.2011, 04:10
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Baseball at school

 • Publisert: 03.04.2011, 16:12
 • Kategori: USA
 • Siden jeg ikke blogget på så lenge skal jeg være flink nå! På fredag til lørdag sov Lara hos meg, var kjempe koselig, og på lørdag dro vi på baseball game på skolen. Bryant vant i siste sekund! De slo in en homerun på siste ballen. Det var 28 grader og stekende sol, så vi ble jo alle solbrente men Jacky tok kaken! haha, hun ser ut som en kokt hummer, men selvfølgelig bare på høyresiden, det er jo det som gjør det så morsomt. Pluss at i dag så har Vicky(italia) poolparty bursdag så da blir jeg nok seendes ut som en kokt hummer jeg og lol. Nå er det jo morgenkvist og jeg sitter egentlig å venter på pappa på skype, men lurer på og jeg abre skal gå å spise frokost for dette tar jo en stund.


  Lara og meg

  
  Game

 • Publisert: 03.04.2011, 16:12
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • East coast tour

 • Publisert: 03.04.2011, 02:37
 • Kategori: USA
 • Ja jeg vet jeg er treg altså, skulle nok blogget litt før, men det har faktisk skjedd veldig mye her siden jeg kom hjem. Måtte pakke ut alt og ordne og styre med en hel del ting jeg hadde gått glipp av på skolen mens jeg var borte, jeg hadde blant annet en E i båte matte og forensics etter bare å gå glipp av en uke haha, så masse arbeid å ta igjen der, men tror jeg er sånn passe asjur med det nå. Men ja tilbake til turen jeg var på! Det var helt fantastisk og så sykt verdt det! 1400 dollar for 10 stater og inkludert i de, flere dager i New York, en i Boston og to i Washington D.C. (som var i full blomst!) Blomstringen i D.C. skjer kun en uke i hele året før de er borte igjen, derfor var det fotografter under hvert tre for å "capture the moment"  I guess.  Men det var nydelig! Ellers var jo New York definitivt fantastisk, shopping i Soho, empire state  building, times square, central park, Rockerfeller center, 5th avenue, empire hotel - gossip girl, manhattan, upper east side,  kjørte rundt i nabolaget til Sarah Jessica Parker på sex og singelliv hvor de drev å filmet, frihetsgudinnen, ground zero, det er bare for mye å nevne! Var helt rått, sykt fantastisk og herlig! Tusen takk mamma for den turen, kunne ikke hatt det bedre! (og kunne ikke vært mer fattig etter all den shoppingen haha, fml)


  meg og Kris


  Times square at night!


  Central Park


  On top of Empire State building with Hanna (sverige)


  Statue of Liberty


  Washington D.C. - the capitol building


  D.C. in bloom
  

  Inront of the white house
  

  Så det får være nok med bilder! Herlig tur med herlige mennesker!

 • Publisert: 03.04.2011, 02:37
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Boston

 • Publisert: 23.03.2011, 04:12
 • Kategori: USA
 • Første ordentlige dagen i Boston i dag, var ekstremt kaldt og blåsete (kanskje ikke ekstremt kaldt i forhold til Norge, men i forhold til Alabama's 30 grader.. ja) Vi har en helt super entusiastisk tur guide som elsker alle de historiske tingene.. yey. Så vi har løpt rundt hele Boston, stoppet på hvert eneste gatehjørne og snakket om hver eneste bygning. Selv de voksne som er med begynnte å spørre om vi ikke kunne dra på litt shopping ogsånn da. Altså det er intresangt med litt histore men det er grenser altså. haha. Vi er jo alle ungdommer og ting som skjedde for evigheter er vell ikke høyest på prioritetslisten når vi har en dag i en by. haha.

  Men har hatt det kjempe koselig, er så mange herlige mennesker her, og jeg sover på rom med to fra Thailand; Babe (! awesome navn da haha) og Ying også en fra Espain; Raquil. Deler seng med den siste, hun er skikkelig grei, ikke sånn crazy spanish men sånn artig haha. Ellers møtte jeg igjen Eirin fra camp så vi har hengt masse sammen i dag.


  meg og Eirin i et sånn superhøyt tårn man fikk dotter i øra av. lol

 • Publisert: 23.03.2011, 04:12
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • New Orleans, then New York

 • Publisert: 19.03.2011, 02:42
 • Kategori: USA
 • Heisann dere! I dag var det siste dag på skolen på over en uke (ihvertfall for meg) Jeg reiser jo til New York (pluss Boston og Washington D.C) på mandag!! Gleder meg masse masse! Skal shoppe og se og oppleve mye. Blir også koselig å se igjen folk fra camp.

  Og som om det ikke er nok med den turen skal jeg til Lousianna igjen i morgen, New Orleans nermere bestemt, vakker sørstats by, synes jeg. Vi reiser dit på en fieldtrip med folk fra skolen, så vi skal se broadway showet "west side story" pluss dra på en "haunted tour" for New Orleans sies å være "the most haunted city in America!" Er tusenvis av vampyr historier, og masse voodo, og heksegreier. Også skal vi selvfølgelig rusle rundt i the french quarter.


  Laidy og meg i New Orleans forrige helg

 • Publisert: 19.03.2011, 02:42
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Sommer og sol

 • Publisert: 16.03.2011, 02:59
 • Kategori: USA
 • I dag er det tirsdag og det betyr jo egentlig tennis, men jeg er så lat så ble ikke noe av det. Hadde en veldig herlig dag i dag likevel, når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg rett ut i hagen til ponden og solte meg i et par timer. Etter det gikk jeg en koselig tur med K.C. Neste gang skal jeg ta med kameraet fordi det er så pent med alt det grønne gresset og gule sola. Spiste middag, så på tv, leste litt, dusjet og surret rundt og ordnet småting gikk resten av dagen i. I dag skal jeg prøve å legge meg super tidlig så jeg slipper å sovne i 4th block hver dag, våkner alltid med masse merker i ansiktet.. morro. Foresten må jeg bare si at jeg elsker livet! Livet er så herlig, elsker sol og sommer <3 woohoo hihi

 • Publisert: 16.03.2011, 02:59
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Laura's birthday

 • Publisert: 15.03.2011, 00:37
 • Kategori: USA
 • I dag var det helt forferdelig å stå opp, hater å skifte til sommertid! Ellers var det ganske gøy på skolen, eller ikke gøy men ikke kjedelig heller liksom. I dag har jeg gått tur med hunden, som bestemte seg for å hoppe uti dammen i dag.. sånn helt ut av det blå, men det er jo varmt så han tørket fort. Nå er familien hjemme igjen og jeg elsket å bo hos Memaw (kanskje fordi jeg hadde dobbelt seng og eget rom igjen haha) men det var kost å se igjen Kenny og Chuck og tilbake til normale rutiner.

  I går var jeg i Laura's bursdag, hun ble 16 år endelig! Var veldig koselig og jeg følte meg skikkelig european, og alle komenterte når jeg kom " you look so.. like.. european!"  haha, var uvant å pynte seg i kjole og hele pakken. har blitt altfor vant med jeans and t-shirt. Vi spiste på Olive Garden (italiensk), var tre amerikanere og resten utvekslingsstudenter! Folkene rundt følgte godt med når jeg og Elin snakket svensk, Kristina og Laura snakket tysk og Ana og Vicky snakket spansk. Altså jeg snakker jo ikke egentlig svensk men Elin(finland) snakker jo egentlig heller ikke svensk. Og Vicky snakker italiensk men det går nå sånn cirka det samme. haha. Martina robbet også hele restaurantet for brød som hun proppet i veska "It's free!". haha.


  Laura og Meg utenfor

 • Publisert: 15.03.2011, 00:37
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • New Orleans

 • Publisert: 14.03.2011, 03:52
 • Kategori: USA
 • Okei søndag igjen. Dagen hvor alt som ikke ble gjort burde bli gjor men som aldri blir gjort da heller. Skjønte?

  I går var vi i New Orleans med Kelly og Laidy og endel folk fra danseskolen, pluss Justin Bieber.. haha. Nei men han ligner og flere småjenter trodde seriøst han var JB. Foresten bor Angelina Jolie og Brat Pitt i New Orleans også, eller ihvertfall et av husene dies. Jeg elsker New Orleans! Skal legge det i bilder for dere.


  Norske skjømanns kirka var første stopp, så Kelly kunne få seg litt brunost, haha hun ELSKER brunost. Og Daim (selvom det er svensk..)


  Så dro vi til dyreparken, der så jeg en hvit bengaltiger, albino aligator og en slange med TO hoder!


  Deilig med varme og sol


  Så prøvde vi på mardi gras masker rundt the french quarter


  Så surret vi litt rundt nede i tarot og voodo gatene, hvor denne dama gav meg og Laidy hjerteinfarkt! men det er en annen historie. crazy statue people.


  Før  vi dro hjem så vi på stjernehimmelen, så saturn og månen helt sykt godt! På månen kunne jeg sett om det stod en person tror jeg, kom så sykt nært!

  Nå skal jeg legge meg fordi siden vi stilte klokka til sommertid i går, pluss at vi kom hjem klokken to på natten endte det med bare 4 timers søvn!

 • Publisert: 14.03.2011, 03:52
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Updates

 • Publisert: 11.03.2011, 22:37
 • Kategori: USA
 • Heisann dere! Nå er det lenge siden jeg har skrevet pga først var det flere tornadoer som tok ut internettet og tv i et par dager, (pluss knuste noen hus, men ingen døde tror jeg) også flyttet jeg og Jacky over til Memaw's når Kenny og Chuck dro til Las Vegas, og hun har ikke internett. Men nå er det oppe og virker igjen! Gjett om vi er glad haha. I morgen tidlig reier jeg til Lousianna, New Oreleans, men jeg kommer hjem igjen på natten. Og i dag skal jeg chille med Memaw og Ronald tenker jeg elsker huset hennes, er så søtt og gammeldags og endelig har jeg dobbeltseng igjen! Selvom det bare er for et par dager er jeg ganske fornøyd haha. Har mye å sjekke nå siden jeg ikke har hatt internett på sa lenge, så dette blir et lite kort "jeg-lever-enda-innlegg" :)


  Når jeg sov hos Kristina og Vicky i helgen


  Kjøpte noen nye bøker her om dagen, kremt ikke alle er til megselv haha, men de to i midten er nummer to go tre i triologien hunger games, er midt i nr to nå. love it :D 


 • Publisert: 11.03.2011, 22:37
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Blue promdress

 • Publisert: 07.03.2011, 20:18
 • Kategori: USA
 • Hei hei! Jeg glemte å skrive i går, og å poste bilde av den andre kjolen men her er den, skal bytte den inn og bestille en ny har jeg bestemt meg for men her var den i hvertfall.

 • Publisert: 07.03.2011, 20:18
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Promdress shopping

 • Publisert: 06.03.2011, 01:18
 • Kategori: USA
 • I dag har vi vært på promdress shopping hele dagen, var kjempe gøy, og prøvde så sykt mange fine kjoler! Det var to stk jeg ikke var helt sikker på tilslutt, en hvit lang, nydelig kjole som jeg nesten tror jeg må tilbake å kjøpe selvom jeg ikke skal bruke den på prom, fordi den var så utrolig vakker. Kan bruke den i bryluppet til Monica og Kjella, ikke det at det er noe planlagt enda men det er jo det neste mest sansynelige, haha. Trenger egentlig bare en unnskyldning til å kjøpe den. Kan sikkert gifte meg selv i den og. Men jeg endte opp med en nydelig kongeblå ballkjole, skikkelig poofy og prinsessete, skal legge ut bilde i morgen, den er fin, stroppløs med diamanter på. Og ikke så altfor dyr heller, når jeg fikk prisen kom den faktisk i norske kroner til og med, siden den leste kortet mitt som norsk. Har vært under tornado watch i hele dag, og en storm er nettopp over, tror det kommer til å bli roligere utover nå, men kan jo fortsatt hende det kommer en tornado, og da må vi alle hoppe i badekaret! haha. Ellers i dag har jeg og Jacky vært test kaniner for Kelli's blogg, hun gjør reviews ogslikt og hun hadde fått tilsendt en rettetang hun provde ut, så når den kommer på youtube skal jeg muligens legge den ut så dere kan se. eller ikke. Ble litt skeptisk når jeg hørte det skulle på video siden hun har tusenvis av  lesere, men ingen kjenner jo meg så det går fint. haha.

  Litt av den hvite kjolen, den blå kommer i morgen ;)

 • Publisert: 06.03.2011, 01:18
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • The hunger games

 • Publisert: 05.03.2011, 05:28
 • Kategori: USA
 • Fin fredag! Da er desverre uken med grad exams over, så det betyr ingen fler dager hvor vi begynner klokken 11 og ser på film til klokken 2.40 før vi går hjem, nei snart er det tilbake til gamle rutiner med start klokken 7.20. Men først er det skikkelig langhelg, starter ikke på skolen igjen før om nesten en uke! I dag har jeg søkt på etter prom kjoler på nettet, har funnet noen gode utvalg ja, men i morgen skal vi på "ekte" shopping etter prom kjoler, gleder meg. Husker hvor gøy det var å prøve på homecomming kjoler, blir enda bedre å prøve for prom. Ellers må jeg fortelle dere om denne fantastiske boken jeg leser, kalt The hunger games, fikk låne den av Kelly (Laidy's vertsmor og danselæreren min) for to dager siden, og jeg har allerede lest over 200 sider. Kan si jeg er litt hekta, skal kjøpe triologien selv fordi den er noe jeg kan lese om og om igjen tror jeg. Skal faktisk bli en film ut av det også senere så gleder meg til å se den, håper jeg får lest ut alle bøkene før filmene begynner å komme. Herregud jeg har blitt sånn en lesehest! Snakker om fritids liksom haha, neida men jeg hadde helt glemt at jeg likte å lese så godt.


  Er gul promdress helt på tryne? Liker nemmelig denne ganske godt, noen meninger?

 • Publisert: 05.03.2011, 05:28
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Good morning!

 • Publisert: 01.03.2011, 16:33
 • Kategori: USA
 • Neimen se på dette, her blogger jeg på morgenkvisten også! Hele denne uken begynner vi nemmelig ikke på skolen før klokken 11, så da har jeg litt fritid før skolen begynner også. Hadde en herlig frokost, bestående av ordentlig grovt brød med norks makrell i tomat på, som jeg nøt ute i hagen. Herlig vær altså. I dag er det tennis igjen (tror jeg, har ikke fått snakket med Lara) men finner vell ut av det. Ellers gleder jeg meg til å dra på skolen haha, vi ser bare på film når vi først er der uansett så det er veldig greit. Meagan kommer å henter meg klokken 10.40 men fram til det skal jeg slappe av. Trenger en ny bok nå og foresten, noen som har noe å anbefale?


  Dette er foresten bakgrunnsbildet mitt fortiden, gleeder meg sykt til å begynne å dra på stranda igjen. Gleder meg til å dra til syden igjen og, men det er jo ikke før til sommeren.

 • Publisert: 01.03.2011, 16:33
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Cheree's birthday

 • Publisert: 01.03.2011, 01:45
 • Kategori: USA
 • Nå er det en stund siden jeg har skrevet ja, men har vært litt på farten. I dag er det mandag, hadde tennis i dag men jeg dro ikke, pluss at det er Cheree's bursdag i dag, feiret henne jo på lørdag som var men i dag var den ekte bursdagen. Så hva har skjedd i det siste? På fredag solet jeg meg med Lara og Miranda, jeg ble solbrent som søren på baksiden så det er fortsatt litt ukomfortabelt haha. Smørte meg inn i aloevera etter på så satser på at jeg ikke flasser. Også på Lørdag var vi på scrapbooking crop greier et lite stykke unna, var veldig artig, koste meg masse. De hadde noen ekstremt gode kanelboller der og (jeg spiste sikkert halve boksen). Også på kvelden var jeg med Cheree og overnattet til søndag. Søndag er skype- og kirke dag men etter kirken gikk vi å spiste lunsj med Memaw og Ronald, også kjørte jeg hjem. Resten av dagen var slappe av dag, pluss at det var NCIS "undies" marathon haha. Vet ikke hvorfor de kalte det det men.


  Har ikke lagt inn på noen nye bilder i det siste, så dere får se noen av mine nyeste innkjøp i stede. lol.

 • Publisert: 01.03.2011, 01:45
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Thursday talk

 • Publisert: 25.02.2011, 02:25
 • Kategori: USA
 • Deilig med Torsdag, min slappe av dag! I dag har jeg fått snakket litt med folket hjemme, var godt å høre at ting gikk greit. Gleder meg til helga fordi da skal jeg sole meg (om sola kommer da, var overskyet i dag ihvertfall) Også skal vi på scrapbooking crop greier, har aldri vært før så er ganske excited på det! Varer 13 timer, er marathon nesten haha, men siden Cheree også feirer bursdagen sin på Lørdag, Så har jeg prøvd å få til å gjøre begge delene, så blir litt mindre scrapbooking og litt mindre bursdag, men får i hvertfall litt av begge deler. I morgen har jeg ingen faste planer, har snakket om å gjøre noe med venner men vi får se om det blir noe av. Har lyst til å slappe av og men så tenker jeg litt sånn, slappe av kan jeg gjøre når jeg kommer hjem igjen, nå må jeg benytten tiden jeg har og gjøre det beste ut av den! Elsker våren, rett før sommeren altså! Men nå skal jeg se tv og spise kinderbueno! adios amigos


  Meg og Kristina på Mardi Gras paraden forrige helg

 • Publisert: 25.02.2011, 02:25
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Voss

 • Publisert: 23.02.2011, 03:02
 • Kategori: USA
 • Hei hei! I dag har jeg vært på tennis igjen, var der i går og. I dag var jeg så sykt støl i armen at det gikk ikke sånn veldig bra på treninga i dag. Men men er jo tross alt bare 3.gangen så det går sikkert bedre etterhvert. Nå har jo selvfølgelig Jacky fått the flue også, føler med henne altså hun snyser og snørrer rundt over alt og jeg løper etter med antibac og vasker dørhåndtaker og alt annet som kan være smittet! haha. Jeg er fast bestemt på å ikke få en runde til med influensa, da dør jeg! Så nå er jeg helt vaske freak og vasker meg på hendene hvert 5.minutt istede for hvert 10.minutt. lol.

  Jeg elsker varmen her nede nå, og jeg elsker å ha et bussy liv, det må skje noe hele tiden for at jeg skal være lykkelig. haha. Jeg klarer bare ikke å sitte stille å se livet suse forbi, det er det verste jeg vet! Så er veldig glad for at framover nå skjer det masse!


  Se hvor billig IMPORTERT NORSK vann er her i forhold til hjemme? Rart..


  Jackster og Meg across the bay forrige helg


 • Publisert: 23.02.2011, 03:02
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Mardi Gras and shopping

 • Publisert: 20.02.2011, 02:00
 • Kategori: USA
 • I dag har det vært en herlig dag! Det har ikke vært 20 grader og sol, det var 26 grader og STRÅLENDE sol! Begynte dagen med et vaskekick og støvsugde hele huset pluss vasket kjøkken- og ganggulvet. Pluss vasket hvitvask, mørkvask og sengetøy. Etter det tok jeg med meg K.C. på en tur rundt Memaw's land et par ganger før Cheree kom over. Jeg, Cheree og to gutter (glemte hva de het) dro på shopping, og jeg fikk kjøpt meg masse fine klær fra Charlotte Russe, to blazers, tre fine topper, en genser, undertøy og øredobber. Alt for 130 dollar! Jeg kjøpte også en kjole til Cheree for hennes bursdag, gleder meg masse til å feire neste helg. Skulle egentlig i Lauren's bursdag i dag men ble heller hjemme, skal chille med tv'n haha.

  I går var vi på på Mardi Gras paraden Downtown, Mobile, var sykt gøy! Folk tok jo helt av for å få beets og alle var fine og gode i formen, uten om oss ofc. Etter paraden dro vi på "call outs" hvor det var musikk, dansing og slikt, vi dro ganske tidlig så vi var tilbake rundt 12-1. Hadde en herlig kveld med alle jentene, og Brandon ofc haha. • Publisert: 20.02.2011, 02:00
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Justin Bieber is dead

 • Publisert: 18.02.2011, 04:42
 • Kategori: USA
 • Tullaaaa, bare på CSI så slapp av folkens. anyway det er jo obviously hva jeg nettopp finished watching.

  Uka går så utrolig fort at jeg begynner å bekymre meg litt for at jeg ikke har nok tid til å gjøre alt jeg ønsker før jeg plutselig sitter på flyet hjem. Men forhåpentligvis får jeg flydd sammen med Agnete hjem! Det hadde jo bare vært dødskult, vi hadde jo laga så sykt party på flyet at vi hadde blitt kastet av på første stoppested. Ellers i dag har jeg løpt igjen (sånn som alle andre dager denne uka, jeg er bare super stolt over meg selv!) Jacky ble med meg i dag men hun måtte gi seg etter en runde, men tror hun syns det var litt gøy ihvertfall? haha, tror hun blir med noen andre ganger og kanskje. Etter trening var det lekser og middag, før jeg satt og så en time av the columbine shooting på youtube, sykt sykt sykt hvor mye skoleshootings det er i USA! Etter det tittet jeg på greier fra the standford prison project, haha driver å tar opp litt greier jeg misset i psychology klassen skjønner dere. Men ihvertfall etter alt sånt var ferdig så var det CSI med Justin Bieber, han ble skutt. Også sist men ikke minst frustrerte fruer! Love it!


  Okei nå trenger jeg å ta med meg kameraet mitt og ta noen bilder for dette er fra julaften. Men det er fortsatt 20 grader og sol så jeg løper i shorts og singlett! sykt deilig, hilser til mami og hm som drar på hytta i morgen, Kos dere på vinterferie!

 • Publisert: 18.02.2011, 04:42
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Good night

 • Publisert: 17.02.2011, 04:56
 • Kategori: USA
 • I dag var det dans igjen, lærte en ny dans i hip hoppen, lærte jo ny dans forrige uke og så nå går jeg litt surr i alt men men, blir svett og varm av det så regner med det er bra trening selvom jeg hopper rundt som en forvirret fugleunge. Ble hentet på dansen halv 7 og da dro jeg hjem og spiste middag, dusja og så på criminal minds og nå sitter jeg her og skriver. Så akuratt nå er det ikke så mye å fortelle haha, uten om at jeg skrev et brev til bestefar i dag så det skal postes i morgen! Ellers har jeg prøve i forensic science i morgen som jeg ikke har øvd på i det hele tatt, pluss at jeg har matte lekser som skal levers inn i første time.. så jeg tror jeg må gå nå jeg egentlig. haha.


  Martinaaa

 • Publisert: 17.02.2011, 04:56
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Candles

 • Publisert: 15.02.2011, 04:55
 • Kategori: USA
 • Da var det mandag igjen, hadde egentlig tennis trening i dag men tror ikke jeg kan gå pga jeg ikke har noe transport dit. Etter skolen dro vi på postkontoret og jeg fikk postet pakken til Mikkel, de sa 7-10 dager, så det går jo ganske fort syns jeg, så var vi innom på walgreens igjen og jeg shoppet in flere lys, så mange at jeg gav halvparten til Jacky. haha. Men litt trening fikk jeg i dag likevel, Christina ble gladelig med på ut å jogge, pluss en runde yoga og litt stretching etter på, så det var deilig! Spiste en god salat til middag med en kake laget av Jacky til desert. Etter maten husker jeg ikke hva vi gjorde men etter det igjen så leste jeg litt mer også chillet vi med bones resten av kvelden!


  Se så koselig min lille vinduskarm er nå!

 • Publisert: 15.02.2011, 04:55
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • A great Sunday

 • Publisert: 14.02.2011, 05:05
 • Kategori: USA
 • Har hatt en herlig helg! Elsker sola blir bare så sykt glad av den! I går dro jeg med Kristina, Vicky, Tony og Patricia til en Japansk buff'è, var skikkelig godt! Elsker jo sushi og får ikke sjangsen til å spise det ofte men i går så fråtset jeg i det! nam. Etter det drop vi på kino og så "no strings attached" haha var veldig intresant og se den sammen med Tony jeg og Vicky lo mer av hans expressions enn av filmen! Etter det dro vi på walmart og shoppet litt før vi dro hjem og jeg og Kristina ble liggende og snakke til klokken 4 på morgenen, og selv ikke da var hun trøtt! Sarah jeg vet hvordan du har det når du vil sove og jeg bare babler og babler og forlanger respons haha! kremt. Så stod vi opp fire timer senere og spiste frokost før jeg ble hentet av Chuck og vi dro hjem også etter det dro vi til kirken med Memaw, så dro vi å spiste lunsj med henne og Ronald. Ronald tok meg med på en kjøre time igjen, lærte meg å parkere (nesten..), meide nesten ned en lykte stolpe men vi klarte oss! haha Pluss at Christina fra danmark har flyttet inn nå, midlertidlig så vi solet oss når vi kom hjem. Har hatt en flott dag i dag! Og gratulerer med dagen til Stormis, tenkte på deg i dag og sendte en stor bursdagsklem! Nå skal jeg fortsette og se på grammy awards!!

 • Publisert: 14.02.2011, 05:05
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Sun taning in February

 • Publisert: 12.02.2011, 22:49
 • Kategori: USA
 • Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe, men jeg er i live for det. Hadde dans og tennis forrige uke så når fredagen kom var jeg sliten  så jeg slappet av med en god bok til Chuck kom hjem. Da dro vi til mobile og spiste, var kjempe godt men altfor mektig! Tok med oss en to go box hver. Når vi kom hjem var alle klarer for en lur, de må ha puttet noe avslappende i rekene sine! haha. Men ihvertfall så chillet vi forran tv'n helt til Memaw og Ronald kom over også kom Julie for jentekveld og kos så hadde det skikkelig koselig i går. I dag våknet vi til strålende sol og skikkelig varmt så etter en god omellett frokost (lagd av mesterkokken meg!) så gikk vi ut en tur med K.C, men det var så varmt så vi ble bare liggende ute å sole oss. Etter Julie dro tok ejg og Jacky og ordnet opp med hånkler i hagen, solkrem, briller og ipod's så tok vi oss to timer i 18 graders solsteik midt i Februar måned! Så nå er jeg i godt humør. Senere skal jeg til Kristina og Vicky, vi skal ut å spise og gå på kino før vi skal hjem til de å chille til i morgen!


  (Fra i sommer)

  Ha en flott dag alle sammen!

 • Publisert: 12.02.2011, 22:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Tennis

 • Publisert: 08.02.2011, 03:43
 • Kategori: USA
 • Okei nå er jeg bare dødssliten, men føler meg også skikkelig bra! Hadde min første tennis trening etter skolen i dag, og høyrehånden min er helt skjelven, haha kommer til å ha vondt i morgen. Men jeg elsket det, er så deilig å trene uten at man merker det, men vi bare spiller og har det gøy pluss at vi får trening. Jeg startet jo ut med Lara og spilte singel og kom litt halvveis inn i det, men så ble vi byttet til en dobbel. Forstod litt mer men ikke helt der enda. Også byttet de meg til guttelaget, og der sugde jeg jo ihvertfall haha, men boysa var greie og hjalp meg så likte meg egentlig der. haha. I morgen er det egentlig tennis da og men takk gud for at det er kamp og at jeg får hvile armen min haha. Ellers blir det mye framover, så må nok slutte en dag på enten dans eller tennis. Nå skal jeg legge meg er dau! haha Natta alle sammen!

  Her er foresten en av favoritt reklamene mine fra superbowl, er så søt!

 • Publisert: 08.02.2011, 03:43
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Superbowl

 • Publisert: 07.02.2011, 05:29
 • Kategori: USA
 • Jeg var jo så flink å blogget to ganger i går, så tenke egentlig jeg kunne slippe i dag, men siden jeg vet dere alle (alle to som leser bloggen. kremt) venter i spenthet så skal jeg blogge likevel! Neida det er faktisk hele 50 stk som leser bloggen! Ikke noe idawulff men hallo, er jo litt imponerende med tanke på at jeg ikke skriver veldig mye intresangt.

  I kveld var det superbowl, var jo kult, men reklamene var egentlig bedre enn selve superbowlen da haha! Koster sånn 3000 dollar å dra dit, koster til og med 500 dollar bare å stå utenfor. DET er tragisk det, å STÅ utenfor i kulda i fire timer haha, når du heller kan sitte inne i godstolen og chille med storskjermen! det er livet det. Ellers skypet jeg med pappa og mamma, og snakket med Carina, har laga den bra planen for hove så håper den funker ut like bra som vi planla. Noe annet som skjedde i dag var jo at jeg farget håret til Jacky rødt, hun er fornøyd så det er jo bra. Ellers var vi på walmart hvor jeg har kjøpt inn alskens ting og tang, pluss en tennis racquet! Skal begynne på tennisen i morgen nemmelig, så er veldig spent på hvordan det går.


  Blir deilig med grønt gress og utholdelige varme svette dager! Ikke det at det er kaldt nå heller, er 15 grader, men gresset er så brunt! liker det best grønt jeg.


 • Publisert: 07.02.2011, 05:29
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Pizza in the oven

 • Publisert: 06.02.2011, 02:39
 • Kategori: USA
 • Sjekk jeg er produktiv i dag da! andre innlegget på en dag. Ellers i dag har jeg vært ute å løpt igjen med K.C pluss 20 minutter yoga, så har jo fått litt ut av dagen! Pluss det beste av alt, nå sitter vi å venter på mamma's hjemmelaga pizza som baker seg i ovnen! Det lukter så godt, føler meg nesten som hjemme! Håper at jeg har klart å lage den like bra som mamma, det lukter ihvertfall det samme, så håper jeg det smaker det samme også. Jeg og Jacky skal chille med pizza, cola, usa(tv kanal), og ben&jerry's i kveld. 10 minutter igjen, og Jacky spiller botten anna på pianoet, hun er skikkelig god på piano, ellers så er jeg sååå sulten, kan ikke slutte å tenke på det når det bare oser god deilig pizza lukt i stua!


  Steke kjøttdeig


  Sikle utenfor ovnen

  PIZZA'N ER FERDIG!!! snakkes!

 • Publisert: 06.02.2011, 02:39
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Girls night

 • Publisert: 05.02.2011, 19:16
 • Kategori: USA
 • I dag er det lørdag, jeg har fortsatt husarrest så har ikke skjedd mye i dag haha. Har stått opp, spist sjokolade, skypet med pappa, kjedet meg, spist frokost, sett på cougar town og nå kjeder jeg meg litt igjen. Er ikke så mye å gjøre fordi Chuck er på jobb og Kenny er borte og Jacky har spilt piano i tre timer nå haha så er ingen å snakke med heller. btw så går jeg rundt å spiser godteri hele tiden, har aldri spist så mye godteri før, trøstespiseren meg.  I kveld er det Kirsti's 18 års bursdag, hadde gledet meg skikkelig fordi vi skulle ut å spise først også overnatte hos henne etter på, men men. Neste helg håper jeg på å gjøre noe annet enn lekser og se på alle mulige serier jeg finner på nettet, lol. Føler meg helt ute av den sosiale verden. Men i kveld skal jeg lage mamma's hjemmelaget pizza til Jacky fordi Chuck og Kenny skal bort, så håper vi får en koselig jentekveld, savner det as! Herregud, hjemme hadde vi jo jentekvelder minst en gang i uka, elsker det, er så koselig.


  God gammeldags jentekveld!


   

 • Publisert: 05.02.2011, 19:16
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Weird

 • Publisert: 01.02.2011, 04:50
 • Kategori: USA
 • I dag fikk jeg brev fra EF om hjemreise datoen min, fikk  en skikkelig rar følelse inni meg når jeg så det. Kan ikke helt beskrive det, men jeg var verken glad eller lei meg, bare, rart. haha. Det gikk liksom opp for meg at jeg skal faktisk hjem herfra en gang, og det er ikke lenge til. Føler jeg kom for en måned siden, men det har jo gått 6 måneder allerede, så da tenker jeg bare disse fire måneden her kommer jo da til å gå ti ganger så fort siden det er på vei mot sommer og hele pakken. Rart. Rart. Rart. Også passet jo liksom ikke hjemreise datoen med hva jeg hadde planlagt så får no sjå på det. Og vise det til ho mor. For jeg vedder på du sitter klar med penn og papir nå mamma for å skrive ned datoen, men nei den skal jeg ikke si! Fordi vi snakkes om det på skype, haha. Så legg ned pennen og les videre istede.

  .....

  Nå kom jeg jo selvfølgelig ikke på noe mer å skrive om så. Eller jo! I forensic science lærer vi å analysere hånd skrivning, sykt kult liksom! Kan fortelle deg om du ønsker mer sex av hvordan du runder av y'ene dine liksom ;) tenk på det du!


  Savner aggis min jeg! Hun er den galeste, morsomste, mest utålmodige personen jeg noen gang har møtt! haha, men elsker henne fordet! Gleder meg til å få lov til å se henne igjen :D

 • Publisert: 01.02.2011, 04:50
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Sleep

 • Publisert: 31.01.2011, 05:29
 • Kategori: USA
 • Skrev det lange innlegget også bare forsvant det. takk blogg. takk!


  Dette er forresten hva som foregår på dansingen mellom timene. Jacky er klar med kameraet så fort noen sovner så blir mange flotte bilder. haha. Men det er ihvertfall hva jeg skal gå å gjøre nå, så god natt!

 • Publisert: 31.01.2011, 05:29
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Babysitting

 • Publisert: 29.01.2011, 22:48
 • Kategori: USA
 • I dag føler meg meg skikkelig bra fordi jeg har fått gjort unna masse, har gjort alle matteleksene mine, pluss jeg er asjur med forensic science lekser osv. Også har jeg scrapbooket litt i dag, så nå er jeg på siste skoledag før jul, har et lite problem i den boken min og, fordi skal nemlig prøve å trykke inn alt som skjedde før jul men nå har jeg bare 4 sider igjen og jeg masse å putte inn. uansett veldig spennende. Men etter det så fikk jeg løpt 20 minutter - snakker om å være i dårlig form, haha, trodde jeg skulle dø når jeg kom tilbake. Og etter det igjen gjorde jeg yoga for en halvtime og dusjet i en evighet, så nå er jeg skikkelig avslappet og føler meg god med meg selv.


  Hadde ikke noe normalt bilde av alle sammen. Men her er vi! haha.

  Driver å gjør meg klar til å dra over til Kelli i kveld, jeg og Jacky skal nemlig sitte barnevakt for guttene (for første gang) mens Kelli og Ricky, og Kenny og Chuck er på sånn drawdown greier. Blir jo spennende å se hvordan det går haha, er jo vant med Tine og Storm - men de er jo de beste barna i verden så det er jo ihvertfall intet problem! Savner tantebarna mine jeg <3

 • Publisert: 29.01.2011, 22:48
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • 3rd Place, Poetry

 • Publisert: 29.01.2011, 05:26
 • Kategori: USA
 • Nå er det jo opprør i Egypt, og Pappa og Gerd dro til Egypt på Onsdag, og jeg får ikke tak i de så sitter jo her å er bekymra som søren. Ser på nyhetene om alle disse folkene som har dødd i demonstrasjonene osv, blir helt stressa! Sitter å håper på at de vill gi et lite pip om hva som skjer med de, for jeg får ihvertfall ingen kontakt.  Så tilbake til Amerika igjen, tror medisinene gjør meg trøtt, fordi hver kveld nå så er det slik at fra ca. klokken 8 begynner det å bli vanskelig  se fordi øynene mine siger igjen. haha. Sitter å myser på tv'n for å få med meg hva som skjer, men det er jo greit for da kommer jeg meg i seng litt tidligere! Creative writing contest tingen var jo artig den, men høydepunktet i "turen" var vell egentlig når jeg og Vertsmor dro på McDonnalds etterpå! haha. Elsker McDonalds ass, men vet dere hva de ikke har her i USA? McFlurry med daim og oboy! Må alltid ta med oreo og sjokoladesaus.. det er godt det og men daim og oboy er jo bare best. Tilbake til greia på Murphy, vi fant fram -selv om vi strevde med parkeringen en liten stund, og kjørte rundt hele greiene. Jeg fikk 3.plass i poetry så det var jo koselig. Rektor (på vår skole, Bryant) ville ha kopi av diktet og greier, sa tusen takk for at jeg representerte skolen så godt og greier! Det var sånn gjeste snakker der og men han var ikke en veldig god taler, han snakket veldig mye men sa vell egentlig ingen ting.  Uansett så hadde jeg en flott dag! Men nå skal jeg legge meg, før øynene mine lukker seg helt. • Publisert: 29.01.2011, 05:26
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • There's a light

 • Publisert: 28.01.2011, 05:21
 • Kategori: USA
 • I dag har det vært en bra dag egentlig, fikk snakket med meg selv litt (uten å høres helt psycho ut, haha). Også kom ho mor med noen gode råde, og hvis du smiler til verden så smiler den faktisk tilbake. Men siden jeg har snudd meg helt bort den siste tiden er det ikke rart jeg ikke har sett noen smil - men nå har jeg begynt å snu litt tilbake og smilene er der fortsatt! Verden er flott den om man bare ser på glasset som halvfullt istedet for halvtomt. Jaja, skal slutte med ordtakene nå, lol. Snakket med mor nr.2 og og vi fant nå ut at det har vært litt mye som har stått på i det siste og at det har vært litt mye, men vi snakket om det og det var veldig godt! Så jeg har det bra, slapp av dere hjemme som tror jeg er på vei til selvmord, selv om jeg har vært litt (mye) negativ og lei i det siste er det på vei opp igjen nå. Husker før jeg kom så sa de at det kom til å være en rollercoaster med ups and downs, det stemmer ganske godt kan jeg si. Gleder meg til å være på toppen igjen jeg, liker det best der, haha. Er på vei, er på vei.


  Liker dette bilde av meg og Martina, og Christina på hjørne haha, loveu

  Ellers så skal jeg ikke på skolen i morgen, ihvertfall ikke fra 9-12 fordi jeg skal på Murphy High School pga. den skrivekonkurransen, er veldig spent på det. Jeg og verts mor skal dra sammen, ingen av oss vet hvor vi skal så har satt av over en time til kjøring og finne-fram tid haha.

 • Publisert: 28.01.2011, 05:21
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Eyedrops

 • Publisert: 27.01.2011, 03:04
 • Kategori: USA
 • I dag var jeg på skolen, og på skolen her har de null-toleranse for drugs. Det betyr absolutt alt! Jeg måtte gå til sykesøsteren med øyedråpene mine, for hva kunne ha skjedd om jeg hadde gått rundt på skolen med mine farlige øyedråper, kunne jo ha drept noen med de..... Og siden jeg må ta de hver andre time, så måtte jeg jo fly fra hver time til sykesøster og be om dråpene mine så jeg kunne gå inn på badet og ta de før jeg måtte gå og gi de tilbake til henne, som om jeg var fire år i barnehagen. Hadde endel prøver i dag, som gikk ganske greit egentlig. Pluss at jeg snakket med Adam fra Boston, som liksom skal hjelpe til med ting, men han satt meg på verbal warning, så det var jo litt skuffende. Men prøver nå å fikse ting og å være positiv. Også skjer det så mye hjemme nå som jeg kunne ønske jeg kunne hjelpe til med, så føler meg ganske hjelpeløs her jeg sitter på andre siden av verden. Pluss at det går dårlig i matte på skolen og for jeg forstår aldri hva læreren sier! Går så sykt fort, så jeg prøver å jobbe med det hjemme og da forstår jeg bedre men gash, jeg må få opp karakterene mine i matte.  Disney, vi møtte stitch!


  Epcot. Tony (verdens kuleste, elsker han!), Martina, Vicky, Joana, Christina, Meg, Ana, Jacky and Julie Og ikke minst Alex, han jeg skule gifte meg med i vegas vet dere? haha.

 • Publisert: 27.01.2011, 03:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Doctor

 • Publisert: 26.01.2011, 04:19
 • Kategori: USA
 • I dag skulle jeg vært på dansen men ja pga. husarresten funket jo ikke det, så når jeg kom hjem ventet jeg på Chuck fordi han skulle ta meg til legen, jeg fikk øyedråper og noen fryktelig dyre piller. Men uansett jeg er så tappet for krefter fortiden og tar så lett til tårene, er dødssliten tror jeg trenger en god natts søvn. Hos doktoren fikk jeg vite  at jeg hadde en allergisk reaksjon til røyk, og verts moren min røyker jo inne så det passet jo ikke veldig bra. Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med det heller. Alt bare baller seg på hverandre. Også har jeg tre prøver jeg må øve til i morgen, så nå er jeg bare så død at jeg vill gå og legge meg og sove til neste uke.


  Legger med et bilde fra Disney jeg. Epcot.

 • Publisert: 26.01.2011, 04:19
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Nothing to say

 • Publisert: 25.01.2011, 02:17
 • Kategori: USA
 • Mandag igjen, ny skole uke og hele pakken, dagen startet fantastisk med gode klasser, pluss at jeg var så glad pga den skrive konkurransen jeg fikk snakket litt med Creative writing læreren min om det, og hun var også veldig excited about it. Så jeg gikk til rektor, som også ville at jeg skulle bringe han en kopi av hva jeg vant med så det var jo veldig artig! Når jeg kom hjem fra skolen skypet jeg med mamma, før jeg gikk over til Memaw en tur, elsker å være der for hun er så glad og kul! Hun er liksom ikke sånn voksen, hun behandler meg som et menneske og ikke bare en dum unge så jeg liker veldig godt å sitte å prate med henne, det samme med Ronald. Men når jeg kom hjem til middag så fant jeg ut at jeg hadde husarrest for TO UKER!! Jeg har aldri hatt husarrest og er ikke helt enig med den type straff. Ikke forstår jeg hvorfor jeg har husarrest. Nå vill jeg bare gi alle hjemme en klem.


  Fra en fantastisk helg! Elsker dansegjengen. Dette er da Dave Scott til de som ikke vet det! han er AMAZING! Meg, Shelby, Dave, Janna and Kelly <3

 • Publisert: 25.01.2011, 02:17
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • The Pulse

 • Publisert: 24.01.2011, 05:02
 • Kategori: USA
 • Denne helgen har vært helt fantastisk! Kelly inviterte meg med til "The Pulse" som bare er verdens kuleste danse workshop ever! Bare ta en titt på videoen under!  Det var sykt kult, koreografene til Britney spears, Janet Jackson, Michael Jackson osv var der, Mia Michaels (dommeren i "so you think you can dance" pluss ti tusen andre ting haha), Desmond, Dave Scott (koreograferte dansingen i step up 3D, han er awesoooome!!) Brooke (fra Glee) og Cris (var gift med J-jo før og var den siste som danset med Michael Jackson før han døde) og ikke minst rødtoppen fra Pussycat dolls var der! Og ikke minst alle de beste dansere fra "so you think you can dance" Det varte hele helgen og koregrafien var helt amazing, og på lørdag var det the pulse fashion show på kvelden var skikkelig bra slutt, pluss at i dag som var den ordentlige slutten så satt alle i ring og hadde spørsmål tid osv. Tok masse bilder med de og koste meg med danse gjengen.

  Før vi dro hjem dro vi ut å spiste og mens vi satt å spiste ringte tlf min og jeg som aldri tar tlf  (jeg legger alltid på og sender melding "what?" etter på fordi jeg har gratis sms men ikke ringing lol.) Men jeg bare følte jeg måtte ta den telefonen så jeg svarte og gjett hva! Jeg vant en skrive konkurranse! Altså jeg hadde jo helt glemt at vi sendte inn ting til det creative writing tingen, og jeg hadde ihvertfall ikke trodd jeg skulle vinne! Jeg liksom, er jo ikke akkurat noe mestertalent. Men ihvertfall så skal jeg nå på fredag til Murphy skole, hvor det blir holdt en sermoni og en journalist kommer for å snakke med oss ogsånn. Hørtes veldig spennende ut syns jeg, så i morgen må jeg gå og snakke med miss.Smith.

  Ser ut som verden smiler til meg og gir meg en dytt når jeg trenger det. Jeg tror skjebnen er gud på en måte, og jeg tror skjebnen tar vare på meg selv om den drar meg gjennom mye rart før vi kommer ut i åpent terreng igjen. Alt skjer for en grunn. Så til alle og enhver som sitter i mørket, det er for en grunn, kanskje for å vise deg hvor godt du egentlig har det, uansett ha tillit til skjebnen, eller gud, frtt valg. og på slutten vill jeg si tusen takk til Pappa'n min <3

 • Publisert: 24.01.2011, 05:02
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Disney world

 • Publisert: 21.01.2011, 05:52
 • Kategori: USA
 • Ja jeg vet jeg er dårlig blogger, har mye og fortelle, spesielt fra DisneyWorld turen! Var en barndoms drøm come true altså. Men jeg har ikke tid nå, og i morgen skal jeg være med Laidy og Kelli til dansegreier i Mississippi, er skikkelig kult det kommer folk fra "so you think you can dance"!  Ellers må jeg si gratulerer med dagen til Sverre (Norsk tid)!! Og jeg er fortsatt syk, høres ut som en gammel kols syk mann når jeg hoster. Men det går fint jeg drikker te og hostemedisin greier som gjør meg fryktelig døsig.

  Vi kom til Florida, og vi var 6 jenter i en leilighet, første kvelden gikk alle jentene ut med Tony til "Old town" var veldig koselig! Så den første dagen dro Tony og oss 8 jentene til Magic kingdom, som er en av de fire parkene i Disney, det var akkurat som jeg hadde sett for meg da jeg var liten, og alt var helt magisk! Var ikke så fryktelig mange rides der men så mye å se på og alt fra disney filmene og slikt! Dagen etter dro vi til Epcot, hvor (i norge delen) jeg møtte en jente fra Fredrikstad som gikk på Frederik 2 i fjor!! Vi bare, aaah omg! me too! omg osv. ja dere skjønner tegninga. Denne dagen var også Alex med, han var boss fra EF Boston, og egentlig ganske kjekk! synd han bor helt oppi der. Men vi sees i Las Vegas da så kanskje vi kan gifte oss der! lol. anyway tilbake til det seriøse, vi hadde en super dag og Tony er helt fantastisk! han er så sykt flink og grei og tålmodig at jeg blir helt målløs! Han meldte seg til og med på turen frivillig! Han gjorde virkelig turen god altså!


  Langbein i the pirates of the caribean!


  Forran slottet! (legg merke til min passe store jakke, snille Tony gav den til meg siden jeg frøs så fælt <3)
  Skal legge ut flere bilder når jeg for tid! Min meg også på å fortelle hva som skjedde to sekunder etter vi kom inn i parken! Herre, vi står der og snakker og Tony sier "det er en ting dere ikke må miste og det er denne biletten! kostet 300 dollar så skjønner jo det, så gikk vi to minutter inn i parken og skal ta vårt første bilde, jeg drar opp kameraet og oppdager at kamera esken er borte - der var også min 300 dollars billett! Jeg ble jo helt omg og løp tilbake, vi hadde jo bare gått rundt 20 meter! Men den var borte vekk, kunne ikke se den noe sted, så vi gikk til informasjonen, med en tynt lite håp, jeg var sikker på at den var borte, men tror du ikke noen hadde levert inn kamera esken min med billetten inni! lykke! Etter det lot jeg Tony passe på billetten forresten haha.  Fortalte det like gjerne nå jeg haha.

 • Publisert: 21.01.2011, 05:52
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Orlando, Florida tonight!

 • Publisert: 12.01.2011, 06:12
 • Kategori: USA
 • Dette blir et kjapt innlegg siden jeg egentlig skal sove for å være litt til stede klokken 5 i natt, som er da vi reiser. I dag hadde jeg en uforberedt matteprøve, det gikk ganske greit egentlig, eller ikke greit men ikke dårlig heller. Var veldig rart å ha matte med multiple choice svar. Ellers har jeg pakket og gjort klar, er fortsatt ikke ferdig men hey dere kjenner jo meg, jeg er ikke ferdig før jeg er ute av døra, pluss at jeg da gjerne må løpe inn minst en gang til. Så fikk jeg høre noe kult fra Jacky her i går, at hennes mor leser bloggen min, så da hilser vi til Jacky's mamma, hei på deg!

  Så jeg har fortsatt vondt i halsen. flotte saker. Flere opptateringer jeg kan tenke på. Laidy malte neglene mine rosa, Johanna sover her i natt, det gjør Kelli også. Amelia hadde bursdag i dag, læreren for 3rd og 4th block var syk så vi så på film. Var skikkelig rørende i grunn, må nesten fortelle om det engang. Men nå skal jeg legge meg, så god natt!


  See you in Florida!

 • Publisert: 12.01.2011, 06:12
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • New schedule

 • Publisert: 11.01.2011, 02:30
 • Kategori: USA
 • Okei da var det... Mandag? nå måtte jeg tenke litt her, er altfor mye bråk i hode mitt fortiden. Er lei av å være syk hele tiden også i dag har jeg var slapp som en dau laks, det har Jacky også, hun sover allerede (og her er klokken 7) og har gjort det i en time. Jeg tok verdens lengste varmeste dusj for å gjøre kroppen litt godt, men nå som jeg er ute av dusjen og varmen klager kroppen like mye igjen. Skal det ingen ende ta lurer jeg? Hvor har mitt eksepsjonelle immunforsvar tatt vegen, jeg pleide jo aldri å være syk, ihvertfall ikke ordentlig syk - skulkesjuk derimot. det er noe annet.

  For å lysne opp dagen litt har jeg to flotte ting å dele med dere, starter med den første nyheten. Jeg har fått byttet timeplanen min slik at alt er slik jeg vill ha det, fikk til og med ny 5th block (mid-block). Så nå ser timeplanen min slik ut:

  1st block: Matte (Algebra and trig 2)
  2nd block: CSI (Forensic Science) Jada vi har faktisk en egen klasse på skolen som er om å løse drap ogsånn, samle evidence og bygge en case. 
  5th block: Dette er en halfblock vi kan bruke til å gjøre opp arbeid, ellers så snakker vi eller lærer om vitenskaps greier ogsånn for meg siden læreren er det til vanlig. Mens om 5th block læreren din har kunst som regular fag er det det du stortsett lærer om i 5th.
  3rd block: Psychology (Veldig interessant! elsker denne klassen)
  4th block: Current issues (Sånn ting som skjer om dagen, ser på nyhetene, diskuterer tilstanden i Darfur ogsånt)

  Så til den neste gode nyheten, som skjedde når jeg kom hjem! Lå en pakke på kjøkkenbenken adressert til meg. Jeg skjønte ikke helt hvem det kunne være fra fordi jeg viste ikke om noen pakker på vei, men for en flott overaskelse! Åpnet den og vi se champagne cognac, hm dette var mystifistisk, men så kommer julemarsipanen snikende opp av esken og da var det igrunn ingen nøling til å åpne resten. Fikk HERLIG NORSKE tøfler lagd av ekte saueull og greier. Skal legge med bilde i stede jeg!


  Også før vi runder av må jeg legge til grunnen for at ingen av sjokoladene er på bilde, kremt, står dårlig til med Norsk sjokolade her nede, så det forsvant egentlig før jeg rakk og ta bilde. hehe oops! Men tusen tusen takk! Hadde ikke forventet gave i det hele tatt,  var veldig koselig gjort! Tok også lang til å gå igjennom en smule komplisert familie for å forklare hvem som var avsender haha <3

 • Publisert: 11.01.2011, 02:30
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Grillpølse i brød fra shell

 • Publisert: 10.01.2011, 04:38
 • Kategori: USA
 • Søndag idag, noe som betyr at det er to dager igjen til vi reiser til Disney World, Florida!! Jeg gleder meg masse til alt egentlig, både å kjøre bil i 9 timer for jeg elsker egentlig å kjøre bil lenge. Så lenge jeg sitter komfortabelt og stopper på shell og spiser grillpølse i brød (lite lyst på gilde grillpølse nå da!! I brød forresten). Men her smaker pølsene rart altså så er ikke så keen på det igrunn, men McDonnalds og andre fastfood ting som vi ikke har hjemme har fått tatt over Shell's rolle. Herregud jeg babler så mye, uansett det jeg gleder meg mest til er egentlig Disney og shopping ogsånn, men også til vi skal spise, jeg er glad i mat jeg. Så lenge jeg har god mat spiller det egentlig ingen rolle hvor vi drar eller hva vi gjør, jo altså godt reisefølge er jo også viktig, men maten det er vell det beste. pluss at vi må ha senger og sånn da. Men utenom det er det mat. Når jeg tenker over det er jeg egentlig litt sulten nå. Men det er jo ikke så lenge til frokost, kommer ikke på tale at jeg skal reise meg opp av senga og gå helt inn på kjøkkenet for å fikse meg mat! haha. lenge leve latskapen.

  Ellers i dag var jeg, Jacky og Memaw i kirken før vi møtte opp med Ronald på Hardee's og spiste der. Etter det tok Memaw Jacky hjem mens jeg og Ronald dro på kjøretur til Mississippi, kjørte på interstaten igjen - godt er det vell at Ronald ikke følger helt med og dupper av i blant. Om ikke hadde jeg vell aldri vært tillatt ut på vegen! I dag kjørte jeg nesten rett av hele greien når jeg skulle komme meg på interstaten, den lille veien som tynnes inn på motorveien, den var alt for kort! Men vi lever enda så det gikk jo sånn noenlunde haha. Har foresten scrapbooket i dag også. Tenkte det var veldig viktig for alle å vite at jeg har gjort hele 6 sider i dag... Er sikkert den tregeste scrapbookern ever.


  Random stol i Snowshoe jeg og Kelly hadde photoshoot it. haha

 • Publisert: 10.01.2011, 04:38
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Perfume bottle

 • Publisert: 09.01.2011, 06:20
 • Kategori: USA
 • Var deilig å våkne sent i dag, fikk skypet litt med både mami og papi før vi plutselig måtte dra avgårde. Måtte ta Thomas til Abby, også dro vi på Chick-fil-A og spiste, så det ble frokosten min, spiser veldig sunt og holder et godt kosthold her altså.. men men det går nå fint, har ikke blitt så feit enda. Vi var også innom walmart, hvor jeg kjøpte noe kjempesøtt til enten Emma eller Martine, kommer an på hvor mye de har vokst når jeg kommer tilbake. haha. Også dro vi på hobby lobby hvor jeg kjøpte meg masse scrapbooking ting, gleder meg skikkelig til jeg får hentet bildene jeg har bestilt, håper kanskje jeg får litt tid i morgen til å scrapbooke? Men i hvertfall kjøpte jeg noe annet helt nydelig på hobby lobby, har alltid ønsket meg sånn fancy parfyme spruteflaske som de hadde i gamledager så når vi kom inn og jeg så at de var på 50% måtte jeg bare kjøpe meg en.


  Smykkedama til venstre var en av gavene fra Memaw til jul, elsker den! Passer skikkelig fint på toppen av smykke kommoden også. Og til høyre er min nye "gamle" parfyme flaske! søt sant?

 • Publisert: 09.01.2011, 06:20
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Politics

 • Publisert: 07.01.2011, 05:51
 • Kategori: USA
 • I dag var jeg hjemme fra skolen. Sucks. Jeg som hadde lagt som mål at jeg ikke skulle være borte fra skolen en dag på grunn av sykdom. Våknet med en buldrene mage som absolutt ikke ville slappe av og spise mat. Neida flotte greier, men det gikk over ut over dagen. Var til og med ute på en liten tur med K.C. var nesten romantisk altså, vi fant oss et stort tre og jeg satt meg ned å lente ryggen til stammen og K.C. la seg vedsiden av med hode i fanget mitt, så satt vi der og nøyt de varme solstrålene og den friske gode lufta. Hadde et lite moment der ja. Men så gikk det over og livet gikk videre, lol. Kom tilbake til huset slappet av, leste litt Norsk donnald (sendt fra mami) og så på tv. Var CSI maraton så det passet meg jo flott! Når Jacky kom hjem hadde hun med mattelekser til meg, og ikke for å høres helt geek ut men det var skikkelig deilig å gjøre matte igjen.

  Vi hadde også en diskusjon om politikk ved bordet i stad, jeg syns demokratiet i Norge fungerer veldig bra, ikke bare fordi jeg er ung, men det fungerer for alle selv om skatten er noe høy. Altså det er jo noe de gjør riktig, siden vi er verdens rikeste land, verdens mest fredfulle land og blitt kåret til verdens beste land å bo i flere ganger. Vertsfamilien og de fleste her i sørstatene er jo republikanere så vi har jo litt forskjellige meninger der. men det er veldig interessant å høre andre meninger og syn, de har jo forstått det slik at mesteparten i Norge er missfornøyd med hvordan landet blir styrt, så prøvde jo å  rette opp i det, men jeg er jo ikke voksen. Så vet ikke om det spilte mye rolle hva jeg sa. Men var artig syns nå jeg, sånn jeg ser det, fungerer forskjellige regjeringer for forskjellige land.


  Vet det er mye bilder fra skituren nå, men er liksom det siste som kom inn på datan. Men dere klarer ett til!


  Tar gjerne imot meninger om Norges politikk altså! hint hint

 • Publisert: 07.01.2011, 05:51
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Complains against my tummy!

 • Publisert: 06.01.2011, 03:19
 • Kategori: USA
 • Flotte greier jeg som trodde jeg var frisk og fin, trodde jeg slapp unna med bare en dag med omgangssyke, neida den gang ei, hadde bare en dag pause. Flotte greier. Etter skolen i dag skulle jeg jo egentlig på dans, noe jeg gledet meg til fordi onsdag er min favoritt på dansen. Men helt siden i dag morres har jeg følt meg dårlig. Likevel pakket jeg dansetøy og håpet det ville gå over, svelge to røde ibux-aktige greier før jeg dro og, så 1st og 2nd block gikk fint, men etter det gikk det downhill. De fleste som kjenner meg vet jeg har en liten, kremt, kanskje litt større enn liten men anyway, ting mot å ta på dørhåndtak (in public ofc, hjemme er det ikke noe stress, for der vet jeg jo hvem sine basilusker som lurer på dørhåndtakene osv) og andre ting som har basilusker på seg. Liker heller ikke å bruke public toaletter for de er så ekle, men gjett hvem som SATT SEG NED på GULVET inne på toalettet! PÅ SKOLEN. æsj, æsj og dobbelt æsj, må nesten kaste opp igjen bare jeg tenker på alle de bakteriene jeg dro med meg. yuki! uansett som dere sikkert forstår er jeg i strålende humør... syk på dag to liksom, dag 2! hallo, hva har jeg gjort against skjebnen for å fortjene dette? Desuten har jeg sovet sånn 4 timer i dag. etter skolen. bare sånn at alle vet det liksom, er nemlig veldig relevant. Nei tror jeg slutter her jeg, merker at jeg ikke har vært veldig sosial i dag. Håper jeg er bra til i morgen så jeg kan dra på skolen igjen.


  Har ikke noe spennende bilde å legge med så mens jeg er på sporet kan dere få se hvor god plass det var i vanen, jeg ligger altså på gulvet på toppen av der hvor hjulet går inn. fantastisk komfortabelt, dere burde prøve det alle sammen.!

  Vell uansett jeg er ikke for syk til å være på dataen og oppdatere dere, også før mamma får hjerteinfarkt og tror jeg er døende så kan jeg jo minne på at jeg har tendenser til å over- eller underdrive, jeg har hørt om ironi og sarkasme.. så ja bare slapp av folkens jeg lever enda! kommer til å gjøre det i morgen og.. forhåpentligvis. tullaaa! haha jeg er morsom. Over og ut.

 • Publisert: 06.01.2011, 03:19
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Last day of Christmas break

 • Publisert: 04.01.2011, 06:15
 • Kategori: USA
 •  

  Dette er siste dagen av ferien! Blir egentlig veldig deilig å gå tilbake til skolen igjen, fordi det er en nye fag og nye klasser. Så det blir spennende, starter liksom året på nytt igjen på en måte. Her er det ganske greit og varmt, gikk tur med K.C. i stad i bare joggebukse og hettegenser,  og det var faktisk litt for varmt. Ellers i dag har jeg og Jacky spilt brettspill og chilla. Sett noen episoder av gossip girl, har så mange serier jeg trenger å oppdatere meg på, henger etter på så mange av de! har jo aldri tid til å se på tv eller være på dataen. Har også lest ut en bok, plain truth av Jodi Picoult som var veldig bra, er det noen som er i lesehumør i vintermørket anbefaler jeg den. Begynte på en ny bok av henne og som jeg fikk til jul, nineteen minutes, har ikke kommet så langt i den enda men foreløpig virker den veldig bra. Den tredje boka av henne jeg har lest heter Salem falls, anbefaler den også jeg.

  Jeg og K.C. er skikkelig buddies, gjesper på likt og greier

   

 • Publisert: 04.01.2011, 06:15
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • New years eve on Snowshoe mountain

 • Publisert: 03.01.2011, 01:49
 • Kategori: USA
 • West Virginia turen var helt amazing! Vi bodde i denne herlige lille byen på toppen av fjellet, og hotellet hadde ski-in og ski-out. Kjørte noen black diamonds med ski men hold meg helst i de grønne bakkene på snowboard. Jeg og Shelby hadde jo blitt enige om at vi kom til å være professionals med engang, og cruise ned de svarte bakkene, jada, Shelby meide jo ned folk for hun gikk fort nedover siden bremse- og svingeferdighetene ikke var helt med. Men vi hadde det sykt gøy, selvom kroppen min er ødelagt, er ikke rart snowboard folk er i god form, må jo følge med hele tiden og hver minste lille bevegelse så kjørte jo brettet i helt feil retning. Kom meg ned uten å tryne flere ganger men på bånn av bakkene var jeg helt shaky i kroppen. Men det var sykt gøy, har lyst til å lære det ordentlig og  bli skikkelig flink, såå neste vinter håper jeg Sverre har lyst til å snowboarde litt kanskje? haha.  Meg, Toki (Laidy's lillesøster) og Lilly (Laidy's mamma) Sekunder før jeg falt av heisen.. nevnte jeg vi var profesjonelle? haha. 

  Her har vi sekundet jeg falt ja.. mens Laidy's familie som aldri har sett snø før bare kjører pent videre. Jeg nevnte ikke så altfor høyt at jeg var fra Norge når jeg sto på snowboard, på ski var det jo greit for der har jeg jo litt peiling, men ja. haha.


  På nyttårsaften var vi jo først i bakken, men etter det dro jeg og Shelby for å bade (ute!), var deilig oppvarmet basseng som gikk ute og inne, pluss at de hadde en super varmt boblebad, så vi slappet av der etter den harde snowboard dagen. Etter vi hadde badet fikset vi oss og alle gikk og spiste på en gorgues italiensk restaurante i kjelleren av hotellet. Var skikkelig flott der, perfekt sted for nyttårsmiddag. Vi spiste i evigheter, så når vi var ferdig med maten bar det rett opp på rommet og gjøre klar til nedtellingen til det nye året. Vi prøvde ut litt forskjellige tradisjoner for hvordan vie inn det nye året, blant annet å stå på noe og hoppe inn i det for lykke, pluss løpe med en koffert for å reise mye. Dette var ganske komisk men veldig gøy, vi pakket koffertene våre, tok de ut i gangen av hotellet og stilte oss oppå de, tolv kofferter med tolv folk på, kan tro folk stirret rart når de passerte, for vi var jo klare allerede 11.50. haha. Nedtellingen begynte og vi hoppet av koffertene, og la på sprang rundt hele etasjen før vi returnerte til rommet og ønsket hverandre godt nytt år og så på newyork greiene. Senere på kvelden gikk vi ut i byene og så på livet der, Laidy bygde sin første snømann, vi hadde snøball krig og gikk til sengs langt ut på natt.


  Han var ikke veldig fornøyd med alt bråket vi stelte i stand, men det var jo tross alt nyttårsaften! halloo


  Meg, Laidy og Lara står klare på koffertene!

  Ønsker alle et godt nytt år og må si jeg savnet min kjære mor i dag når jeg har vært syk! Jeg elsker å bli dullet og kost med men det er ingen her til å varte meg opp og pakke meg inn i dyna når jeg er dårlig, komme med cola og salt kjeks til meg. I dag har jeg tatt vare på meg selv helt alene, jeg hentet min egen, cola, diet coke til og med, fordi det var ikke noe futt i den halvåpne cola flaska. Men akuratt den jeg drakk hadde vist vertsmor satt av spesielt til henne, så klarer jeg å gjøre det feil og liksom. alt er feil når man er syk. Mamma kom å dull med meg!


  Avslutter med et bilde av meg og Laidy før jeg begynte å kaste opp, lenge leve omgangsyken..

 • Publisert: 03.01.2011, 01:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • West Virginia

 • Publisert: 30.12.2010, 02:34
 • Kategori: USA
 • Nå sitter jeg på hotellet i West Virginia og slapper av etter en dag med slalåmkjøring! Skikkelig deilig å se snø igjen, følte meg veldig hjemme, haha. Tok BARE 16 timer å kjøre opp hit... så det var jo ikke noe stress... spesielt ikke i en stappa full, trang van. Neida, haha vi hadde en memorable tur.

  Det er så mange løyper her, så rakk ikke å prøve ut alle sammen i dag men vi skal fortsette i morgen. Det beste er jo at Laidy og hennes familie aldri har sett snø før, så de er jo helt i ekstase over det. Pluss at de har jo stortsett bare en sesong i Colombia så de sier jo hele tiden at de aldri har vært så kalde før eller sett så mye snø! De hadde skilessons i dag, men de var skikkelig flinke til første gang! Det som er så deilig med hotellet er at vi har ski-in og ski-out så vi tar på oss skia når vi går ut døra og står ned bakken, for vi bor nemlig på toppen av bakken, i en liten village! Er så sykt søtt her oppe, har ingen bilder enda men skal stjele noen fra Shelby's facebook.


  Shelby og Meg


  Deilig med masse snø!

 • Publisert: 30.12.2010, 02:34
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Christmas morning

 • Publisert: 26.12.2010, 06:38
 • Kategori: USA
 • Jeg våknet tidlig den 25 fordi klokken 8 dro vi til Kelli's for julefrokost med hele familien og for å se på hva guttene fikk til jul (selvom vi feiret med de dagen før fikk vi ikke sett gavene "santa" bringer om natten slik at de får når de våkner opp neste morgen, altså den 25). Jeg gikk ut i stuen for å si god morgen før jeg gikk tilbake på rommet for å kle på meg og ordne meg til frokosten. Mens jeg står på badet hører jeg de le og si "it happens every year!" Også hører jeg Jacky takke og bære seg over ett eller annet, så jeg tuslet tilbake for å se hva som skjedde, men ingen sa noen ting så jeg følte meg relativt dum igrunn, men når jeg paserte soffa'n la jeg merke til en bunke med ting som ikke var der i går kveld. Etter det la jeg merke til et stort ark som sa mitt navn, og fra nissen. Jeg måtte jo spørre for jeg forventet jo ikke enda flere gaver enn vi allerede hadde fått! fikk jo ett tonn dagen før haha! Men joda, det var for meg, jeg fikk min vell ønskede ipod nano og masse mer. Syns jeg skal  bringe denne tradisjonen tilbake til Norge.

  Etter frokosten dro vi til Kenny's bror, Al, og hilste på de og sa god jul osv, deretter dro vi til Mema, som er Chuck's mor. Mens Memaw er Kenny's mor. Skjønte? Etter familiebesøkene rundt om kring var vi alle dødtrøtte når vi kom hjem, jeg sovnet i soffan og våknet ikke før middags gjestene kom inn. Vi spiste god mat, folket gikk hjem vi sov litt mer, jeg gikk en tur med K.C, spilte litt the sims 3 og chillet på soffan og ordnet med mine elskede gaver <3 Begynte å pakke litt til skituren, men jeg kom egentlig ikke lenger enn til skijakka. Ønsker alle hjemme en god romjul! Fryktelig glad i alle sammen, og tenker masse på dere.


  lol

 • Publisert: 26.12.2010, 06:38
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Christmas eve!

 • Publisert: 25.12.2010, 08:09
 • Kategori: USA
 • Selveste juleaften! "typisk" amerikans er og åpne pakker på morgenkvisten den 25, men siden familien vår er ganske stor så har vi ikke tid til å være hjemme den 25, så den nærmeste familien (14 stk) samles hos oss den 24 og pakker opp gaver da, fikk så utrolig mye fint! Favoritt gavene kom jo selvfølgelig fra mor og far, the sims 3, uggs tøfler og ting fra wicca butikken, satt bare å glisa hele kvelden! Vi startet åpningen klokken 3 og var ferdig klokken 8, vi hadde et par matpauser innimellom og etter vi hadde åpnet gaver med familien, dro folk hjem sånn at vi fire kunne åpne våre gaver til hverandre. Har hatt en fantastisk julefeiring, morsomt å få men enda bedre å gi, er så gøy å se folk åpne gaven og bli skikkelig glad. Har labbet rundt i mine nye tøfler helt siden jeg pakket de opp, og de er bare herlige. I morgen tidlig skal vi på julefrokost til Kelli og familien, gleder meg til det, for jeg begynner faktisk å bli sulten når jeg tenker meg om.. haha. Herregud jeg bare elsker jul! Og etter vi var ferdige med åpningen så tok jeg å leste Jacky's og Kenny's framtid i mine nye tarot kort (noe jeg aldri har tenkt på å ønske meg, men som passet meg veldig bra, syns det er super interessant med alt litt "magisk" og spirituelt.)  Men jeg har litt trening å gjøre for det gikk ikke så godt i mine spådommer, Jacky endte opp gifteløs og Kenny endte opp som enke og innvandrer. tjohei. litt mer trening tror jeg må til.


  Et par gaver


  Egentlig skulle vi vente med strømpen til i morgen tidlig.. meen vi endte opp med å pakke opp den og vi! haha se på alt hva jeg fikk, love it!
  Greit å gå i kortarmet på juleaften!


  Littt åpning av gaver, Memaw, Ronald, litt av Ricky, og Kelli

 • Publisert: 25.12.2010, 08:09
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • 110 on the Interstate

 • Publisert: 22.12.2010, 06:39
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg kjørt på motorveien før første gang! Meg og Ronald duret bortover i 110, var egentlig drit redd men tok det helt med ro å lata som jeg hadde full kontroll. Håper vi holder oss på småveiene framover jeg! haha, føler meg ikke så sikker i trafikken enda. I dag hadde vi deilig skjømat til middag, noe som er typisk sørstat er at det meste er fried, så vi hadde fried østers i dag! Med reker og men, østersene var veldig gode, har aldri spist det fried før så det var jo litt artig. Har gått to turer med K.C i dag også, han er en stor baby, for han vill gjerne ligge i fanget hele tiden men han veier jo sikkert mer enn enn meg, og han kravler oppi fanget som om han var en 5 kilos chihuahua.

  Se på alle godsakene jeg fikk hjemmefra i går! Lagde til og med grøt til familien, og det likte de, så blir nok lagd flere ganger! Jeg og Chuck skal jo være alene hjemme om noen dager, og siden han ikke er den største kokken kan jeg jo lage grøt til oss! haha,montro om han tørr å spise hva jeg lager da, det ser jo litt.. rart ut.

   

 • Publisert: 22.12.2010, 06:39
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • Another package!

 • Publisert: 21.12.2010, 05:35
 • Kategori: USA
 • Deilig med ferie altså! Våknet sent i dag og spiste en god norsk frokost, knekkebrød med leverpostei. Nam. Og i dag fikk jeg enda en pakke i posten! Jeg elsker pakker, fikk en stor eske med masse godt i! Godteri, julegave og mat. Til og med mine elskede knotter! Hadde helt glemt av de, men gud så godt det smakte!  Tusen takk til Papi og Gerd som sendte meg noen norske skatter! Blir varm i hjerte av å lese søte kort og se alle mine favoritter i pakken, gulosten var selvfølgelig ønsket velkommen i kjøleskapet. Er så koselig at jeg ikke er helt glemt hjemme! Jeg har blitt en liten smørbukk mens jeg er her, har blitt rund i kantene haha. Men men regner med at jeg blir som jeg var når jeg kommer tilbake så tar det ikke så altfor tungt. Har vært å lekt med K.C (som vi bestemte oss for å kalle HAN istede for Kasey tidligere idag) og gått tur med henne to ganger i dag. Pluss sett litt 90210.

  Har ikke fått lagt innpå dagens bilder enda, så de kommer i morgen. Enn så lenge kan dere kose dere med et bilde av juletreet, og alle godsakene under, over og vedsiden av haha.

 • Publisert: 21.12.2010, 05:35
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • Kasey

 • Publisert: 20.12.2010, 06:18
 • Kategori: USA
 • I dag fikk jeg skypet med Mamma, HM og Tine og Storm, var koselig å se  noen kjente fjes fra hjemlandet igjen. Etter skype ble Jeg og Jacky hentet av Memaw for å dra til kirken, det var nesten bare synging i dag så satt egentlig bare å slappet av og hørte. Etter kirken møtte vi Ronald på Hardee's, hvor vi spiste lunsj. Jeg fikk kjøre hjem i dag også gett. Og høydepunktet i dag var da Kasey kom! Vi har fått oss en utrolig søt goldenretriver/lab mix. Han er kjempe søt, og en stor baby, kjempe kosete og søt. Så i dag har vi brukt mye tid med ham. Orker ikke noe langt innlegg i dag, så kos dere med bilde av søtnosen!


  Vår første hund! (ihvertfall for meg og Jacky)

 • Publisert: 20.12.2010, 06:18
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Christmas lunch and birthday dinner

 • Publisert: 19.12.2010, 05:51
 • Kategori: USA
 • Det er så sykt deilig med ferie, men tror dere ikke første dagen med ferie så stod jeg opp klokken 7.45? joda, skulle på morgen shopping i dag for å få ferdig siste rester av julegavene. Så nå er jeg ferdig med det meste. Har noen småting igjen men jeg får fikse det senere. Etter shoppingen i dag dro vi hjem før vi dro videre til Julelunsj med hele familien på Memaw's søster's side. got it? Uansett mange nye fjes å hilse på, morsomt var det at jeg møtte Cheree's tante, for jeg var ikke klar over at hun var i familien. Hadde jo koselig der, fikk til og med et armbånd av en dude, skal vise dere noe kult med det armbåndet, jeg var så sykt i mot det for jeg var 100% sikker på at det ikke er mulig og det bare er et selger triks, men jeg prøvde Laidy's på dansingen her forrige uke og det er sykt! Du kan se og føle at det virker. Så jeg fikk han gutten sitt armbånd.. stakkars gutt nå er han ikke i balanse mer. whatever.


  Julestrømpene våre <3

  Når vi skulle hjem spurte Ronald om jeg ville kjøre hjem! hele veien hjem, første gang jeg kjørte gjennom lyskryss og litt mer trafikkerte veier, kjørte til og med over interstaten. Uansett jeg var drit god liksom. Alle bare awsoooome. okei lol jeg kødda, jeg kom meg framover men er støl i rompa og låret så tror kanskje jeg er LITT spent når jeg kjører. Når vi kom hjem igjen så chillet vi og jeg så noen episoder av 90210 før jentene kom å hentet meg til Cori's 18års bursdag! Vi dro til Mikato, snertent sushi sted, samme som vi spiste på før homecoming, de lager maten rett forran oss trikser med kniver, egg og stekespader. haha. Hadde det skikkelig gøy, men jeg måtte desverre hjem når alle andre dro downtown for å clubbe, Hennes første helg som 18 og hennes første clubb tur, aah wish i was there. Om det hadde vært lov ofc. Vill helst ikke risikere å få rompa mi sent hjem haha. Snakkes i morgen people!

 • Publisert: 19.12.2010, 05:51
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Last day of fall semester

 • Publisert: 18.12.2010, 06:13
 • Kategori: USA
 • Blir et kort innlegg i dag, siden jeg skal tidlig opp i morgen for å kjøpe inn siste rest av julepresanger. I dag var altså siste dagen på skolen, var nesten litt trist, kommer til å savne lærerne og klassene masse, spesielt Miss. Smith, som til og med var så søt og sendte meg selvskrevet julekort i posten og gav meg en hadeklem i dag og sa at jeg måtte stoppe innom neste semester. Hun er sånn en fink lærer. Noen som har sett en film kalt Freedom Writers, ikke? vent til jeg kommer hjem og vi skal se den sammen! Det er verdens beste film, hadde aldri trodd det fantes en så bra film uten at jeg engang hadde hørt om den. Det er fra en bok med samme navn, som faktisk er ekte dagbok journals fra noen elever fra en skole i LA. Det går ikke ann å forklare den, den må bare sees, pluss at Miss Smith har møtt hun som skrev boka som også er læreren for denne klassen vi følger i filmen! Awesoooome.


  <3

  Traileren for filmen

 • Publisert: 18.12.2010, 06:13
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Bellinggrath Gardens

 • Publisert: 17.12.2010, 05:40
 • Kategori: USA
 • I dag hadde vi hele timeplanen snudd på hode så vi gikk til 3rd block i 1st block, og 4th block i 2nd block, også 1st i 3rd, og 4th i 2nd. alle skjønte? Siden dette var nest siste dagen på skolen gjorde vi ikke mye i timene, blant annet i Creative writing, elsker klassen og læreren, Miss. Smith er verdens beste lærer! Uansett vi hadde frokost med bacon, monkey bread, brownies, pop tarts, vafler og alt annet godt du kan tenke deg. I historie timen var jeg heller i drama og så på film med den klassen så var veldig slakt i dag. Gleder meg til i morgen, men gruer meg litt siden neste semester er det helt nye klasser, kommer til å savne en del av de vi har hatt dette semesteret.


  På marinaen 

  Når jeg og Jacky kom hjem fra skolen spurte Kenny og Chuck om vi ville gå ut å spise også til Bellingrath Gardens, så vi dro inn til mobile og spiste på en slags marina restaurant på elven, var skikkelig koselig, minnet meg litt om Marinaen på hankø. Uansett vi koste oss med deilig sjømat og Jacky var i ekstase over å se båter og være så nær vannet... ja hun bor midt i Tyskland og ser sjeldent havet. Gleder meg til hun kommer til Norge og hun skal få være med på båtturer! Når vi kom til Bellingrath gardens viste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente men jeg ble veldig positivt overasket, hagen gikk over alle mine forventninger, faktisk er det den 2nd mest besøkte hagen i hele amerika, og Alabama's mest besøkte "atraksjon". Det var rett og slett nydelig, og fantastisk, 65 acres med lys og blomster og et stort mansion. Hadde en super kveld med familien, her kommer noen bilder.  T-skjorte ute i desember er ikke galt!


  Julepynten var NYDELIG, dere skulle sett det i virkeligheten!  Tok tre forsøk og en lang kø bak Jacky før det ble noe blits i kameraet. men men er jo hyggelig å stå å posere foran 20 andre fremmede saker.. haha.

 • Publisert: 17.12.2010, 05:40
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Package on the way home!

 • Publisert: 14.12.2010, 04:00
 • Kategori: USA
 • I går var jeg ute å shoppet med noen venner, vi dro til kjøpesenteret og koste oss der hele dagen. Fikk kjøpt meg en super søt hvit blonde topp pluss en sløyfe hårbøyle og alle bare "that's so you, so... foreign!"  haha, perler, skjerf osv er også typisk foreign. Etter shoppingen så dro vi på Taco bell, hvor vi ble sittende en stund før vi dro tilbake. Herregud, jeg spiser på samme sted som Kim Possible liksom! Det morsomme er at jeg gledet meg faktisk skikkelig til å spise der bare fordi det ser så sykt godt ut på K.P. Og ja det er godt, men Sponheimsveien 11 sin taco er bedre!

  I dag når jeg kom hjem fra skolen kjørte jeg og Kenny rett på postkontoret, tok sikkert nesten en time der inne for jeg måtte snakke med moren til hun som jobbet der på telefonen (!), altså hun som jobbet der var jo godt over 50 og moren var vell nærmest 90 så det  jo ikke sånn veldig unna. grunnen til at jeg måtte snakke med henne var at hun så at pakken skulle til Norge og moren hennes flyttet fra Norge når hun var baby, men hun kunne fortsatt snakke Norsk, så hun syns det var veldig artig at jeg kunne snakke med henne. Men så nå har jeg fått sendt avgårde en stor pakke hjemover. Når vi kom hjem fra posten gikk jeg over til Memaw en tur også når jeg kom tilbake var Ronald hos oss, og han tok meg - rettere sagt -  jeg tok han på en kjøretur! Elsker å kjøre bil, er så gøy haha.


  Se hva slags kamera vi driver å surrer med i fotografi fortiden forresten! Spennende klasse altså.


 • Publisert: 14.12.2010, 04:00
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 12th of December

 • Publisert: 13.12.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • I dag er det Lørdag, jeg startet morgenen på skype med ho mor. Ellers pakket jeg ferdig julegavene som sendes hjem til Norge. Skal sende den på Mandag, men tipper den ikke kommer fram før etter jul, men hva er galt med litt gaver i Januar og? I dag har Kelli vært her, har ikke peiling på hvor tidlig hun kommer for når jeg våkner er hun her. Vi pakket faktisk ingen gaver i dag, istedet dro vi til Dairy Queen og spiste is til frokost! nam. I kveld hadde jeg egentlig planlagt med alle jentene å dra til Olive Garden og spise for å ha en avskjedsmiddag for Janina som reiser hjem igjen til Tyskland på Tirsdag (frivillig, hun ble ikke kastet ut). Men hele familien dro ut for å se på noen av husene som virkelig pynter til jul! da mener jeg virkelig. De har egen radiostasjon rundt huset som spilles i jula, og lysene på huset går i takt med musikken, helt vilt. Se på videoen, så skjønner dere haha.
  Fikk ikke til å lade opp video, og dette skulle vært postet i går, men skal se om jeg får det til senere :)

 • Publisert: 13.12.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Pakker i posten

 • Publisert: 10.12.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • Når jeg kom hjem fra skolen i dag gikk jeg over til Memaw og Ronald (de bor ikke sammen men Ronald bor der nesten ihvertfall haha, de er så søte!)  uansett, jeg hang ut med memaw mens hun lagde noen sånne gode pekan kake greier, mens Ronald var ute å fikset gjerde til den nye hunden som kommer neste uke! skal få to hunder, en hos oss og en hos Memaw!!

  Jeg fortalte at jeg fikk permit i går og Ronald sa jeg måtte ta han på en tur, så fikk min første kjøretime i dag! Han sa jeg var flink og. Etter vi hadde cruiset litt rundt omkring, uten noen alvorlige skader dro vi hjem og jeg fikset meg til Jackys kor greie på skolen. Laura, jeg, Kenny og Chuck gikk først å spiste på Arbys også dro vi på kor oppvisningen. Etter koret dro vi på et intervju med en potensiell vertsfamilie for Laura, de virket helt fantastiske, to hester, to hunder, en katt og tre barn. Huset var også koselig, rent og pent! så flotters ut, pluss at hun får bli på Bryant!

  Når jeg kom hjem var det på tide å åpne to pakker som hadde kommet i posten for meg, en fra Vic min, TUSEN TAKK! herremin så mye fint du hadde lagt oppi til meg! og t-skjorten! den gjorde meg så glad! <33 Og kortet, haha, du er søt du vel, spesielt de små ekstra komentarene her og der! love you.


  Savner deg Kaja. SAVNER DEG OG!

  Også fikk jeg en stor pakke fra mamma, med en haug med mat produkter som jeg hadde ønsket meg lenge, julegaver til familien her nede, og masse godteri! Pluss klær og noen vakre brev og kort, tårene trillet når jeg leste julekortet fra familien Ingebrigtsen! aw jeg savner dere så fælt! 202 dager, som det stod i kortet. Tusen takk for fantastiske presanger og kort. veldig glad i dere alle sammen. Og til dere som ikke viste det, jeg har verdens beste familie, både Norsk og Amerikansk! I'm blessed <3


  Gulosten er på plass i kjøleskapet ja! Og Laura er passe fornøyd med godiset som kom med! haha.

 • Publisert: 10.12.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Got our permits!

 • Publisert: 09.12.2010, 05:49
 • Kategori: USA
 • I dag var jeg kun på skolen i 1st block og litt av 2nd block, før Patricia, Kristina og Vicky kom å hentet meg. Vi dro inn til Downtown Mobile og fikk ordnet meg noe social security nummer greier, forstod ikke helt hva vi gjorde der men vi kom ihvertfall ut med et papir i hånden som vi trengte på biltilsynet. Jeg hadde jo ingen anelse om dette før i går kveld, hadde egentlig ikke tenk å ta det her nede men så ble det hel om vending ja, nå sitter jeg her med permit i hånda! Er skikkelig stolt over at jeg klarte det uten å lese til det, leste i bilen og mens vi ventet på å gå inn liksom. Også dro vi på Mcdonalds å spiste, yummy! Etter det dro vi hjem til Baggett familien og chillet litt før vi dro tilbake, for smarte Kristina glemte brillene sine så hun kunne jo ikke lese de største bokstavene engang, haha. Men med brillene gikk det fint. Deretter kjørte vil til dansingen og Kristina fikk kjøre litt av veien, meiet kun ned et par postkasser og noen søpledunker, no problemo. Neida, vi overlevde det hele litt vingling og kenguru hopping må man jo regne med. Så får jeg bare håpe på at noen vil kjøre med meg. haha.


  To glade jenter!

  Var på Mcdonalds med Donna i dag også, greit jeg er litt for glad i Mcdonalds, men Jazz vs. Mæcern? hmm. veier litt tyngre på Mcdonalds der ja. haha, koser meg med de ekstra kiloene jeg, mer å ta i mer å være glad i, huh?

   

 • Publisert: 09.12.2010, 05:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Bingo!

 • Publisert: 08.12.2010, 05:50
 • Kategori: USA
 • Dere vet jo at jeg ikke egentlig blogger på tirsdagene, men i dag gjorde jeg et lite unntak siden jeg hørte noen hadde som morgenrutine å sjekke kajaeh.blogg.no og nettavisen. Noen som føler seg truffet? Hansipansi kanskje? Så dette er til glede for deg, mens du står i 18 minus å venter på toget!

  I dag ble jeg med Kristina hjem fra skolen, og vi chillet bare hos henne før vi dro på dansingen, men noe kult som skjedde er jo at jeg skal ta min drivers permit i morgen tidlig, og dette er ikke noe jeg har hatt lang tid til å planlegge, nei dette fant jeg ut for akkurat 5 timer siden, og i disse fem timene har jo jeg vært på dansingen, og jeg har jo ihvertfall ikke tid til å lese nå heller, har jo ikke boka engang. lol. lykke til til meg! sier bare jeg. Men om jeg stryker så er det jo ikke verdens undergang heller, hadde jo egentlig ikke tenkt å ta noe som helst bil greier her nede.


  Glemte helt å fortelle at jeg var på bingo i 7 timer på søndag! det hadde dere aldri trodd vel! meg på bingo. haha. det var meg og Jacky og resten var vell 80+ pluss Memaw or Ronald og de er jo unge og spreke, så de gjelds ikke som 80+. haha. vi vant både dopapir og tørkepapir, bibel vers og kjøkken ting! Det var litt langvarig, siden jeg trodde vi skulle være der for en time eller noe slikt, men der bommet jeg gitt, men var gøy, og god mat!


  Første gang jeg ropte bingooo, og de anonserte til og med "gratulerer til den norske jenta" haha.

   

 • Publisert: 08.12.2010, 05:50
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Jul i blåfjell

 • Publisert: 07.12.2010, 01:42
 • Kategori: USA
 • Da er det den 6.desember og når jeg kom hjem fra skolen i dag ventet en pakke i posten på meg, fikk jul i blåfjell av mamma! gjett om jeg ble glad, så mens jeg sitter her og skriver sitter jeg også å ser på blåfjell, er ferdig med luke nr. 3 nå og har nettopp begynt på nr 4.  Er så utrolig mange gode minner som kommer med adventskalenderen på barne-tv. I pakken var det to filmer til, den ene er yoga filmen min som jeg ventet på, pluss enda en julefilm, har ikke sett den enda men den var på kino i fjor jul tror jeg, det var en slags nyere versjon av blåfjell om jeg ikke tar helt feil. Etter skolen i dag har jeg jo sett på blåfjell (obvious)  haha. Pluss at vi har pyntet juletreet og ordnet mer med julegavene som skal stables under, det er ikke lett å ha full kontrol på alle gavene, er jo ørten millioner gaver! awesome haha


  <3


  Midt i ordningen av juletre og gaver, Jacky er på dataen i sofaen, bak alle gavene, haha.

  Når dagen er god er allting blått, og når dagen er blå er allting godt!

 • Publisert: 07.12.2010, 01:42
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 4th of December

 • Publisert: 04.12.2010, 17:46
 • Kategori: USA
 • Ja da var jeg her igjen. I går var the EF's christmas party, det ble holdt av Lisa's vertsfamilie de har et fantastisk fint hus, er som en super stor hytte i skogen. Vi hadde et bål og grillet pølser og marsmellows, spiste masse god mat og drakk brus, at man kan ha det gøy uten alkohol har jeg ihvertfall lært meg siden jeg kom. Vi koset oss skikkelig, var ikke veldig mange der men var veldig bra opplegg syns jeg, tipper vi var rundt 30-40 stk. Etter vi hadde spist gikk vi opp i stuen og  spilte dirty santa, et slags pakke spill hvor alle hadde med seg en gave og la under treet også kunne man enten stjele en gave som allerede var pakket opp eller pakke opp en ny, hvis man stjeler noen andres gave så må de enten pakke opp en ny eller stjele en annens gave. var veldig gøy, jeg satt igjen med en øyenskygge pallett til slutt, greit fornøyd med det liksom! haha


  Utvekslingsstudenter


  Kelli forklarer hvordan Dirty Santa foregår

 • Publisert: 04.12.2010, 17:46
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 1st of December

 • Publisert: 02.12.2010, 05:25
 • Kategori: USA
 • Nå er det lenge siden jeg har postet et innlegg, og har egentlig ikke tid nå heller, er mye som foregår på skolen siden det bare er to og en halv uke igjen! gleder meg til to ukers lang juleferie altså. blir godt. Skal jo på skitur til west vrigina, også er det mulighet for at jeg får besøk, det hadde jo vært awesome. Var på dansingen i dag, også kom Donna og tok oss til McDonalds, min favoritt fastfood greie, sikkert ingen som viste det.. lol. uansett. Er første desember i dag, og føles virkelig ikke slik ut når det ikke er ørten minusgrader og snøstorm, ingen julekalender, adventstake, julestjerne, pepperkake lukt eller små nisser rund rokken. hmm. Men noe de ikke har i Norge, er all den syke dekorasjonen! er ganske vilt liksom, noen som har sett den videoen på youtube av huset som lyser opp og spiller etter musikken, joda, de er på ekte! haha, gleder meg til vi skal dra å se på det. Det er masse lys, og store - da mener jeg huge, snømenn og juleting i hagene til folk. Lurer på hvordan det kommer til å se ut nærmere jul!

  Har to hus nedi gaten som er pyntet ca. slik som dette, er sykt kult å se på når det er mørkt, som når vi kjører hjem fra dansingen.

 • Publisert: 02.12.2010, 05:25
 • Kategori: USA
 • 5 kommentarer
 • End of vacation

 • Publisert: 29.11.2010, 05:30
 • Kategori: USA
 • Da var helga over, har hatt en fantastisk thanksgiving opplevelse! Har brukt hele tiden sammen med familien, noe som har vært veldig koselig, vi har scrapbooket, shoppet, spist og pakket inn julegaver. Og Julegavene, herre hatt, det er ikke sånn ta en litt for stor bit papir og krøll-rundt-og-teip-igjen greier, her pakkes alt i bokser (for at det skal kunne stables til taket (!) også har ALLE gavene sløyfe og bånd på seg, og sykt fine.  Også har vi et mandarin tre i hagen, det kalles zatzuma eller noe her, men det smaker og ser ut som en mandarin, så jeg kaller det det jeg.  Vi har et rosa tre på soverommet med rosa pynt (!) hallo, hvor kult er ikke det liksom? haha. Også ser dere bilder av pakkeprosessen og min første fine gave! Memaw var den heldig prøvekaninen, men jeg syns den turned out ganske bra jeg, eller hva? Også er det mye julekaker i butikken, litt random men så det her om dagen da vi shoppet.

 • Publisert: 29.11.2010, 05:30
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Thanksgiving

 • Publisert: 26.11.2010, 04:56
 • Kategori: USA
 • I dag var det da altså thanksgiving, jeg er stappfull av mat! Har spist og kost meg i hele dag. Det var meg, vertsmor, vertsfar, Jacky, verstbror (Chuck jr) med familie (Lisa og Abby) som spiste hos oss, så kom vertssøster (Kelli) med familie (Ricky, Tripp, Zack og Thomas) over etterfulgt av Memaw og Ronald. Så har vært fult hus i hele dag, og føler jeg har fått oppleve en skikkelig amerikansk thanksgiving, med turkey og hele pakka.  Pluss at vi skal ut å shoppe om 4 timer, Black friday, google it, det er vilt! VILT. haha.  Folk har campet utenfor butikkene i flere dager, for å få de beste tilbudene, det er syke priser, splitter ny god pc til 500 kroner liksom, allslags kjøkken utstyr til 100 kroner osv. Uansett gleder meg masse, men nå skal jeg legge meg å prøve å få noen timer på øyet, har satt vekkerklokken på 1.45,  så får vi se om jeg kommer meg opp!  I dag morges så vi også på thanksgiving paraden i New York city, var amazing, så den på tv, men likevel! vil veldig gjerne se den i real life, så så utrolig stemningsfult ut.

  Før jeg legger meg vil jeg nevne at jeg er veldig thankful til alle mine nære og kjære, tenker masse på dere og håper dere har det godt <3

 • Publisert: 26.11.2010, 04:56
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • the day before Thanksgiving

 • Publisert: 25.11.2010, 07:06
 • Kategori: USA
 • I dag hadde vi jo fri fra skolen, noe som var veldig deilig. Vertsmor har brukt hele dagen på å forberede til i morgen, så hun har vel omtrent lagd mat i 10 timer i dag. Og mer blir det i morgen. Det har luktet så godt i hele huset og jeg har bare gått rundt å knasket på alt som finnes. I morgen begynner vi å spise klokken 12 også spiser vi resten av dagen, haha! høres så digg ut, dette er en tradisjon jeg vil ta med meg tilbake til Norge. Jeg og Jacky hjalp til litt men brukte vel egentlig mest tid å se på. haha. oops. Uansett, jeg kan ikke vente til å spise i morgen, blir sulten nå når jeg tenker på alt det gode! Ellers i dag så vi på criminal minds med Chuck på kvelden, mitt favoritt show! Også begynte vi en skikkelig god film her om dagen, how to train your dragon, jaja det er barnefilm, men til mitt forsvar så så zack den også, så kan jo late som jeg så den bare pga han, men den var faktisk bra! I morgen tidlig er det også en stor parade i New York city som vises på TV så vi må stå opp litt tidlig for å få med oss den!


  Sykt random bilde, men hadde egentlig ingen som passet. Så det ble Kelli og meg utenfor Cracker Barrel i Folley. Hvor de også har veldig god mat. merker at denne ferien er om mat haha, kan jo ikke tenke på annet!

   

 • Publisert: 25.11.2010, 07:06
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • At school

 • Publisert: 24.11.2010, 04:58
 • Kategori: USA
 • ps: dette skulle vært postet tidligere, men bloggen tullet.

  Naa sitter jeg paa skolen, har Creative Writing og vi er I computer labben og typer skuespillet vaart. Jeg er ferdig saa sitter bare her og kjeder meg, tenkte jeg kunne legge inn et innlegg. I dag er siste dag paa skolen fordi det er Thanksgiving ferie, er sykt deilig egentlig for jeg hadde bare tre dager paa skolen forrige uke pga International festival, ogsaa slipper vi tidlig ut I dag, saa denne uka har jeg hatt 1 full dag og en ikke full. Er ikke noe dansing I dag heller, pga ferien, noe som er litt dumt siden jeg ikke fikk danset begge dagene forrige uke heller. Men gleder meg veldig til all den gode maten vi skal spise, har aldri feiret det men har jo sett paa tv, og hort historier saa det blir nok bra!


  Ronald, meg og Memaw på en restaurant i Mississippi etter kirken på søndag.

 • Publisert: 24.11.2010, 04:58
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 3rd day of International festival

 • Publisert: 23.11.2010, 05:04
 • Kategori: USA
 • Okei dette inlegget kommer jo bare sånn fem dager senere enn planlagt, men bedre sent enn aldri.  Den siste dagen var vel den beste, for da var det åpen for alle, så var ikke bare små barn, eller bare high school folk der, men en lett blanding. Pluss at Kelli var med, noe som gjør alt artig, haha. Trip, Zack og Thomas var også der, pluss Ricky, Sophia og Laidy, i tillegg til vi som var der de andre dagen også. Etter festival sov Sophia over hos oss.  Se på dette a dere! En ekte nordmann! Min nye norske venn, som jeg forresten glemte jeg skulle ringe i dag, jaja whatever, ringer henne i morgen, haha. Ble så overasket over å møte så mange nordmenn der, å snakke norsk med folk og se på norske ting! Det føltes også fryktelig godt å ta på en karius og baktius bok, alf prøysen og andre eventyrbøker.


  Meg, Jack sparrow (ofc, det er Jonny Depp) og Sophia


  Beste maten på hele festivalen, Cinamon pretzels!

  Hadde en veldig vellykket helg, og vill gjerne gjøre noe slikt igjen! Også har Kenny tipset meg om at de har de samme (nesten) pretzels greiene på kjøpesenteret, så neste gang jeg skal dit skal jeg definitivt innom der! får vann i munnen bare av å tenke på det. Er det noe jeg elsker i verden er det dyr og mat! og mennesker da.. men dyr og mat på første plass. haha.

 • Publisert: 23.11.2010, 05:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 2nd day of International festival

 • Publisert: 20.11.2010, 05:35
 • Kategori: USA
 • I dag var det dag nummer to av festivalen og det var like artig. Har fått spist alt fra Crepes fra Frankrike til Gyros from Tyrkia. I dag var Laidy og Miss Kelly med oss også, så vi hadde det veldig koselig. Fikk gått endel rundt i dag, og sett noen show, blant annet noen sykt gode akrobater fra Kenya, var helt vilt, skal legge inn bilde senere.


  Meg og Dolores i boothen vår

  Når vi kom hjem så sovnet jeg og Laidy på soffan også våknet vi til pizza og kos. Så plutselig begynte folk å ramle inn, altså exchangestudents, begynte å skjønne at noe var på gang så både Kelli og Dolores pluss 10 utvekslingsstudenter satt i stua. Atså hva vi har gjort og ikke gjort, har nok blitt litt twistet rundt pga alle ryktene som går. Usa er som på film, godt og vondt, når noe skjer så vet plutselig hele skolen det. Gidder ikke skrive det hele på bloggen men til mamma; du kommer når til å få et brev om at  5 av jentene har en sex pakt her nede. lol. rykter. men alle er vist med på det, anyway, tar det ikke så tungt for det er ikke egentlig jeg som er hovedpersonen.


  Meg og Jacky og en eller annen maskot

 • Publisert: 20.11.2010, 05:35
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • 1st day of International festival

 • Publisert: 19.11.2010, 05:51
 • Kategori: USA

 • vel vel, hvorfor ser du slik på meg mor?

  International festival blir holdt i en stor arena i  downtown Mobie. Det er utrolig stort der, og jeg tror ikke jeg fikk tid til å se alt i dag, selv om vi jobber der har vi også god tid til å gå rundt og se de forskjellige showene og smake på all den gode maten (som koster penger, men det er billig i forhold til Norge). Du kan besøke over 30 land, fra alle kontinentene. Vi var i vår booth, som altså ikke er et spesielt land, men mange land, siden du kan få en utvekslingsstudent fra ganske så mange av de. Var et par voksne som var interessert i å hoste en utvekslingsstudent, men tror det kommer til å være større interesse på lørdag, for da er det åpent for alle. På Torsdag var det nemlig middle school, Fredag er High school og lørdag er åpent for alle.


  Dolores (vår RC), hennes datter, Kenny, min stol og Jacky

  Haha noe helt fantastisk morsomt skjedde i går når vi drev å ordnet boothen vår. Jacky drev å hang opp noe greier slik at hun stod på en stol, tre kjekkaser på vår alder stod å så på mens vi drev å ordnet også tror dere ikke hun faller ned fra hele greia og nesten river med seg hele gardina, altså ikke bare vår bakgrunnsgardin, men de 20 andre boothene bortenfor.. haha trodde jeg skulle daue, hun falt nesten mellom cola automaten og gjerde, ahahahah jeg ler når jeg skriver dette! jeg og Jacky lo så fælt i går kveld at jeg var støl i magen i dag! måtte bare vært der as, og når hun reiste seg opp så latet hun som ingen ting! det er jo bare enda morsommere haha. uansett international festival.  Litt, spansk(?) entertainment, om jeg ikke tar helt feil. Selvfølgelig fant jeg også en norsk booth, men det blir et eget innlegg om det! Stolt over landet mitt vet dere! Åh det var også en hyggelig poilitimann i dag som var veldig intresert i å hoste en utvekslings student også sa han til meg "you encourage me, and you really made my day. thank you!" åh hvor hyggelig er ikke det.

  Ja også var det også en som trodde jeg var moren til Trip.. altså Trip er 10 og jeg er 17. Hun liksom "aw he is so cute, and so bright, is he yours?" jeg bare "eeh hahahahaha no. he is my american nephew" lol. også var det ørten andre folk som prøvde å kaste oss ut fordi de trodde jeg var en chaperon (foreldrene som blir med barna på fieldtrips) og at han var en student, så når skolene skulle dra prøvde de å dytte oss med haha. fikk kjeft for å gå feil vei og greier, men hver gang vi viste armbåndene våre var vi clear.


  Her er da min "sønn" haha. og Jacky

  over og ut, snakkes i morgen!

 • Publisert: 19.11.2010, 05:51
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Competition team

 • Publisert: 17.11.2010, 05:13
 • Kategori: USA
 • jeg fikk brev i posten i dag! endelig min tur, Jacky får pakker sånn to ganger i uka men i dag fikk jeg også et lite brev. Tusen takk til mamman min, fint at ihvertfall noen legger merke til at jeg er borte liksom.. neida, skal ikke være fordomsfull mot dere som lovte å sende brev flere ganger i uka.. kremt Vicern, KREMT. haha.

  Neida men ellers så går det veldig fint, var på dansingen i dag og fikk tøyet og strekt på kroppen. Men nå har et nytt problem oppstått fordi Kelly (danselæreren) vill at jeg skal være med på konkureringsteamet i tumbling og akro. Altså jeg kan ikke ta back handspring enda engang, ikke en gang front walkover eller en eneste push-up. Pluss at vi har tre viktige konkurranser på slutten av året, noe som betyr jeg må komme senere hjem. Planen vanligvis er jo å dra hjem tidlig i juni, men hvis jeg blir med på dette må jeg bli en måned til. pluss at jeg må begynne å trene på lørdagene også, altså er ikke sånn superkeen på det altså. Men jeg får se hva jeg gjør, har det veldig gøy med det nå men vill ike at det skal bli for mye og så mye press og konkurranser, liker ikke det så godt, haha.


  Meg og Jacky på vei til dansingen, greit med gutter med trucks!

 • Publisert: 17.11.2010, 05:13
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • It's not always the way you think

 • Publisert: 16.11.2010, 04:46
 • Kategori: USA
 • Mandagskvelden igjen da, har hatt en utrolig stressfull Mandag med litt tull i, ble fryktelig lei meg men så ble jeg kjempe glad igjen når jeg fant ut at jeg hadde missforstått. Var helt sikker på at Kenny var kjempe skuffet over meg og ville kaste meg ut men jeg forstod alt helt feil, hun var ikke engang sint på meg. Uansett hjerte mitt er så lettet nå, jeg har gått rundt i flere timer med hjerte i halsen og tårene pressede bak øynene. Men nå føles det så bra igjen, og jeg er lykkelig over "straffen" min, å tilbringe hele helgen med familien er ikke akuratt en straff, føler det er det minste jeg kan gjøre. Og det var bare lykke for meg å høre de ville bruke tid med meg istede for å finne ny familie til meg, noe jeg var sikker på en liten stund (snakker om drama queen jeg er.. men altså, det er lett å la fantasien løpe)

  Ellers så har jeg dansingen i morgen,  men så på onsdagen kommer Internasjonal festival opp, eller egentlig begynner den på Torsdag, men vi må være der på onsdag og pynte og slik. Gleder meg masse, jeg og Jacky har fått fri fra skolen på Torsdag og Fredag for å sitte i vår "booth" og representere utvekslingsstudenter.

  Ellers denne helgen har jeg blitt gladere i min søster, tok meg litt tid til å bli bedre kjent med henne, prøver å være grei men jeg kan være en liten bitch (sorry ordbruken mor, men jeg er ikke alltid lett å leve med) i blant. Men jeg gjør en innsats, i går lå vi å snakket til langt på natt feks. Noe annet jeg er er en kontrol- og rensilighets freak, tror jeg driver Jacky litt nuts, når jeg nærmest må lukte på hendene hennes om hun vasket de godt nok når hun var på toalettet. Dette var en overdrivelse men jeg er ikke så fryktelig langt i fra. Haha

  Se på hva jeg må bo med a dere? Snakker om rar skapning altså. haha, neida er glad i henne jeg. er glad i hele familien min igrunn. Dette ble da fryktelig emosjonelt, men jeg er så lettet! Nå skal jeg høre litt mer på løveneskonge sangene mine også skal jeg snakke litt mer med min søster - deretter sove.

  Hvis du føler du ikke hjelper til i verden gå inn her og doner ris til barna i Afrika, uten å gjøre noe som helst enn å svare på et spørsmål. Super enkelt og definintivt verdt 5 minutter av dagen hvis det gir et sultent barn et måltid. Dere som ikke besøker denne siden; dere er egoistiske selvsentrerte og stygge mennesker. www.freerice.com

 • Publisert: 16.11.2010, 04:46
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • why wassup?

 • Publisert: 15.11.2010, 04:54
 • Kategori: USA
 • Fortiden er det en "lek" på facebook at hvis du skriver det i statusen din, liker folk det og da må du skrive til de hva du syns om de, eller hva du tenker på når du prøver å beskrive den personen til en annen. Legger med eksempler jeg haha.

  Troy: Kaja? The Norwegian exchange student who is awesome? The one who is scared of a fake cock roaches? The girl who lives with Jacky? My other bus buddy? Yeah I know her. Why what's up?

  Cheree: Kaja? the classy girl, that knows how to have fun? The girl that is very sweet but has that other fisty side too lol? The one who i am going across the whole world to see with she leaves? The girl who is so beautiful? The girl that has a kongfu name, kaJA lYng!!! lol The one who i have so many good memories with, and hoping for alot more? that girl? whats up?


  Jacky: Kaja Emilie Hjorteland Lyng? My kaja? The one that's my amazing norwegian sister? the one that i love? the one i share everything with? the one that's going to visit me next year? the one that sounds like she's singing when she's speaking norwegian? the one that talks to me at night until i fall asleep(: ? YES, i know her! why?! what's up? :)♥


  Meagan: Kaja? The girl who lives 2.5 seconds formo my house? The girl who I miss!? The girl who is really beautiful & sweet? Yeah I know her, why what's up? :)

  Chelsea: Kaja? The foreigner? The beautiful girl who's name sounds like a karate move? Always wears pearl earrings? Is sweet and classy? Yeah I know her. She's great! Why? What's up?

  Når man trenger en liten selvtillit boost er det jo bare å like alles status! whoho, jeg liker denne leken, haha!

  Savner verdens herligste tantebarn hjemme, men har nå fått noen søtinger å leke med her også!
  Zack, Jacky, Meg og Thomas

 • Publisert: 15.11.2010, 04:54
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Scraps

 • Publisert: 13.11.2010, 07:04
 • Kategori: USA
 • Fredag! ah, har hatt en koselig kveld, vi endte til og med opp med å gå på mc donnalds, score! haha. Har hengt med familien i dag, scrapbooket endel, så har brukt opp alle bildene mine fram til Tennessee turen, så nå driver jeg å sender nye bilder til walgreens som vi henter i morgen tidlig. I morgen skal jeg også på shopping med Aubrey så det blir digg. Trenger noe nytt nå føler jeg. haha.

  Ellers har vi en en tysker, Sara, boende hos oss denne helgen, bare fordi vertsfamilien hennes er bortreist, hun har ikke blitt kastet ut. Så vi chillet med henne i kveld, mens vertsmor bakte cookies ogsånn, pluss at Kelli var her og scrapbooket med oss. Har hatt en veldig koselig kveld med familien men nå er jeg trøtt og jeg må ordne bildene mine så de er inne til i morgen.  Dette innlegget er ikke fryktelig imponerende men uansett..

  Dette bilde tok jeg i photografi klassen, er skikkelig impressed med meg selv. er tatt med sånn gammeldags kamera med film og greier. anyway, skjellet er Memaws om noen var sånn sykt interessert liksom..

 • Publisert: 13.11.2010, 07:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Veteran's day

 • Publisert: 12.11.2010, 13:25
 • Kategori: USA
 • Hei, jeg glemte å poste et innlegg i går, på selve veteran's day! Da er alt public her stengt, så vi fikk fri fra skolen,  og det var ikke så altfor trist. Jeg gjorde egentlig ikke så mye, sa 4 episoder av cougar town, lagde boller og middag og ellers bare satt jeg på datan eller leste en bok. Og selvfølgelig siden det var torsdag i går så jeg og Chuck på CSI LasVegas etterfulgt av The Mentalist. ah, torsdager altså. Jeg gjorde laundry også, men det er ikke så artig å høre om igrunn.

  Nå er det 10 minutter til jeg skal ut å vente på skolebussen, første dagen jeg har hat tid til å gå på datan før jeg har vært på skolen. Uansett, ha en strålende dag i dag alle sammen, det skal ihvertfall jeg.


  My sister, Me and Laura

 • Publisert: 12.11.2010, 13:25
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • I'm a criminal..

 • Publisert: 11.11.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • Drama, drama beskriver high school så sykt godt. Det er drama hele tiden no matter what, er det ikke noe drama så finner man på et rykte.. eh ja. I dag starten en gjeng med black girls et rykte om Aggie, kunne jo gjort det litt bedre men de fant altså på det samme ryktet med samme person som de fant på om en av utvekslingstudentene i fjor. lol. Uansett på mandag blir det spennede for Zay, Diego og Steven (alle er super digge black ganster boys) skal banke opp en liten hvit gossip gutt, fordi han var stygg mot Aggie. Må nesten skippe begynnelsen av 3rd block for å få med meg den fighten, haha. Ellers har Zay agreed til å ta med Aggie og meg til Pritchard en dag, super spennende.

  haha og i dag gjorde jeg min første kriminelle handling, jeg stjal en mc donnalds pose- med mat i altså. Joda, Donna tok meg, Aggie, Lilly og Lisa til Mc donnalds før dansingen også stod vi å ventet på maten vår, også var Jeremy der så jeg var litt distracted, men uansett så kom hun damen med to poser og satt på benken, så jeg og Aggie gikk og tok en hver, alt vårt var jo i samme posen men jeg rappet den andre posen rett foran tryne på han duden haha, og når vi kom ut sier Aggie "I got three hamburgers and three frenchfries, what do you got in your bag Kaja, i think we got to much" Jeg gikk jo allerede å spiste på frenchfriesene i posen min, men så titter jeg på burgeren og det var noe rare kylling greier, så jeg bare "Crap, I just stole his food! Donna! hurry, let's drive fast" Var ikke så morsomt når jeg re-fortalte det skriftlig, men var morsomt der og da..

  Var på dansing i dag, digg, er nesten nede i spagaten nå, er veldig proud! og i dag tok jeg også fly med Donald, som er sånn muskuløs stor blackboy, og jeg bare lå der å chilla med han oppå føttene mine liksom. haha han er sikkert 30 eller noe, treneren vår for backflips ogsånn.


  Stjal igjen jeg gett, bilde fra Aggies blogg. Lilly, Laura og meg på dansingen i går.

 • Publisert: 11.11.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • Prichard and Las Vegas

 • Publisert: 09.11.2010, 05:22
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg hatt en slækk dag hjemme, fikk tid til å snakke med litt folk fra Norge også, var veldig koselig. På skolen her er det mye drama, og pga området i USA jeg bor i, deep south, er det mye rasisme og hvite jenter blander seg ikke med mørke gutter. Men det er så spennende med alt det farlige, for øyeblikket har jeg og Aggie et stort ønske om å cruice gjennom Prichard, byen i hele amerika med høyest crime rate. Det tar bare 20 minutter å kjøre, og hele området er black, det er drivebys og generelt drap og greier, så er veldig spennende for to små white girls. haha http://www.cityrating.com/citycrime.asp?city=Prichard&state=AL

  Ellers så har jeg og Jacky nettopp fått vite at vi kan ta med oss to venner til Las Vegas, for altså, det kommer jo til å bli kjedelig for oss to å være alene, siden de må jobbe hele tiden. Og det er jo ikke noe problem å være alene i Vegas når vi bor 20 minutter fra Prichard! Som dere sikkert kan tenke dere tok jeg og Jacky det veldig tungt og det var en vanskelig beslutting å velge Aggis min!


  Aggis, Tyler og Meg, stranda midt på vinteren liksom!

  ps: alt jeg sier på bloggen må ikke tas helt dønn seriøst, for dette er som en public dagbok, jeg skriver ned akuratt hva jeg tenker på her og nå. Så slapp av mamma, jeg skal ikke bli skutt...

 • Publisert: 09.11.2010, 05:22
 • Kategori: USA
 • 6 kommentarer
 • Girls night out and school pics

 • Publisert: 07.11.2010, 05:07
 • Kategori: USA
 • Denne helgen, er ikke over enda, men hittil har jeg hatt det veldig bra! Prøver å balansere venner og familie like mye, føler jeg er fryktelig mye med familien, men er en sørstat greie har jeg fått høre.  På fredag var det jentekveld hos Meagan, først hang vi ut hos henne, så dro vi til Olive Garden og spiste, en herlig italiensk restaurant inne i sentrum (tar rundt 20 minutter til Mobile town om jeg ikke tar helt feil).

  Etter vi hadde spist dro vi på walmart som er åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, fire uker i måneden og ja dere skjønner greia. Der møtte jeg, Lauren, Melanie og Kayla på tre dritafulle/høye jenter, var komisk, for de lå å rullet oppi vaskeservanten osv. anyway, på walmart er det mye å gjøre på natten, det er allslags rare folk der,  men det er også farlig det er mange som blir voldtatt, ranet, kidnappet, drept eller jumped på parkeringsplassen, det blir meld omtrent 3.000 alvorlige saker fra Walmart hvert år. Uansett vi hadde planer om å "role a house" så kjøpte inn sånn 50 ruller med dopapir. Det funket ikke pga. noe greier. Så vi dro hjem til Meagan igjen og så på Splice, en syk film jeg ikke vill anbefale, den var bare creepy. Vi var 9 jenter; Amelia, Kayla, Melanie, Meagan, Lauren, Taylor, Janina, Aggie and me.

  Glemte kameraet mitt hjemme så legger ut noen bilder fra skolen i stede jeg


  1st block/ history: Jenny og Lill'wayne (som læreren kaller han) ville ikke være med på bilde.. Men det er greit, jeg poster det fordet. Vi brukte to timer til å spille tre på rad og lære Shawn at Alabama ikke var i Afrika.. velkommen til verden sier bare jeg. Jeg og agnete drev å viste på kartet hvor Norge var, så tok han og skulle peke på hvor langt vi hadde dratt hjemmefra, altså han pekte jo i hvertfall Norge korrekt, men Afrika/Amerika? har jo ingenting til felles uten om at de starter på samme bokstav.. Jeg skylder på at han er african american jeg, det er nok det som er problemet ;)


  2nd block/ photography : Cherish og meg, gjør som vanlig ingenting.. hihi.


  Junior class: Kristina fikk rollen i et Shakespeare skuespill skolen setter opp! Jeg er flittig hjelper og gjør hele jobben med å streke hennes replikker.. hva skulle hun gjort uten meg liksom?


  3rd block/ creative writing: Malinda er den eneste som vil smile til kameraet, så her er min lunsjbuddy (for vi har lunsj i midten av denne klassen).

 • Publisert: 07.11.2010, 05:07
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • I'm stuck in my nose

 • Publisert: 05.11.2010, 04:30
 • Kategori: USA
 • Er litt treg på å poste nye innlegg hver dag, men syns ikke dere skal klage, oppdaterer jo stort sett alle dagene uten om tirsdag og onsdag. I dag er det Torsdag, noe jeg liker godt, det er slappe av dagen min. I dag har jeg vasket klær og sett CSI og The Mentalist med Chuck, torsdagstradisjonen vår, alle andre dager ser vi baseball eller fotball. haha. Også baker Kenny cookies til oss. Jeg ble syk i går, så i dag har jeg hatt feber og vondt i hode hele dagen, derfor var det deilig å ikke gjøre noe spesielt, sovnet til og med på soffan tidligere, var deilig. Memaw kom over i dag også, hun kommer stortsett over anhver dag, er koselig. Kelli (vertsøster) disser meg for at jeg skulle si at jeg var tett i nesa, så sa jeg i'm stuck in my nose istede, så det ler de av. Vi sier så mye feil med det er ganske artig, vill ikke miste min norske aksent for alle syns det er fryktelig sjarmerende! haha

  Har ikke tatt noen hverdagsbilder på lang tid så slenger inn et gammelt bilde jeg

  Haha, herlig kveld<3

 • Publisert: 05.11.2010, 04:30
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Disney planning

 • Publisert: 02.11.2010, 03:34
 • Kategori: USA
 • Ja da var det mandag igjen, overasker meg selv hver gang jeg sitter på skolen og tenker at livet er flott. Altså brukte vell mesteparten av skoledagen i Norge til å tenke skolen suger, jeg vill hjem, jeg vil ha helg, jeg vil på fest. Men nå, nå sitter jeg nesten, understrek nesten, å gleder meg til uka på søndagskvelden. I dag ble disneyland turen bestemt, vi drar den 12 januar, så blir 12 dager etter skituren til west-Virginia! Framover etter jul er det flere herlige ferier å glede seg til!

  I morgen er det dansing igjen, johoo, selv om tirsdag dansingen ikke er favoritten er det gøy, pluss at vi har internasjonal klubb etter skolen også, med Miss. Miracle som lærer, hvor søtt er ikke det liksom? haha, Miss. Miracle. Ellers fikk jeg fotografi t-skjorten min i dag, skal vise dere bilde i morgen - den er kul.


  I love y'all <3

 • Publisert: 02.11.2010, 03:34
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Trick or treat?

 • Publisert: 31.10.2010, 06:05
 • Kategori: USA
 • Dagen i dag begynte med en rengjøringrunde på rommet og badet vårt, var min tur til å ta badet mens Jacky tok rommet, heldig meg fikk den koselige jobben av å dra hår opp av sluket i dusjen og vasken(!). Hans Magnus, jeg må beklage for alle hårene jeg har lagt igjen i dusjen.. virkelig en ekkel jobb. Uansett etter rengjøringen dro jeg, Jacky og Mom på CVS og handlet inn godteri og Halloween stuff for kvelden, siden Halloween er på søndag var det mange som gikk i dag. Når vi kom hjem kledde vi oss ut og gjorde oss klare til å gå trick or treat med guttene (Trip 10, zack 8 and Thomas 4. Som er Kelli's barn, altså våre verts-nevøer.) Vi dro på skolen først, hvor de hadde forvandlet hele greien til et skummelt godteriland, så på gamlehjemmet også litt rundt i nabolagene som virkelig hadde ordnet i stand! Akkurat som på film.


  Jeg var en Geisha greie og Jacky var cowgirl. Legg merke til de lilla strikkepinnene i håret mitt. haha.


  Jacky og Thomas utenfor et av husene, SE hvordan de har pyntet a! Det var over alt liksom, og hagen dies var STOR! Har hatt en super dag i dag, akkurat som de fleste andre dagene her, jeg lever drømmen altså!

 • Publisert: 31.10.2010, 06:05
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Rain

 • Publisert: 30.10.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • Da var det fredag igjen! Deilig med helg nå, noe jeg hadde tenkt å blogge om i går, som jeg ikke fikk tid til, var regnet vi hadde på natt til torsdag og torsdag morgen. Altså når det regner hardt i Norge regner det ikke en snurt i forhold til her, det var som å hoppe ut i et basseng når vi gikk ut av døren, for det første var det vann 20 cm over bakken, så vi vasset rett og slett i en eneste stor pytt, så måtte vi stå ute i torden, lyn og vann, halvveis til knærne, mens det sidelengs regnet gjorde en god jobb på resten av kroppen. Når det lynet lyste det opp som midt på dagen i over et sekund før det ble bekmørkt og du kunne ikke se hånden foran ansiktet engang. Etter du praktisk talt har stått i et svømmebasseng i ti minutter er du ganske våt og ikke helt klar for å komme inn på en super aircondition skole, som ikke liker varme og sette seg ned, når jeg reiste meg etter first block var det en vått dam under stolen min, gjett om jeg var glad for å komme hjem og ta på meg tørre klær og sko som ikke surklet hver gang jeg gikk! Forresten må jeg tilføye at helly hansen må være det beste uteværs produktet på jord, jeg var completely soaked, men under jakken, var jeg tørr! tjohei, i love my jacket!


  Helly Hansen in Newport beach!

  Forresten var det 32 grader celsius her i går, ikke for å skryte liksom men er ganske grei temperatur her! haha. Nå er det sol igjen, for regnet varer liksom bare sånn noen timer, så det var fint og tørt når vi dro hjem fra skolen i går!

  Ellers i dag dro jeg  med Melanie til Walgreens etter skolen for å kjøpe en film som jeg tenkte vi kunne se hele familien i kveld, ha litt kvalitets tid og greier, men vertsmor liker ikke å se film så hun ville ikke se den.. så den ligger fortsatt innpakket på kjøkkenbordet. Noen som har tips til hva man gjør for å være litt "familie"? haha, jeg planla og lage hjemmelaget pizza til de og, men de likte det ikke så det var ikke vits for meg å lage det, er litt blank på flere ideer altså. noen tips?

 • Publisert: 30.10.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Halloween party and Taylor's sweet 16

 • Publisert: 25.10.2010, 04:35
 • Kategori: USA
 • I går var vi på halloween party med alle utvekslingsstudentene og vertsfamilien. Var ganske mange amerikanske ungdommer der også, men mest EF folk. Festen ble holdt av en av vertsfamiliene, vi kledde oss opp og hadde masse god mat, hele huset var også pyntet akkurat slik som på film! De tok oss også med på tur i traktor tilhenger rundt omkring på en "frightful tour" rundt om i område, de bor på en gård med 14 hester, men huset ser ut som det er tatt rett ut av wisteria lane.


  Laura (Germany) og meg

  Kenny (Host mom) og Meg

  Lett blanding

  Etter halloweenpartyet dro jeg, Agnete og Laura til Taylor's sweet 16 bursdag. Vi kom ganske sent men var gøy, hun fikk en rød splitter ny mustang - sexy! Vi danset og spiste, var litt med bassenget men brukte egentlig mest tid på å snakke. Slenger med noen bilder her og, orker ikke skrive så mye, haha er slit. Agnete og Laura sov hos meg til i dag, vi hadde egentlig planer om å dra på stranden men det droppet vi når det kom et fossefall med regn fra himmelen!


  Katie, Vicky, Meg, Kristina, Taylor, Meagan, Janina, Amelia, Melanie og Agnete


  Meg og Chelsea


  Laura und das auto.
  Blitt dreven i tysk mens jeg er her og skal jeg si dere!

 • Publisert: 25.10.2010, 04:35
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Spook trail and Fair

 • Publisert: 24.10.2010, 01:06
 • Kategori: USA
 • OH MY GOD! spook trail var vilt skummelt. Noen gang vært i spøkelseshuset i liseberg? skummelt? -ja. Men noe i nærheten av dette? -NEI. Trodde helt seriøst jeg skulle dø der inne. Før vi gikk inn var jeg ganske så tøff og med en holdning om at dette kom til å bli pinlig lite skummelt, hørte jo folkene som skrek og hylte inne i skogen men trodde liksom ikke på at det kunne være såå skummelt. Men vi entret skogen og alslags folk meg masker kom hoppende ut fra steder og bak oss og de løp etter oss og skrek og jaget. Ikke nok med det men det var satt opp forskjellige scener fra filmer og slikt inne i skogen, og de var sykt bra laget! De hadde blant annet the texas chain massacre hvor de løp etter oss med motorsag og sagde oss vedsiden av ørene!
  Før vi begynte turen frøs jeg, men når vi kom ut av skogen var jeg het våt i håret og hold på å svette i hjel. Melanie så ingen ting for hun var opptatt med å holde meg rundt livet og grave hode sitt inn i ryggen min hele veien, haha. Men hun hørte, og det var nesten verre med alle lyd effektene!


  Dårlig film men det var den eneste jeg fant.

  Etter vi hadde vært på det haunted trail dro vi til Mobile for å dra på the Fair, hvor jeg blant annet så verdens minste jente, snake lady (ekkelt) og tok masse karuseller ofc. Også så jeg faktisk en mann som hadde på seg en genser med det NORSKE flagget, NORSKE flagget altså! Det stod Norway vs. USA. Vi var på midnight madness på the fair, noe som begynte klokken 24.00, varte til 2, var helt vilt! I love my life. haha.

  Over og ut, nå skal jeg på halloween party!

 • Publisert: 24.10.2010, 01:06
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Thursday night from USA

 • Publisert: 22.10.2010, 05:17
 • Kategori: USA
 • Torsdag kveld, nok en gang sitter jeg med følelsen av at jeg er verdens heldigste person! Jeg koser meg såpass mye at tiden flyr fortere enn den noen gang har gjort før. I dag hadde Pappa bursdag, så jeg håper alle har gratulert han med dagen. Har sendt litt brev hjem, men vet ikke hvor de har forsvunnet for jeg vet ikke om noen som har fått de, så får håpe de snart kommer frem. Og som jeg sa tidligere jeg mottar gjerne brev, men ingen tok hintet utenom Sarah min. Takk til deg, for at du er deg.


  Hahaha dauer

  I dag har jeg gjort litt husarbeid, vasket klær og vasket kjøkkengulvet. Også har jeg og Jacky øvd på hiphop dansen sammen, det var- humoristisk er vel det rette ordet. haha. Vi filmet oss og, slik at vi kunne se hvor snertene vi var mens vi ristet på stjerten. Uansett, håper alle skjønner at jeg alltid er veldig seriøs når jeg skriver og tuller aldri med ting. Bruker vertfall aldri ironi heller. Noe jeg mamma er fryktelig dårlig på å catche, men det er greit, vi kan ikke alle være gode i alt. Noen er bare ikke fult så inne i litterære virkemidler greiene som meg. Jeg er så morsom at jeg blir flau over meg selv. vurderer sterkt å la vær å poste dette.


  Fikk en super t-skjorte i postkassen i går også, passer meg flott!

  Tøyet så mye i dag at jeg er nesten nede i spagaten også, et klapp for meg. Og to for min far som har bursdag i daag! Love ya'll!

 • Publisert: 22.10.2010, 05:17
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Monday

 • Publisert: 19.10.2010, 04:44
 • Kategori: USA
 • I dag var det mandag igjen, tøft å våkne etter en lang og god helg. Men når 1st block er over går det egentlig greit, da er jeg våken og fin igjen. Etter skolen i dag kjørte vi Sophia til sin nye vertsfamilie, i Mississippi, så har vært på en liten roadtrip i dag. Vi kom hjem ganske sent, men vi spiste kjempe god middag i dag, reker, hvitløk-potet-greier (snadder!), grønne grønnsak-greier og easy rolls! Rekene og potet greia var så sykt godt, Kenny er kjempe flink til å lage mat, og jeg er så glad for at jeg ikke kom til en familie som spiser fastfood og usunt hele tiden, men til en som spiser sunt og variert.

  På skolen fortiden skjer det ikke så mye mer enn skole, gruer meg litt til i morgen for da skal vi ha rollespill og vi har skrevet vårt eget stykke som noen andre skal framføre. Litt vanskelig å forklare men det er uansett ikke noe gøy, og alle må være skuespillere i noen andres stykke. I morgen er det dansing igjen, gleder meg, dansing betyr nemlig også oreo kjeks, chips og cola, pluss M&M's.
 • Publisert: 19.10.2010, 04:44
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • At the beach in October

 • Publisert: 18.10.2010, 03:48
 • Kategori: USA


 • I dag har jeg vært på stranda igjen, elsker å være på stranda, spesielt i slutten av oktober! Jeg og Agnete dro med Justin og Tyler også plukket vi opp Laura og møtte opp med Amelia og Katie på stranda. Ellers i dag har jeg skypet med papi og fikk snakket en liten snurt med Emma også, det var koselig.

  Så på facebook i stad at det bare var 225 dager til jeg skal hjem igjen! Søte Sarah hadde nemlig regnet både uker, dager, timer og minutter om jeg ikke tar helt feil! Justin prøvde å konvertere meg til kirken sin i stad også, han var 100% sikker på at hvis jeg ble med han til kirken kom jeg til å bli "touched by god" og falle ned på gulvet og begynne å gråte. For det hadde skjedd det samme med han.. jeg bare "eeh, yeah.. i don't think so"

  Nattinatt

 • Publisert: 18.10.2010, 03:48
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Jacky's birthday

 • Publisert: 16.10.2010, 22:45
 • Kategori: USA
 • I dag har Jacky bursdag hun ble 16 år og greier. Har ikke feiret den, men hun bakte en kake for seg selv som vi spiste. Også fikk hun gaver, superfine gaver, er nesten sjalu for jeg fikk scrapbooking papir og smykke liksom, mens hun får en gitar, hettegenser, sminke og smykke og armbånd. En gitar eller papir.. furteleppe. Ikke det at jeg kan spille gitar da men uansett. haha.
  Ellers så bor det en tysker hos oss akkurat nå, en annen utvekslingsstudent som er midt i å bytte familie. Hun heter Sophia og grei. Jeg har egentlig ingen ting å skrive om for jeg har ikke lyst til å skrive lange greier. Legger heller ut noen bilder fra da vi kjørte firehjuling med Memaw og Ronald!


  Meg og Ronald


  Memaw's firehjuling

  Uansett i går hadde jeg det utrolig gøy! Og i morgen er det stranda igjen, forhåpentligvis uten haier og stingrays denne gangen.

 • Publisert: 16.10.2010, 22:45
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • 10/12/10

 • Publisert: 13.10.2010, 04:34
 • Kategori: USA
 • Edit: dette skulle vært postet i går, men blogg.no tullet med meg..

  Denne helgen har nok en gang vært fantastisk! Jeg kan ikke få sagt hvor bra jeg har det, før jeg dro var jeg sikker på at jeg skulle ha det gøy også videre, men jeg var også forberedt på at noe galt skulle skje og at jeg skulle ha dårlige dager. Men jeg opplever noe nytt hver uke, helg, dag til og med. Kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er, er sånn at jeg går rundt å lurer på om ikke noe galt skal skje snart.

  Uansett, denne helgen har vært super, som vanelig. Jeg tok jo en slappeav kveld med familien på fredag, og på lørdag dro jeg, Aggie og Cheree på en skikkelig jentekveld, vi kjørte in til mobile, gikk og spiste, snakket norsk (Cheree er nesten flink i norsk) om alle rundt oss, super hot daddy rett ved siden av liksom! Og hun kan jo bare de viktigste ordene som «deilig, stygg, kysse, søt,» pluss en del andre ord, men de er det ikke nødvendig å skrive ned, siden halve familien leser denne bloggen. Uansett når vi stod i et lyskryss kom det enda en superhot dude på motorsykkel, såå jeg og Aggie hoppet opp av takluken og begynte å rope på han! Når lyset ble grønt kjørte vi opp på siden av han og mens vi kjørte hadde vi en samtale med han, haha vi måtte skrike til hverandre og det eneste han sa var egentlig «No, no, my girlfriend is driving in front of me!» Etter det dro vi på kino og så Easy A som er en bra film, anbefales! Så jeg hadde en herlig lørdags kveld.  På søndag dro jeg til michelle med Aggie, der var det filmkveld med 6 jenter og 1 gutt, som vi trodde var gay helt til han begynte å stryke og pjuske med meg, var hilarious. De prøvde å verve meg til onsdagskirken også, men jeg er opptatt på onsdag så det var virkelig nedtur.. haha. Før vi dro hjem ble vi plukket opp av to mørke gangstergutter, var retarded men uansett Agnete hadde en liten drøm om at vi skulle sitte i en bil og høre på hip hop med digge mørke rastafaridudes, så ja. Vi kjørte til to folk fra fotballaget og hang ut der en stund. Han ene er nydelig, nr.5, er virkelig dårlig med navn har jeg merket, for jeg spurte 4 ganger og husket det fortsatt ikke så jeg ville ikke spørre engang til, Nr.5 ihvertfall, det vet jeg. Spilte litt NBA basketball på ps3 og greier, som de var intresert i å vite om vi hadde hørt om i Norge.. Agnete sov hos meg til idag (som er mandag), vi hadde fri fra skolen så vi dro på stranda med Cheree, Meagan, en gutt med vanskelig navn, Janina og Kristina.  På stranden så jeg mine første haier! når vi kom så syns vi det var litt rart at det ikke var noen andre i vannet, men vi tenke ikke så mye over det og gikk uti, så plutselig sier Agnete, "i think i see something," også EN meter unna popper det to finner opp og spruter med halen på oss!  Vi kom oss fort opp av vannet kan man si.. Det burde jo gått et lite lys opp når vi i ettertid så at det var rundt 10 haier og stingrays der, og halve stranden stod å så på mens de spiste all fisken som hadde drevet inn fra båtene.


 • Publisert: 13.10.2010, 04:34
 • Kategori: USA
 • 5 kommentarer
 • You're not going out?

 • Publisert: 09.10.2010, 05:11
 • Kategori: USA
 • I dag hadde jeg min siste EQT for dette quarter, gikk ok, fikk meg liksom aldri til å øve i går så hadde egentlig ingen aning om hva prøven var om. Selvfølgelig var det jo bare masse vanskelig grammatikk, som jeg har lagt hat over, forstår det ikke uansett så gidder ikke å prøve, tenker bare på hva som høres best ut jeg. Nå hørtes det ut som det gikk rett i dass, men tror jeg får en B, så det gikk jo greit.

  Ellers i dag er det jo Fredag, og som Chuck (vertsfar) sa når jeg sa at jeg ikke skulle på kampen eller noe annet i dag svarte han "Kaja is not going out on a friday night, are you ill?" så ja, jeg har vell kanskje ikke vært hjemme på en fredag før, men det blir liksom slik at jeg ikek har tid til å gå ut i ukedagene så da blir helga til venner og uka til familie. Føler meg skikkelig hjemme her nå, i begynnelsen var det litt sånn at jeg følte meg som en gjest og gikk litt på tå for å ikke gjøre noe galt. Men nå er jeg veldig komfortabel i huset og føler meg mer hjemme. jeg lagde middag til familien i går også, Taco, på den norske måten! De syns det var kjempe godt og ville at jeg skulle lage det flere ganger. Tacoen de har her er mexicansk og smaker ikke mye som den jeg er vant med, men er jo god den også! Men må si jeg savner fredagskveldene hos Maj britt og Sverre med taco og pepsimax.


  Meg i Smokey mountain mens vi var på rafting.

 • Publisert: 09.10.2010, 05:11
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Babling

 • Publisert: 08.10.2010, 04:42
 • Kategori: USA
 • Foresten heter det ikke IQT som jeg skrev men EQT, noe som er ganske logisk siden det er quarter exams, og ikke quarter ixams. lol. Men tilbake til tema, eneste grunnen til at jeg blogger nå er den samme som i går; har så mye lekser og vill ikke gjøre de så sitter heller her og skriver i stedet.

  Har vært ute å kjørt firehjuling forresten, bare glemte å nevne det! Var på mandag, og Memaw (bestemor) og Ronald, som er 79 år gamle cruiser rundt som gale! De har hver sin og jeg fikk kjøre begge alene, en automatisk og en med gir. Elsker deet! Dessuten har de såpass stor eiendom at du ikke bli lei av å kjøre rundt på den så vi hadde mye gøy på mandag. Ellers er jeg bare så strålende fornøyd med livet, snakket med Cherish om det i stad, det er ingen ting jeg vill forandre, jeg har det perfekt. Det er alltid noe som kunne vært bedre men nå kan jeg ikke komme på noe, er en helt fantastisk følelse, og håper den vill vare! Denne helgen har vi langhelg, har fri på mandag så det blir deilig! Har ingen planer enda, men ender nok opp med å gå på fotball kampen på fredag og være med venner resten.  Haha, nå blir sikkert Tanya glaad, men savner den kvelden gett!  Natti Natt <3

 • Publisert: 08.10.2010, 04:42
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • EQT

 • Publisert: 07.10.2010, 05:16
 • Kategori: USA
 • Hei, dette er vell første gang jeg  blogger på en onsdag. Grunnen til at jeg blogger er fordi jeg egentlig må gjøre lekser, såå, gjør heller alt annet først. Selv om vi har EQT's i morgen, som er quarters exams, noe som teller veldig, og noe jeg burde øve på. Men jeg lærte en gang at det du ikke kan fra før klarer du aldri å lære deg på en dag. Så tar det litt med ro jeg. Hadde en exam i dag, i creative writing, var framføring så gikk ganske greit, forventningene av framføring er ikke stor, stå der oppe, les fra papiret, gå ned. Der har du A'en i boks. Men de andre fagene er vanskelige fordi de er viktigere fag.

  Dansing og ikke minst turningen i går var super! Øvde masse på backflip, får det ikke til uten sikring - eller jeg tørr ikke prøve uten sikring. Så har en god stund igjen før jeg klarer det, men det kommer seg. Kan nesten gjøre en split nå også. Ellers har vi hatt en svensk jente boende hos oss i noen dager, pga hun ble kastet ut av sin vertsfamilie, dermed bodde hun hos oss til Kenny (min vertsmor, og hennes IEC) fant en ny familie til henne, så hun dro i dag.


  Og Jeg bare digger at Agnete er her med meg, vi er så like at det er helt vilt, vi tenker alltid det samme, og det er helt umulig å bli sinte på hverandre. Er så rart for jeg irriterer meg så fort over alle og enhver, men hver gang jeg "burde" blitt irritert går det liksom greit. haha, uansett. (sikkert veldig spennende å lese..)

 • Publisert: 07.10.2010, 05:16
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Questions

 • Publisert: 04.10.2010, 05:04
 • Kategori: USA
 • Tror dere ikke jeg fikk noen spørsmål likevel, ikke mange men kan jo svare på de for det! Tok litt spørsmål jeg har blitt spurt andre plasser også, for blir stort sett spurt det samme av alle.

  1.valgte du regionsvalg? eller er det helt tifeldig at du kom i alabama?

  Jeg søkte på sørstatene, men det var tilfeldig at jeg kom til Alabama, jeg kunne like gjerne kommet til noen av de andre sørstatene (Florida, Mississippi, Louisiana, Texas osv.)

  2. Når begynte du på skolen i USA?

  Jeg begynte på skolen den 9.august, noe som er mye tidligere enn i Norge, men så har vi lenger juleferie, pluss springbreak i to uker også slutter skolen 24 mai.

  3. Hvor mye koster det å dra til usa på utvekslingsår?

  Selve turen er vell 70.000, men så er det masse ekstra utgifter som forsikring og regionsvalg osv. Så det kommer vell opptil 100.000.

  4. Hvor mye får du i stipend?

  Du kan få opptil 50.000 i stipend.

  5.Må man ta opp noen fag når man kommer hjem igjen?

  Det kommer an på hva slags fag du velger mens du er her, hvis du bare velger fag som er gøy, som feks. dansing, matlaging, fotografi osv, må du nok det. Men om du velger fag som er lignende til de du søkte på hjemme går det helt fint. Du trenger heller ikke ta opp igjen Norsk.

  6. Har du fremmedspråk på skolen?

  Nei, det trenger du ikke, det er valgfritt men jeg var passe lei av spansk, dessuten var jeg ikke så altfor flink heller så når jeg kunne velge var valget lett.

  7. Er skolen vanskelig?

  Nei, ikke i det hele tatt! Jeg får A i alle fag (uten om engelsk, der har jeg C, men det er pga lekse prøvene) og jeg er nesten alltid bedre enn de Amerikanske elevene, det samme med de andre utvekslingsstudentene. Og jeg hadde ikke supre karakterer fra Norge før jeg dro, så det er ganske enkelt her.


  I Tennessee.

 • Publisert: 04.10.2010, 05:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Stressful Thursday

 • Publisert: 01.10.2010, 06:22
 • Kategori: USA
 • Okei torsdag, denne torsdagen har vært fryktelig stressfull igrunn. Agnete  ble med meg hjem fra skolen, og hjemme har vi nå en svensk jente boende for en liten stund (siden alle badkidsa kommer til oss og bor her til de får ny familie eller blir sendt hjem). Vi fire jentene gikk ut på gresset og solet oss en times tid før vi gikk inn og jeg og Agnete begynte og ordne oss til Meagan's bursdagsdinner. Det jeg helt hadde glemt var at jeg har en shortstory, en presentasjon av en eller annen person, og enda et stort eksamensprosjekt som skal være ferdig til i morgen, pluss, det er mer skjønner dere, jeg måtte være ferdigpakket til denne helgen hvor jeg, Jacky, Kelli og Kenny skal til foley. De plukker oss nemlig opp rett fra skolen, pluss at jeg måtte få printet ut alle mine 300 bilder til scrapbooking denne helgen! og dette skulle gjøres på en halvtime, kan du tro gikk fint. Alt jeg har fått gjort er å sende inn bildene mine, pakke og dra i middagen til Meagan, noe som var herlig foresten, I love american people!

  Men så kom jeg på noe genialt at siden vi drar i morgen får jeg early dismissal, da trenger jeg bare å bekymre meg over en prøve (glemte å nevne den ovenfor, tror dere ikke den er i 1st block liksom..) og en innlevering. Så dette skal gå greit, problemet igjen er at jeg ikke har tid til å jobbe med noe i helgen siden jeg er på ferie og eksamensgreia mi er på madag. tjohei for meg. Jeg fikk progress reporten min her om dagen også, A i historie, junior, fotografi og creative writing, og C i engelsk. Også fikk jeg skolebilde, var ikke mye å skryte av men jeg var ikke forferdelig, bare litt funnylookin'.


  Her sitter vi hver tirsdag og onsdag før dansingen (hadde ingen bilder som passet til innlegget, så, ja).

  Denne helgen er det bayfest her også, altså det er en tredagerskonsert i Mobile (byen her), gjett hvem som kommer? one republic, mary j blige, nelly, (t-pain og lil'wayne skulle komme men de er fengsel så det funket ikke helt) også en hel gjeng famoso country folk som jeg ikke aner hvem er, men som alle andre er superkeene på haha. Kommer masse kjente sangere og folk!

 • Publisert: 01.10.2010, 06:22
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • A regular Tuesday

 • Publisert: 29.09.2010, 05:18
 • Kategori: USA
 • Har vært på dansingen i dag, er alltid gøy og slitsomt! Har egentlig ikke tid til å skrive noe for jeg dør snart av trøtthet, trenger nemlig nattesøvnen min! Derfor blir dette et kort innlegg om nesten ingen ting, men jeg vill takke for alle bursdagspresanger hjemmefra, hadde ikke forventet det, så tusen takk. Hører det begynner å bli høst og kaldt hjemme, det begynner å bli høst her også men ikke kaldt, nå er temperaturen på lik linje med sommertemperaturen i Norge så liker meg passe greit ute fortiden. Har meldt meg inn i den internasjonale klubben på skolen også, hver tirsdag etter skoletid, er ganske artig! Har lyst til å melde meg inn i flere klubber men er liksom ingen som passer for meg, bibelklubben er liksom ikke helt meg.

  Gammelt bilde, men passet fint med USA genseren. God natt folkens!

 • Publisert: 29.09.2010, 05:18
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Bye Georgia, Tennessee and North Carolina

 • Publisert: 27.09.2010, 04:41
 • Kategori: USA
 • Nå sitter jeg i bilen på vei hjem, men får ikke postet det før jeg kommer hjem, så jeg skriver i word så lenge, Eller det er faktisk openoffice når jeg ser etter. Uansett. Har hatt en fantastisk uke, vært i tre stater, og opplevd mye som jeg ikke hadde trodd, noe av det jeg vil huske mest er de ville bjørnene vi så, raftingen, indoor skydiving ? det var vanskeligere enn det så ut!, dixie stampede og the comedy barn! Noen som husker dette klippet fra youtube? Det er fra comedy barn, der hvor vi var, de presenterte oss utvekslingsstudentete til publikum og prøvde så godt de kunne og uttale navnene våre også vi måtte reise oss så alle så oss! Var artig, fikk oss en del eldre venner der ja ? flesteparten mellom 70-90 kan jeg tenke meg, once again var vi de eneste ungdommene der men de gamle er så søte så det går egentlig veldig fint! De to damene som satt forran oss lignet supermye på hvordan jeg og Agnete kommer til å se ut når vi blir gamle, så vi måtte ta et bilde av de. Og noe jeg ikke kommer til å glemme er alle de interne vitsene, jeg har ledd og ledd så jeg er støl i magen, Tony tuller med alt og alle og vi gjør narr av hverandre, spesielt Philip for han skjønner aldri at vi tuller så han svarer i super high pitch stemme; «whaaaat?». Altså man må være der for at det skal være morsomt men den tyske aksenten er hilarious, og han sier «like» HELE tiden, ikke en gang i hver setning, men tre ganger.


  Atlanta, Georgia

  Også tuller vi endel med Tony om black guys og gay people, for han er ikke så stor fan av de. Så vi sitter å ser ut av vinduet og plutselig roper vi «ooh, look at that sexy black guy, m m mm!» eller Ludovika som ikke forstår engelsk så fryktelig godt og sa «i like sleep with black girls!» « I lesbian!» haha hun er også super morsom, men man må liksom være her for at det er gøy, men se for dere en liten litt rundt jente med sterk italiensk aksang! Vi har hatt det så gøy! Driver å snakker om en tur til etter jul, men da entet til Key West og miami og slikt, eller washington DC og NY, eller California, så vi får se hva som skjer! Håper på en tur til hvertfall for dette har vært supert. Oog jeg betalte for det selv, bare sier det folkens!
  Six flags!


  Noen som vill ha et Calvin Klein sminke sett, eller kanske en Mocha Frappé?

 • Publisert: 27.09.2010, 04:41
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Homecoming dance

 • Publisert: 26.09.2010, 04:47
 • Kategori: USA
 • Jeg glemte foresten helt av å skrive om homecoming! Var en helt fantastisk opplevelse, kan nesten ikke vente til prom! Det er liksom 10 ganger bedre enn homecoming igjen, noe jeg ikke kan forstå at går ann. Uansett vi starter på begynnelsen. Klokken 11 på lørdags morgen begynte stylingen, først lakket vi neglene, fransk manikyr, på både fingre og tær. Så klokken 12 kom Kelli som skulle gjøre håret vårt, først dusjet jeg også begynte Kelli på håret mitt, tok tre forsøk før jeg var fornøyd, først krøller, så stritt også en miks tilslutt. Tok noen timer å gjøre både mitt og Jacky sitt hår, også kom Aggie over for hun skulle sove hos meg, så Kelli gjorde håret hennes også. Når det var en-to timer igjen til vi skulle dra (dro for å ta bilder og spise klokken 5) begynte vi sminkingen, så var det på med kjolene og ut å vise oss til hele familien som hadde samlet seg i stua; Kenny, Chuck, memaw, Ronald, og Donna og Lilly.

  Tok en del bilder utenfor huset ogsånn også før Cheree kom å hentet meg og Aggie, vi dro til Chase's hus og tok bilder osv, før vi dro videre til en dyr sushi restaurant. Der lagde de maten rett forran deg, brant nesten av meg øyenbrynene, skal jeg si dere. Chase skulle nemelig være morsom og fortale kokken at jeg og Aggie var fra Norge og at han måtte skremme oss, vi hoppet jo bakover i sjokk, hadde jo ingen anelse om at hele greia plutselig tok fyr mens vi satt å spiste! Uansett etter middagen dro vi til dansen, som ble holdt på en sånn militær honoring ting, var veldig pent der hvertfall! Amerkanerene danser ikke så fryktelig mye er vell egentlig bare om å gjøre å være mest mulig oppå hverandre men var veldig morsomt, minnet meg om sunny beach, haha, utenom at de fleste var edru på skoledansen.. Også var det veldig mange som hadde på seg solbriller, men det var jo super mørkt der inne så skjønner ikke hvordan de kan ha sett noe, men det var så lærerene ikke skulle se at de var drita, noe som igjen var mongo fordi de viste jo at de som brukte solbriller ikke var fordi det var så sterkt lys.. anyway. Dansen sluttet og vi ble hentet av Kenny, gikk til sengs og ble vekket klokken 4 på morgenen dagen etter. Tjohei, kan tro vi var våkne og klare for Tennessee tur da eller!

  Trykk på bildene så blir de større! masse bilder for dere i dette inlegget!

 • Publisert: 26.09.2010, 04:47
 • Kategori: USA
 • 15 kommentarer
 • My 17th birthday

 • Publisert: 25.09.2010, 04:57
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg bursdag, ihvertfall i Amerikansk tid, i Norsk tid har det allerede gått over midnatt og datoen er ikke lenger 24.september. Nå er jeg altså 17 år, føler meg nesten gammel, eller ikke gammel men ikke så ung heller, begynner å tenke at jeg snart er voksen, og jeg vill ikke være voksen, ikke ordentlig. Jeg vill være ung men voksen, ikke ordentlig voksen. Skjønner? Føler liksom at livet er slutt når jeg blir voksen jeg, er jo ikke morsom å bli 18 år og plutselig få lov til alt, ingen bestemmer over deg og du er din egen herre. Haha jeg har alltid villet flytte ut å bli voksen i en fei men nå som jeg ikke er såå langt i fra vill jeg egentlig gjærne være 14 igjen. Lurer på hva jeg kommer til å tenke når jeg fyller 20, da er jeg vertfall gammel, er på tide å finne fram rullestolen og høreaparatet...  Men over til noe annet, Var veldig rart å ikke være hjemme på bursdagen min, hver bursdagsmorgen har nemmelig mamma og/eller hans magnus vekket meg med muffins/kake, brus og kakkao på senga mens de synger «hurra for deg». I natt faktisk, da klokken slo tolv (amerikansk tid) kom plutselig hele familien, eller reisefølget, opp og sang happy birthday for meg, alle hadde kjøpt gaver til meg og lagd kort! Var koselig, så neste morgen når jeg kom opp til frokost sang alle en gang til, og de hadde lagd supergod frokost! Vet ikke helt hva det var men det smakte sukker og sirup. Nam!

  Mens vi er inne på det kan jeg jo fortelle dere noe så morsomt som at jeg gikk på vekten her i går fordi vi skulle indoor skydiving og da måtte de vite hvor mye vi veide og høyden vår.. tror dere ikke jeg har lagt på meg over 20 pounds? Det er 10 kilo det.. 10 KILO! Fikk store øyne når jeg fikk oversatt hvor mye det var, altså viste jeg hadde lagt på meg litt men hallo, 10 kilo? Får det ikke helt inn jeg, ikke har det lagt seg på de riktige stedene heller. Hadde ikke skadet om jeg hadde fått 10 kilo på puppene eller rompa istede for magen og lårene. Jeg forstår nå hvorfor Amerikanere ofte er overvektige, er nemelig ikke lett å komme unna all fastfood og brus. Hvis jeg fortsetter slik kommer jeg til å runde 100 kg før året er ommet.


  Indoor skydiving var foresten utrolig kult, men sykt slitsomt! Føltes som om jeg hadde trent i 5 timer etter en halvtime inni turbintingen. Etter det dro vi og shoppet, kan si at jeg brukte litt for mye penger der, men kjøpte nesten ingen ting til meg selv, bare masse julegaver og ting jeg skal sende hjem, så dere kan glede dere til jul for da kommer det en stoor pakke med masse ting i! Pluss at jeg kjøpte gaver til vertsfamilien og jacky, memaw, og ronald. Og for å berolige mami litt så har jeg halvert pengebruken to ganger fra forrige måned! Jeg har planer om å tre-kvarte det igjen neste måned også. Så da blir det bra, legger med noen bilder av hva jeg kjøpte jeg, for har ingen andre bilder fra i dag enda, så her er litt ting og tang.

  Jeg klippet og farget håret i går også, for 23 dollar til sammen, det er rundt 120 kroner om jeg ikke tar helt feil. Sier det jeg, er greit billig her om du lever på Norsk inntekt. Ikke det at jeg gjør det da, men hvis du er voksen liksom så er det veldig greit å tjene norske penger også flytte hit! Ble et langt innlegg men det går fint.

 • Publisert: 25.09.2010, 04:57
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Black bear

 • Publisert: 23.09.2010, 06:04
 • Kategori: USA
 • Greit, folk har fryktelig mange spørsmål når jeg ikke ber om det, men med engang jeg sier jeg kan svare på noen var det ingen som lurte på noe mer.. Greit for dere som ikke må svare på samme spørsmål fjorten ganger.  Noe annet som er ganske rart her er at folk ikke er serlig opptatt av sikkerhetsbelte, eller hvor mange som er i bilen, er det ikke nok seter henter man bare en sakkosekk, eller ligger på gulvet; som jeg har gjort i dag. Mens jeg satt på gulvet, satt Kristina i en sakkosekk på gulvet.  Problemet er ikke at jeg ikke vill bruke belte, for jeg hater å kjøre uten, men det er jo ikke belter i bilen engang! Og hvis du kjører med noen som har belter kan du banne på at du er den eneste som tar på belte de andre ser bare rart på deg og spør "why are you putting that on?" "uuh, (seriously) because i wanna live.. duh!" Er ikke rart det er så mange som dør i bilulykker her borte vetdu. Noe som også minner meg på at to jenter fra skolen min døde i går, i en bilkrasj, og en annen fra skolen er arrestert for å stikke av etter å ha krasjet med de.

  Uansett da hopper vi videre til noe viktigere, som for eksempel det at jeg har sett en black bear i dag, ikke bare en men to! og det var ikke i dyreparken, vi var just på en hiking trip i fjellet, da vi først så en, også så Patricia to men de så ikke vi andre, også så vi en siste senere, den var STOR og kom rett mot oss, så en slik skogvokter greie skrek og hylte til alle "get back, everybody get back, out of the woods, everybody get out!" Var skikkelig spennende! så mange andre dyr også men ikke like kule, haha. Vi så en black snake, og mange deers og ekkorn.


  Fikk et ganske greit bilde, noen som ikke ser bjørnen?

  Ellers i dag har vi vært i en liten indianer by som het chereeoke eller noe, bare masse indianer butikker og indianere rundt omkring, veldig artig det også. På denne turen har vi vært i tre stater, Tennessee, Georgia og North Carolina! Tror jeg har 8 stater til sammen nå, målet er mange fler.

 • Publisert: 23.09.2010, 06:04
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Dixie Stampede

 • Publisert: 22.09.2010, 04:49
 • Kategori: USA
 • I går var vi jo på rafting, det var artig, men det var faktisk mer spennende i Norge! Tror kanskje det var fordi jeg forventet veldig mye nå i forhold til forrige gang, denne turen var veldig rolig og forsiktig, men hadde det kjempe koselig med folkene.
  Og i dag, tirsdag, sov vi lenge, ble vekket til pannekaker med sirup, altså Norge, på tide å få inn litt amerikanske pannekaker og biscuits altså! Etter frokosten gikk jeg og Aggie ut og solte oss litt før  vi dro til Gatlinburg for shopping, kjøpte litt her og der men egentlig var jeg ganske flink, kjøpte meg en t-skjorte, solbriller, mat, øyenskygge og pudder. (sånn for de spesielt interesserte)


  Agnete og Meg


  Christina, Agnete, Meg og Vicky

  Etter vi hadde shoppet dro vi videre til Dolly Parton's Dixie Stampede dinner and show, det var AWESOME. haha, vi satt i ring rundt en "bane" hvor de hadde masse forskjellige show med hester osv. Var ikke lov til å ta bilder der inne men vi fikk tatt noen få. Jeg og Philip ble også valgt ut til å delta i showet, trodde jeg skulle daue, var over 1000 tilskuere og de gjorde bare rare ting, som feks. jage høner rundt banen, eller ha barrel race med to stk på hver hest (her snakker vi ikke ekte hester altså, snakker en pinne med et hestehode på! følte meg kul der jeg racet rundt på  banen altså.. tapte gjorde vi også, haha, men hadde det drit artig)


  Meg og Philip til høyre


  Dere skulle sett videoen altså, men tror jeg dropper å legge den ut igrunn..

  Litt ut av det blå, men det er så mange som spør hvordan det er å snakke engelsk og om ikke det er rart, skummelt,osv. Men nei det går overraskende enkelt! Jeg tenker ikke engang over når jeg snakker engelsk eller norsk, hvis jeg for eksempel snakker med Agnete (som er fra Bergen) så snakker vi engelsk, men plutselig kan vi si en norsk setning med et engelsk ord i og omvendt, det går liksom veldig i ett. Og folk elsker aksenten, haha vill nesten ikke snakke flytende for folk elsker å høre når vi snakker!

  Hvis du har noen spørsmål eller lurer på noe kan du spørre nå, så kan jeg lage et innlegg med spørsmål ogsånn :)

 • Publisert: 22.09.2010, 04:49
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Tennessee morning

 • Publisert: 20.09.2010, 13:52
 • Kategori: USA
 • nå har jeg nettopp stått opp her i Tennessee, skal spise frokost om 20 minutter, for her er klokka halv 8. I går kjørte vi hele veien fra Grand bay til Gatlinsburg, tok rundt 8 -10 timer. Vi danset, sang og sov hele veien,  bakerst i van'en hvor jeg Kristina og Kristina satt var det nesten som en sofa så vi lå super komfortabelt hele veien. Det er helt fantastisk her, det ser ut som et 70'talls mini Hollywood eller noe, ikke at jeg vet hvordan det ser ut da, men jeg tror det ser litt sånn ut.  det er masse lys, farger og atraksjoner, og alt er gjort så stort ut av, stort titanicskip som stikker ut i veien, elvismuseum, vannparker, et oppned bygd museum, osv. Rakk bare å se det når vi kjørte forbi i går men skal se mer senere.
  Her hvor vi bor heter det "hidden village", vi på toppen av et fjell hvor veien snurrer seg rundt toppen av et fjell, og husene er på hver side, trehytter. Elsker det. Vi har et gameroom med billiardbord, airhockey, sånne maskin greier og masse tv spill. Vi har tre etasjer og, bad til hvert soverom og en jacuzzi som vi prøvde ut i går kveld. perfekt.

  skal ut å rafte i dag, har gjort det en gang før men det var i norge, så tror dette blir litt annerledes. Gleder meg vertfall veldig.  Hadeee!


 • Publisert: 20.09.2010, 13:52
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Bloglovin'

 • Publisert: 18.09.2010, 06:02
 • Kategori: USA • Til alles informasjon har jeg nettopp oppdaget at jeg er på bloglovin, noe som betyr at hvis du velger å følge bloggen min får du en e-mail hver gang jeg har oppdatert den, litt kjekt igrunn. Trykk her , eller på bilde for å komme dit.

 • Publisert: 18.09.2010, 06:02
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Homecoming week

 • Publisert: 18.09.2010, 00:08
 • Kategori: USA
 • Denne uken har det vært homecoming week på skolen, det vill si at vi ikke trenger å bruke skoleuniformen men vi kan dress up, på madag var det favourite sports team day, jeg var Alabama college, på tirsdag var det nerd-day, onsdag var det 80's day og på torsdag var det famous dead person day. Fredag er alltid spirit day, da maler alle seg blå og sølv siden det er skolens farger, og vi har peprallys og parader hele dagen. Og på lørdag er selve homecoming dansen. På torsdag hadde vi også en parade, hvor korpset spilte og danserne danset, folk stod i båter dratt av biler og kastet godteri. Det var nesten en bedre parade en 17.mai toget, så lurer på hvordan det kommer til å bli på prom, og mardi gras osv.


  Monday - favourite team day, Philip and Laidy

  Tuesday - nerd day, ikke helt ferdig fikset men nesten


  haha, måtte bare ta med et bilde av Michael, fortsatt nerd day


  Wednesday - 80's day, Dylan


  Thursday - famous dead person day, men har ingen bilder enda så blir et bilde av paraden

  I dag er det fredag og på søndag drar jeg til Gatlinburg, Tennessee for en uke, noe som blir deilig! Fri fra skolen slår aldri feil, spesielt når alle andre må være der.  Senere i dag skal jeg på fotballkamp og i morgen er det homecoming så da kommer noen jenter til meg og vi skal ordne oss sammen og slikt, så skal vi ut å spise, ha tipper det blir mc donnalds hvis jeg har noe å si så, kanskje ikke akuratt ut å spise men,  haha. Også skal Aggie overnatte her, før vi drar til Tennessee klokken 5:30 i morgen. lol, akuratt som om  vi kommer til å være våkne på den tiden. pff.

 • Publisert: 18.09.2010, 00:08
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Miss seafood

 • Publisert: 14.09.2010, 00:32
 • Kategori: USA
 • På lørdag dro jeg, Jacky, Kenny og Kelli på shopping for å finne homecoming dress og alt tilbehør. Brukte flere timer i prøverommet og prøvde sikkert over 50 kjoler, men til slutt fant jeg en, eller egentlig to som både jeg, og de likte. Noe som var veldig hyggelig mens vi var der var at alle snakket sammen og sa sin mening og slikt, nå mener jeg ikke alle i familien jeg mener random folk i prøverommet vedsiden av og sånn. haha. Alle hjalp hverandre på en måte, var koselig. Men jeg valgte tilslutt en kjole, rosa, poofy og herrrlig. Man kan ikke se den så godt på bilde men skal poste et bilde når jeg har den på neste uke.   Også bar det videre til sko shopping, det gikk litt enklere.

  Disse kostet bare 14 dollar! var på 70% 

  Og etter vi hadde shoppet dro vi på en beauty pageant, følte meg skikkelig amerikansk, det var akuratt som på tv, fikk nesten lyst til å gå opp på scenen og fortelle alle hvor tåpelig det er å bruke 1000 dollar på en kjole man kan bruke èn gang i en konkuranse til en 6 måneder gammel baby! hallo, folkene har ikke råd til eget hus å bo i, men kjole til en beuty pageant har de råd til. jaja. Også var de de eldre jentene, på min alder som står der og sier "ja hadde jeg vunnet hadde jeg gitt bort alle pengene" for jeg er så snill og søt og perfekt. blah irriterer meg, men var veldig gøy å se hvordan det foregikk i virkeligheten! Vi var på miss seafood foresten, hvis det er av interesse for noen.

  Har du noen gang vært på en beauty pageant?

 • Publisert: 14.09.2010, 00:32
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • football and photo

 • Publisert: 12.09.2010, 20:14
 • Kategori: USA
 • Hei igjen. På fredag hadde vi den 2. peprallyen på skolen, denne gangen var det mye artigere for danseteamet danset i tillegg til cheerleaderne og konkurransene med de frivillige var morsommere, dessuten var spillerne mer into it. Den forrige uka gikk ganske fort unna på skolen siden vi  bare hadde fire dager med skole, og neste uke skal jeg til Tennessee, altså jeg drar den 19 september og kommer hjem igjen den 26 tror jeg, så kommer til å være i Tennessee på bursdagen min!


  The danceteam


  Julie and me

  På fredagskvelden dro jeg på fotballkamp som vanlig på fredager, er nemlig slik at på torsdag er det college football og på fredag er det highschool football og på lørdag er det national football. Vi gikk tidligere fra kampen for å dra i Katies bursdags middag på wings, (vi tapte big time uansett, haha 42-14 var stillingen når vi gikk). Men ihvertfall når vi var på vei mot bilene startet det en slosskamp ved siden av oss, og det er jo såpass mye politi der så varte bare i to sekunder, men politiet dyttet til han ene også så han ikke at det var politi så han slo tilbake. Så politiet smakket til han med en sånn kølle greie og dro han i nakken ned i bakken og arresterte han. Så skikkelig vondt ut, viste ikke at de hadde lov til å være så voldelige. 


  Ellers har jeg fått meg et gammeldags kamera med film inni og greier, woho. I fotografi klassen tar vi bilder og developer dem i sånn developer, stop and fix greier. vet ikke de Norske ordene for jeg kunne ingen ting om fotografi før jeg kom hit, men er veldig artig. har fått til noen fine bilder også. Er ganske gøy å gjøre hele prosessen, vi tar bildene, ser på filmen, blåser den opp, developer et bilde og voìla! Så senere skal jeg ut å ta litt bilder.


 • Publisert: 12.09.2010, 20:14
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Acrobatics

 • Publisert: 09.09.2010, 05:05
 • Kategori: USA
 • Tiden strekker virkelig ikke til, slik at jeg får blogget hver dag. men her er et nytt innlegg. I går fikk jeg brev i posten fra mami, jeg var sikker på at det bare var trygdegreier som hun sa hun hadde sendt, så jeg var ikke så fryktelig interessert i å åpne den, men når jeg gjorde det fikk jeg er herlig overraskelse! Inni alt det kjedelige (som jeg ikke leste for jeg skjønte ikke hva jeg skulle med det, så du får forklare det til meg på søndag mamma) lå et koselig brev og en herlig tegning fra Tine og Storm, pluss brev fra mami, Aw, jeg elsker brev, dere er velkomne til å sende meg brev alle sammen! haha Adressen min er:
  Kaja Lyng
  11380 old pascagoula Rd. 
  36541, Grand bay, AL, USA


  Love you!

  Ellers i dag har jeg strukket en muskel eller noe på dansingen, det gjør ihvertfall vondt inni låret mitt hver gang jeg går, strekker litt eller generelt flytter på meg. Så det er noe som ikke er helt på plass. Jeg og Aggie går til dansingen hver dag, og folk syns det er fryktelig artig at vi går tror jeg, for alle tuter og vinker, eller holder på å falle ut av vinduene av all den gloingen, er nesten morsomt. De har forresten ikke fortau hele veien en gang, men jeg går fint i grøfta jeg så livet er fortsatt passe greit her borte! I går var jeg på dansingen fra 3.30 til 9.00, og i dag fra 3.30 til 8.30. I går var jeg ekstra lenge for jeg lærte bort litt akrobatikk slik vi gjør i Norge, noe de aldri hadde sett før! Var kjempe artig, savner litt det å gå på turn, glad jeg har begynt igjen, selv om det ikke er helt samme typen.


  Jeg og Aggie

  Nå legger jeg meg så, god natt!
 • Publisert: 09.09.2010, 05:05
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • 3-day weekend

 • Publisert: 07.09.2010, 04:36
 • Kategori: USA
 • Da var helga pluss Labour day over, og i morgen er det skole og dansing igjen. På fredag var jeg jo i bursdagen til Kristina og Laura overnattet her etter det. Og på lørdags morgen ble jeg hentet av Chase, Cheree og Braxton vi dro ut på Dauphin Island for å bade og sole oss. Været var herlig og jeg fikk tilbake litt farge igjen, har nemlig mistet all den brunfargen jeg hadde jobbet opp i begynnelsen. livet er surt gett.. uansett, etter vi hadde vært på stranden dro vi til Miller creek, følte jeg var midt i Jurassic park når vi vandret gjennom jungel og små elver for å komme til en liten creek inne i skogen med ting til å svinge seg i og trær å hoppe fra.

  På kvelden dro jeg til Melanie sammen med Laura og Josh, vi så på svampebob og camp rock 2 til å begynne med men så ble det litt komisk at vi var 16-18 og så hele camp rock 2, så vi gikk over til hangover, som er verdens morsomste film! går aldri lei, Melanie kan også hele filmen utenat så lyd trengte vi jo ikke, for hun skrek jo høyere en surround anlegget.
  På søndag dro jeg i kirken for første gang med familien, traff endel folk der, og det er jo alltids hyggelig. Var litt kleint for jeg viste aldri når jeg skulle knele på den greia eller om jeg skulle be eller hva søren jeg skulle gjøre, så jeg bare gjorde som de fleste andre, og som de færrest få når de gjaldt å sitte eller stå. hah den rimet skikkelig godt, tror jeg beholder den setningen bare pga det. Etter kirken var det abby's bursdag, som er verts tante barnet mitt, hun ble tre år, derfor lagde jeg dette søte kortet: (ja jeg lagde det! har blitt dreven i scrapbooking, haha)

   
  Også var det mandag, også kalt Labour day,  fri-fra-skolen-dag og Chuck's birthday. I dag har vi shoppet hele dagen, jeg har ikke brukt mer en godkjent. Var på dollar tree, som en en butikk hvor ingen ting koster mer enn 1 dollar, uansett hva! kjøpte 10 ting for 8 dollar der! hvor kult er ikke det liksom? Når vi kom hjem fra shoppingen feiret vi verts far med litt kake og brus.

  Mens vi er inne på min kreative side, se hvilket flott kort jeg lagde han. haha, ser ut som om jeg er 4 år og nettopp lært meg å tegne.. men tanken som teller har jeg lært.
 • Publisert: 07.09.2010, 04:36
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Kristina's Birthday

 • Publisert: 04.09.2010, 17:16
 • Kategori: USA
 • I går var jeg i bursdagen til Kristina, vi sang bursdagssangen på 6 forskjellige språk for henne! Vi skulle egentlig på Olive Garden men det var 1 times ventetid for 15 jenter, derfor  dro vi til The American Cafè eller noe sånt, husker ikke nå i farta, men det var også en italiensk restaurant. Det hadde de et eget rom for store selskap, så det ble både dansing på bordet, photoshoot og synging på 6 språk.  Legger ut noen bilder  istede for å skrive så mye, hadde verdens beste hvitløksbrød der, utenom mamma's da selvfølgelig! mhm, blir sulten bare jeg tenker på det.


  Loan and me

  people


  People


  Meagan, me, and Melanie
 • Publisert: 04.09.2010, 17:16
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Friday again

 • Publisert: 03.09.2010, 22:50
 • Kategori: USA

 • From spirit day at school, the football team before the first game.

  Hei på dere! Lenge siden jeg har blogget, men det skjer så mye hele tiden så har ikke tid til å sitte å skrive om det hver kveld. Sovner helt greit klokka 9 liksom, snakker om å være trøtt! Var på dansingen på tirsdag og onsdag, og Kelli (hun som eier danseskolen) ville gjerne at jeg skulle komme i den ekstra advanced acrobatics klassen, og lære de litt Norsk akrobatikk. Det liker jeg, selv om jeg da må være på dansingen fra 4.30 til 9.

  I dag skal jeg i bursdags middag til Kristina, som ble 16 år på onsdag! Har laget kort og greier. Men over til  noe annet, på skolen i dag hadde vi en slags "språktest", for å kartlegge hvor gode vi var i engelsk. Det var nesten pinlig å ta den, fordi spørsmålene lignet de vi hadde i 5 klasse når vi lærte engelsk, kanskje til og med de vi hadde i 4. For eksempel var det tre bilder, et av en man som sykler, et av en som jogger og et av en som spiller med ball, spørsmålet var da "In which of the pictures do you see a man jogging?" så skulle vi sirkle det riktige svaret. Jeg ble ferdig ganske fort, derfor satt jeg å tegnet bakpå prøven, som jeg fant ut senere skulle til national something. så ja. læreren ble ikke veldig glad, men jeg gav henne en tyggis, da ble hun glad.


  De fantastiske skolebussene. 

  Vote for homecomming court.


  I morgen er foresten det første college fotball game, Go alabama!  Og vi har langweekend, pga labour day på mandag. Noe som også er chuck's birthday. (min host dad)
 • Publisert: 03.09.2010, 22:50
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • History

 • Publisert: 30.08.2010, 23:52
 • Kategori: USA

 • Så var det mandag igjen. Gruet meg nesten til en hel uke til med skole, selv etter Melanie hadde fikset frokost fra mc donnalds, helt til jeg kom til first block. Altså jeg vet ikke hva det er med Mr. Beverly men han får meg i skikkelig godt humør! Han er sånn en god, ekte person. Han har hatt et skikkelig vanskelig liv, men har klart å bli den han er nå og han er så stolt over det og står for den han er og har vært, og han er et perfekt eksempel på at man kan klare alt man vill så lenge man "work your but of", og han gir aldri opp! Historie har gått fra mitt hat-fag til mitt yndlingsfag, når han snakker er jeg helt inne i historiene, jeg rir over præriene med native americans, jeg er med i tweed ringen og midt i the spanish-american war. Herre. når hørtes det ut som om jeg skrev om min nye store forelskelse eller noe, men det bare en søt gammel mann som virkelig kan lære bort ting. 
   
  Og etter historie timen hadde jeg mitt første møte hos rektor, skal tilbake i morgen igjen, hadde ikke gjort noe galt men jeg og Aggie gikk for å få premission til å dra til Tennessee en uke. Han er også herlig! Ikke som de Norske strenge rektorene, neida han kom aldri til poenget, og snakket bare om hvor mye han hadde lyst til å besøke Norge og Italia, for det bodde en kompis av han som blablalbaaaa. haha han hadde mye rart å fortelle og spørre om, men jeg fikk premission, måtte bare komme tilbake i morgen med brev fra min host family.  Savner solstråla mi <3
 • Publisert: 30.08.2010, 23:52
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Birthdays

 • Publisert: 29.08.2010, 16:58
 • Kategori: USA


 • I går var jeg på shopping med Kenny, Kelli og Jacky. Vi kjøpte både julegaver og bursdags gaver. Skal nemlig i bursdag til Kelli's sønn, Thomas, i dag. Han blir 4 år om jeg ikke tar helt feil, syns han sa at han var tre år her om dagen. Og neste søndag har Abby bursdag, hun blir 3 år. 
  Også kjøpte jeg meg en bok, helt herlig! den heter Lovely Bones og har blitt #1 national bestseller. Den har kommet ut på film her også så skal lese boka også skal jeg leie filmen. Den handler om en jente som er død og har kommet til himmelen. Hun ble voldtatt, drept, partert og gravd ned av en nabo og fra himmelen følger hun familien og politiet mens de leter etter resten av kroppen hennes og morderen, bare en kroppsdel er funnet.  Har bare kommet til side 30 men anbefaler den!

  Senere på kvelden i går var jeg i bursdagen til Jessica og Haley, vi var rundt 20 stykk som dro på en meksikansk restaurant kalt San Miguel. Det var kjempe gøy, var flere der som jeg ikke hadde møtt før så var koselig å møte de også. Mens vi spiste kom det sånne banjo folk bort å begynte å synge gratulerer med dagen på spansk mens de danset og hoiet rundt Jess og haley.


  Jessica and Haley


  Meagan, Amelia and Me

  Folk


  Og gratulerer med dagen til verdens søteste jente, som har bursdag i dag! kjempe glad i deg Tine.
 • Publisert: 29.08.2010, 16:58
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Friday and football game

 • Publisert: 27.08.2010, 23:45
 • Kategori: USA

 • Skoleuniform, yey.

  Da var enda en uke overstått, og jeg er fortsatt like fornøyd. Noe jeg ikke er så fornøyd med er aircondition på skolen, herregud de prøver jo å ta livet av oss! det er over 100 grader ute liksom, så er det 60 grader inne. Noe som har resultert i at jeg er død forkjøla, snufser og nyser hele tiden, og i hver klasse jeg kom til i dag spurte de meg om jeg var syk pga stemmen min er.. ja. ikke min. I tillegg regnet det så sykt når vi ventet på bussen i stad at jeg så ut som en drukna rotte med kols når jeg kom hjem. vakker. 

  På skolen i dag hadde vi pep ralley på skolen, det er når hele skolen samles i gymsalen for å pumpe opp og heie på fotballlaget. De sitter i midten mens freshmens, sophomores, juniors and seniors er delt på forskjellige bleachers. Også danser cheerleaderene, bandet spiller, og flaggfolkene "danser" med flaggene. Masse musikk og bra stemning, det er nemlig årets første offisielle kamp i dag, Hurricanes (min skole) mot Trojans. Hadde planer om å gå men siden det er så dårlig vær skal jeg på kino med Meagan og noen andre folk.


  Har vært i Disney butikken og greier!

  Gleder meg til å skype med Tine og Storm på søndag, savner tantebarna mine masse, masse!
 • Publisert: 27.08.2010, 23:45
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • School and dance

 • Publisert: 27.08.2010, 00:55
 • Kategori: USA


 • Hei, da var det to dager siden sist! Siden søndag har jeg vært på skolen og hos Aggie og Laura før vi dro på dansingen. I dag tok jeg to klasser, jazz og ballet. Det er artig men jeg er ganske dårlig siden jeg danser med "advanced jazz" gruppen. Kommer nok inn i det etter hvert så nå prøver jeg bare å henge på. 

  Engelsktimen i dag var kjempe artig, jeg og fem gutter satt å snakket hele timen. Deilig å ikke gjøre noe, vi hadde vikar så da var det fritt fram. De ville høre masse om Norge, det er så artig for de vet såvidt hvor det er! Ble til og med spurt om noe så dumt som "do you have cars in Norwany?" Altså det er ikke nok at de tror Norge ligger inne i Germany, men de tror ikke vi har biler engang, så kjører de søren i meg rundt i Norskproduserte biler. Men det er greit, når jeg drar herfra skal alle vite hvor og hva Norge er!

  Dette innlegget skulle vært postet på tirsdag, men blogg.no, internettet og jeg ville ikke samarbeide..
 • Publisert: 27.08.2010, 00:55
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Sunday

 • Publisert: 23.08.2010, 00:45
 • Kategori: USA

 • De norske jentene her. Vi går ikke på samme skolene da men, ihvertfall samme område.

  I går var alle EF studentene i sør samlet til et orienteringsmøte, det var koselig. Alle hadde med seg en dish & drink hver.  Slik at det ble en liten buffét. Så vi spiste og ble kjent med hverandre før vi hadde dessert og Kelli snakket litt om året som kom. Hun gjorde det veldig morsomt og fikk til og med vervet noen flere vertsfamilier. Var koselig å se igjen folkene jeg hadde møtt på camp i Boston, og selvfølgelig hilse på alle de andre studentene i mitt område.   Etter møtet dro jeg og Jacky på starbucks og shopping med Aggie, Laura, Lilly and Donna. Jeg og Aggie hadde en liten konkuranse om hvem som kom til å ha navnelappen på lengst. Aggie var sikker på å vinne for i følge henne "I'm so going to win this because i don't own any shame!" Gjett hvem som vant. JEEEG. haha. Alle kalte oss retards så jeg og Lilly dro den litt lenger inne i butikken. 

  Lilly: "Don't make fun of her, she can't help it"

  Etter shoppingen dro vi på kino, vi så Vampires suck. And oh my, it really did. lol Dårligste filmen jeg har sett noen gang, jeg lo EN gang. ÈN eneste gang!
  Og i dag har jeg ryddet og ordnet opp i ting, har også oppdaget at jeg har brukt 900 dollar på nesten tre uker. Sorry mami, men det er tross alt begynnelsen. Og jeg trenger litt tid til å komme inn i det! haha.

  God natt til dere der hjemme!
 • Publisert: 23.08.2010, 00:45
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Weekend agian

 • Publisert: 21.08.2010, 20:59
 • Kategori: USA
 • På torsdag var jeg på min første amerkansk fotball kamp, jeg dro med Cheree, Justin og Brody også møtte vi endel folk der som vi var med. det varte ganske lenge men det var gøy. Skolen vår vant 14-0, så stemningen var på topp vertfall! Etter kampen dro vi som vanlig på mc donnalds, jeg har seriøst spist der hver dag siden jeg kom, haha. Maten vi spiser hjemme er sunn og god, men når jeg er ute med venner så spør jeg alltid om vi kan kjøre innnom mc. Så jeg er glad jeg går på dansingen å får trent det av igjen!


  Footbal


  Meg, Justin og Michael

  I går sov jeg, Aggie og Chelsea hos Cheree. Vi var ute på muddriving, altså dere vet de mega truckene som er på tv? Absolutt alle har minst en truck, så vi dro en gjeng, 5 trucks og   fem folk i hver og kjørte ut på et stort gjørmete jorde/bane. Først satt vi med musikken på fra bilen og oppi lasteplanene og snakka og kosa oss, alle er veldig intresert i å høre om Norge ogsånn så det er morro. Så begynte muddridingen, det var drit gøy, vi kjørte opp og ned i gjørmehull og det humpa så sykt og vi sladda rundt på banen. Når vi var ferdig var alle bilene totalt dekket i gjørme, tilogmed taket var helt dekket! Noe jeg definitivt vill gjøre igjen!

  Cheree, Chelsea, Aggie and Me
 • Publisert: 21.08.2010, 20:59
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • Uppdate

 • Publisert: 19.08.2010, 23:14
 • Kategori: USA
 • Siden sist har jeg for det meste vært på skolen, noe som er kjempe gøy! Rart å si det men sånn er det. Også har jeg begynt på dansing. Jeg danser 5 forskjellige klasser i uka, og 4 av de er på samme dag. Så onsdag er en lang dag. Klassene jeg har valgt er: ballet, hip hop, jazz, acrobatics and temporary. Så på tirsdag danser jeg jazz og ballet. Og på onsdag danser jeg resten pluss Jazz. Derfor har jeg nesten gangsperre i dag!


  Random, men jeg er så glad at jeg bare vill hoppe rundt! Bilde er fra Norge foreste.

  I kveld er det fotball kamp på skolen også så tror jeg skal dra dit med noen venner, men hvis det regner så gidder vi ikke for det er ikke tak over the bleachers (mister så mange norske ord, haha husker ikke hva det heter på norsk liksom!) I dag kjørte jeg til skolen med Meagan og vi spiste biscuit og frappe moca til frokost fra mc donnalds, Her om dagen var vi på Hardee's med Melanie og de hadde bedre biscuits men ikke frappe moca så det blir et vanskelig valg.. 
 • Publisert: 19.08.2010, 23:14
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • At the beach

 • Publisert: 16.08.2010, 23:05
 • Kategori: USA

 • Meg og Cheree.

  Ryan og Cheree

  Denne helga har vært super. På lørdag dro jeg på stranden med Cheree og Ryan, der møtte vi også en del andre gutter, så det var koselig. De lærte meg og surfe, jeg klarte å "catche" bølgen men ikke å reise meg opp på boardet, ikke at jeg prøvde heller. Men er ganske sikker på at jeg hadde falt av slått hode i det om jeg hadde prøvd. Så jeg surfet bølgen på magen i stede. Var kjempe artig, gleder meg til å gjøre det mer. Selvfølgelig ble jeg solbrent, selvom jeg brukte solfaktor 50!


  Også hoppet vi fra sandynene, Ryan og Garret.

  Dagen etter, altså i går var vi også på stranden men da begynte det å regne noe helt vilt! Har aldri sett sånn regn, bakken var gjennomvåt etter 2 sekunder. Var som å få en bøtte vann i hode. Så vi dro hjem igjen og jeg var så dau etter å ha overnattet hos cheree og stått opp super tidlig for å gå i kirken. Kirken i USA er annerledes enn i Norge men jeg er glad familien min ikke går fast. Søndagsskolen var faktisk nesten gøy den også men blir litt rart når jeg ikke tror på det. Intresangt og artig var det hvertfall.
 • Publisert: 16.08.2010, 23:05
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • First weekend

 • Publisert: 14.08.2010, 05:36
 • Kategori: USA
 • Jeg blogger litt her og litt der, men jeg har nesten ikke tid til å være på dataen, men det betyr bare at jeg har altfor mye annet artig å gjøre! 


  At Meagan's

  Dette er min første helg etter jeg begynte skolen - aka etter jeg fikk venner. Så i dag har jeg og 9 jenter vært på chillis, Var drit gøy, elsker at man kan kjøre bil når man er 16! 
  Meagan hentet meg hjemme også kjørte vi til henne, hun har pool liksom, me like. They all made me eat pickles, jeg har aldri smakt det eller noen av de "faste" tingene de spiser her så de syns det er drit kult å ta meg med steder og få meg til å prøve all ny mat. Alle stod rundt å så på mens jeg smakte en pickles liksom. haha sweet.

  Alle er kjempe koselige de krangler om hvem jeg skal sitte vedsiden av, hvem sin bil jeg skal kjøre i, og hvem som skal kjøre meg til skolen hver dag, tror de ble enige om annhver dag!

  At chillis

  I freaking looove the US!
 • Publisert: 14.08.2010, 05:36
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Classes

 • Publisert: 12.08.2010, 02:52
 • Kategori: USA


 • Nå har jeg gått på skolen i tre dager, og sliter med å stå opp på morgenen allerede! Men det er ikke så rart siden jeg står opp 5.15 her og stod opp 07.30 i Norge. Jeg er veldig fornøyd med de fleste fagene jeg har, elsker historie blant annet, hadde jeg aldri trodd men læreren vår er utrolig dyktig og koselig. Også har vi creative writing som jeg egentlig liker veldig godt, utenom at vi må lese opp det vi skriver. Altså jeg hater å lese noe jeg selv har skrevet, så er litt usikker. Men læreren er utrolig dyktig hun også. Også er det mulig jeg skal bytte English honors til vanlig engelsk fordi det er litt lettere. 
 • Publisert: 12.08.2010, 02:52
 • Kategori: USA
 • 0 kommentarer
 • First day of school

 • Publisert: 10.08.2010, 04:32
 • Kategori: USA
 • Første skoledag på en ny skole, i et nytt land og med et nytt språk! Gjett om jeg var nervøs når vi ventet på skolebussen. På skolen må vi ha skoleuniform, er ikke helt fornøyd med hvor kresne de er men det går greit, ser ikke helt forferdelig ut vertfall, kunne vært verre. Vi må blant annet ha tucked in shirt og belte. Buksene er beige og løse. Mens skjortene er navy og må være poloshirt. De kan ikek være for stramme de heller, og hvis vi vill ha på en genser må den være navy, uten hette eller lomme forran. 


  Mens freshmens bruker grå skjorter, bruker resten blå. slik at vi vet hvem som er yngst.

  Skolen var utrolig stor og komplisert men jeg kom bare forsent til en klasse. Elevene er super hjelpsomme og følger meg rundt over alt, haha herlige mennesker. Jeg har 5 klasser det første semesteret og 5 neste semester. Timeplanen er helt lik hver dag. Jeg har historie de to første, photo de to neste, en time juniors (brukes til pep rallys og sånne ting, beste klassen), to timer creative writing også to timer engelsk. Så alle de morsomme timene kommer neste semester.

  Jeg gleder meg allerede til i morgen! - anyone else?
 • Publisert: 10.08.2010, 04:32
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • Random

 • Publisert: 09.08.2010, 03:10
 • Kategori: USA
 • I går var vi på et tailgate party hos moren til mannen til host sister (skjønte?), Det var artig, skikkelig amerikansk haha. Men etter en halvtime eller noe begynte det og tordne, lyne og regne noe helt sykt. så strømmen gikk og alle ble klissvåte, men pga varmen tørket vi med engang det sluttet så det gikk fint.  jeg og Jacky vasket og ryddet badet og rommet vårt i går også, av fri vilje og greier. VI har ingen spesielle chores her utenom  å holde badet og rommet vårt pent, også hjelpe til når vi ser noe som trengs å gjøres. 


  Kjøkkenet - jeg er dritgod til å vaske opp liksom. har gjort det en hel gang. 


  Hageparty


  I dag har jeg kjøpt meg ny telefon, digger den, uten om at jeg ikke har venner her så jeg kan jo ikke ringe eller tekste noen.. haha. fint at første skoledag er i morgen, så blir jeg kjent med noen folk. Men gjett hvem som skal vente på skolebussen 06.15 i morgen tidlig da.. det er meg det, den kommer ikke før 06.45 men jeg må likevel være der ute såpass tidlig tilfelle den kommer tidligere. 
 • Publisert: 09.08.2010, 03:10
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • School and spirit shirt

 • Publisert: 06.08.2010, 03:38
 • Kategori: USA
 • I dag har jeg, Jacky (min tyske host sister), Kenny (host mom), Agnete og Laura (Agnetes host sister) vært på skolen og registrert oss, valgt fag og kjøpt spirit shirts.
  Fagene jeg har valgt er: English 11 honors++, U.S history1900- present honors++, algebra 2w/trigonometry ++, sociology, psycology, gym & tumbling/ adv. Aerobics, Creative writing and Basic photography.

  herregud, kommer til å digge å gå på skolen liksom! Man kunne velge mellom utrolig mange fag, som blant annet sminkefag, hvordan kle seg, fisking, kjøretimer, tegning, construction, og teppelaging. pluss masse mer. er over 100 klasser å ta tror jeg. Var utrolig vanskelig å velge ut 8 stk.


  Jacky and I.

  Så til spirit shirt shopping. 
  Vi må bruke skoleuniform, men hver fredag er det fotballkamp, og det betyr spirit day på skolen. Da har man lov til å bytte ut den blå poloskjorten med en spirit t-shirt. den må ha noe med skolen å gjøre, derfor pleier elevene å få trykt sine egne skjorter. Så det har vi gjort i dag.

  Laura and Aggie


  Bak huset (døren funker fint som speil når man er ute), Forran står det "hurricanes", "bryant" og skole logoen. Bak står navnet mitt. Men man kan velge print og farge selv så lenge det har noe med skolen å gjøre. 

  Gleder meg til å begynne på skolen! Noen andre som også gjør det?
 • Publisert: 06.08.2010, 03:38
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • My new home

 • Publisert: 05.08.2010, 23:53
 • Kategori: USA
 • Tenkte å oppdatere dere litt på hvor jeg bor og hvordan det ser ut så her kommer noen bilder.


  The house: Kjempe stort! det er en etasje, men er utrolig bredt og langt, ble overasket da jeg kom inn, siden det ikke ser like stort ut ute. Huset er typisk amerikansk, med en stor "porch"  på baksiden. Det er vifter i alle rommene, med lyspærer under. vet at det ikke er så veldig spennende men det er så typisk liksom, så annerledes. I like. 


  Hagen er på 11 acers med en liten "pond", hvor det bor ender og skilpadder og selvfølgelig noen fisker men de ser man ikke. Bestemoren bor på samme tomten men på andre siden av hagen, tar bare 1 minutt og gå bort, men når de kommer på besøk så kjører de likevel, det er så artig!
  Jeg bor omtrent 15 minutter utenfor Mobile, som er en ganske stor by. Veiene rundt her vi bor ser stortsett slik ut hele veien. Jeg og Jacky bestemte oss for å gå en tur i går, så vi trasket i vei i en hel time og alt vi så var den samme veien. Så det går egentlig ikke an å gå noe sted her, så det er ikke rart de kjører så mye. Og i tillegg tutet 90% av alle bilene på oss, de resterende 10% nøyet seg med å stoppe og spørre "do you need a ride girls?". 

 • Publisert: 05.08.2010, 23:53
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Gulfport, Mississippi

 • Publisert: 03.08.2010, 22:55
 • Kategori: USA
 • De siste dagene har jeg vært i mississippi så jeg har ikke hatt tid til å være på dataen. Derfor begynner jeg fra da jeg gikk av flyet i Mobile. 

  In Dallas, Texas. Waiting for our plain to Mobile, Alabama. Aggy, Ben, Philip.

  Hele familien min var der, pluss familiene til de andre studentene. Alle hadde skilt og blomster. Det var utrolig hyggelig å hilse på alle sammen. Jeg hadde ikke sovet siden torsdag og det var lørdag når vi kom, så jeg gledet meg egentlig bare til en myk seng og en god natts søvn. Men når vi ankom huset fikk jeg høre at om 30 min skulle jeg, vertsmor, verstsøster og Jacky på en 4 dagers tur til Gulfport, Mississippi:


  Når vi kom fram til hotellet scrapbooket vi litt før vi gikk ut for å spise på Hooters. 


  Verdens lengste menneskelagde strand. Jeg klager vertfall ikke. Kanskje litt for varmt? haha. Er varmere i vannet enn lufta, så det hjelper liksom ikke å bade. 


  Også har vi spist på alle de "viktige stedene" som taco belle, ihop (international house of pancakes), hooters, applebees, Krispy Kreme,  tgi Fridays. etc. Spiser donuts og pannekaker til frokost.. haha føler fettet kryper seg rundt magen.

  Også har vi selvfølgelig vært på walmart og mange av de butikkene! En liten oppdatering om hva jeg har drevet med i det siste. Og selvfølgelig har vi shoppet! har shoppet som en gal, tilogmed noen julepresanger. her begynner de nemlig LITT tidligere enn i Norge.

  Dagens beste kjøp: 59 dollar for begge parfymene! jeg sparte 61 dollar!! Også en shorts til kun 30 dollar. Altså klærne pleier å være enda billigere men da er det billigere butikker. Har kjøpt meg masse topper til 6 dollar. Må nesten ha et eget innlegg om alt jeg ha kjøpt haha. er så mye fint og billig her!

  I love this life!
 • Publisert: 03.08.2010, 22:55
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • Da drar jeg..

 • Publisert: 31.07.2010, 06:16
 • Kategori: USA
 • Nå sitter jeg i senga til Caroline, merker på stemningen at det snart er slutt. Om noen få timer begynner bussene å komme, folk forsvinner til hver sin stat og campen er offisielt over. Trist. Har blitt så utrolig knyttet til folkene her, sikkert på grunn av at vi alle er i samme bås. Men det føles virkelig som om vi har kjent hverandre i to år isteden for to uker. 


  Jentene <3


  Rommet mitt etter jeg har ryddet. Ser så nakent ut. Kommer merkelig nok til å savne den innesperrede lukta, de ekle plastikkmadrassene og de freaky sengeteppene som er fulle av små dyr. haha. 


  Caroline min, kommer til å savne facebook -hjørnet.

  Har hatt to virkelig herlige uker!
 • Publisert: 31.07.2010, 06:16
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • T-shirt day!

 • Publisert: 30.07.2010, 06:21
 • Kategori: USA
 • 2 dager siden sist, men her er jeg igjen for å fortelle om dagene som har gått. I går tok vi bilder med hele campen på fotball banen (grunnen til at alle har på seg de forskjellige skole t-skjortene. Jeg er Kennedy south btw. men alle Kennedy'ene hadde gul, også hadde Gators grønn osv.)  Også skriver alle en hilsen på t-skjorten til hverandre, super koselig! 


  Trening bare å sitte så tett, er faktisk støl i leggene. Men det kan også skyldes at jeg faktisk må gå opp trappene her, jeg bor i 4 etasje.. men så er 2 etasje ground floor da, så jeg går bare to trapper likevel.


  Caroline min!

   Vi hadde også volleyball turnering og kåring av Campens dronning og konge! Klassen min gikk ut i 2. runde eller hva det heter, men det var kun fordi jeg ikke spilte.. altså hadde jeg spilt hadde vi vunnet, glatt! hm, eller ikke. Men jeg var med på den første runden i hvert fall, slo ballen et par ganger også!
  Bare se på dette her: ballen kom nesten over nettet til og med. Jeg er stolt.
   

  Philp and I, we are going to the same school in Alabama. 


  Caroline blond ble dronning! 


  Stratos Lisa!


  Bulldogs, skolens maskott!

  Ah, jeg vill ikke hjem! det er bare i morgen igjen, vi drar natt til søndag..
 • Publisert: 30.07.2010, 06:21
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Newport Beach

 • Publisert: 28.07.2010, 06:11
 • Kategori: USA
 • I dag har vi vært i Newport og på stranden der, The playground of the rich and famous, som læreren vår sier. Var deilig å endelig få litt sol på kroppen uten å brenne i stykker med engang, er så utrolig varmt her så det går nesten ikke ann å ligge på campus å sole seg, ikke det at vi har tid til det heller.. Så i dag har vi hatt en skikkelig slappe av dag på stranden. Badet og koset oss masse, Herlig!


  Meg, Caroline brun og Caroline blond


  Jentene 


  Lite bilde, men det er jeg og Caroline som er på vei ut i vannet.


  Haha. sweeties.

  Har blitt negerbrun i dag.. eller ikke. Men jeg har fått litt farge, er ikke helt sikker på om jeg er rød eller brun enda men. Er jeg rød så blir jeg jo brun etterpå! Så det spiller egentlig ingen rolle. Vi så ingen kjendiser i dag da, men herre for noen store mansions og fete biler det er her! Helt vilt. Har aldri sett så mange kule biler på samme sted. Husene her er større en skolen hjemme liksom. Hvis noen husker vanderbilt fra gossip girl, så ligger vanderbilt  mansionet her i Newport.  God  natt. Hilser til alle hjemme. Er så lykkelig over å være her!
 • Publisert: 28.07.2010, 06:11
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • United skates of America

 • Publisert: 27.07.2010, 06:14
 • Kategori: USA
 • I dag har vi vært på skolen og slikt, da fikk vi besøk av returnees (de som har vært på utvekslingsår tidligere), de fortalte om hvordan det var å være student i USA og hvordan ting var og, normer og regler generelt Ganske artig å høre andres historier igrunn.


  Alle danset på slutten!


  Lisa, Caroline brun, Carina, Lars, Caroline blond, meg, Eirin og Mia

  Etter skolen dro vi til United skates of America. Det var kjempe kult, akkurat som på film, hvor de går rundt i ring på "skøyter" med fire hjul. Også er det masse bra musikk, lys, og laser tag (samme som laser world), "resturant" i midten av ringen og masse sånne små spill og gameroom rundt om kring. Det gikk ganske fint utenom at jeg falt så lang jeg var når en annen gjøk som heller ikke fikk det til spendte bein på meg! Men det gikk greit, han tryna mer enn meg så.. hah.


  Michel og meg

   
  Caroline og meg

  Noen gang prøvd det, eller noe lignende?
 • Publisert: 27.07.2010, 06:14
 • Kategori: USA
 • 5 kommentarer
 • Boston and more pictures

 • Publisert: 25.07.2010, 06:58
 • Kategori: USA
 • Blir bilder i dag og for jeg orker ikke å skrive så mye. Vi har ikke så mye tid til å gjøre ikkenoe her. I går var vi i Boston hele dagen, (noe jeg trodde vi hadde vært hele uken, men vi er vist på Rhode Island vi..) Uansett, utrolig fin by med mange kjente monumenter og steder. 


  The freedom trail. Jeg og Caroline, fulgte den røde linja gjennom nesten hele Boston. Også fant vi ikke veien til Harvard. Så vi møtte to hyggelige amerikanere som fulgte oss til subway'en, Han ene gikk faktisk på Harvard så det var artig!


  Caroline, John (the daddy) and Jonathan.


  Vi besøkte Harvard university, Statuen er altså av John Harvard, grunnleggeren. Hvis man tar på gull tåen skal den vist gjøre deg smart resten av livet. 


  Julie i smykkeverden!  Boston


  Har det helt herlig her, så blir dårlig med blogging og slikt. I dag har vi hatt wackygames, som du kan se på bilde var det bare masse rare leker og konkuranser med alle studentene! var artig men utrolig varmt siden sola skinte, klokka var 12 og ikke en sky eller et vindpust på himmelen. Pleier å være 32 grader her men i dag føltes det som 42!  Også har jeg og Caroline jogget i nesten to timer i dag! det er vilt, men må jo nesten gjøre noe. føler jeg har begynt å bli feit allerede. På kvelden bestilte mange av oss jentene pizza og koste oss med det, og nå skal jeg legge meg så nattinatt.
 • Publisert: 25.07.2010, 06:58
 • Kategori: USA
 • 1 kommentarer
 • Pictures

 • Publisert: 23.07.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • Her er noen bilder fra i dag, vet mamii sikkert blir glad av å se noen bilder. Siden hun ikke er på facebook, og kan snoke i bildene mine. 

  Her er klassen min på Bryant university (som altså er en forberedelse "camp" med studenter fra hele verden som skal gå utvekslingsår i usa)

  Philip (Tyskland) , Andreas (Danmark) og Agnete (Norge).


  Celine og Eira fra Norge. Første klesvasken. Den gikk fint, utenom et par tapte sokker. Vakemaskinene her spiser flere enn de pleier hjemme.. actually three socks went missing today. 


  Det er masse ekkorn og stinkidyr her, Har ikke sett noen "skunker?" enda men masse ekkorn.

   
  Facebook, trenger jeg si mer?

  På campus: Lisa, meg, Carina, Kim, Caroline, Agnete og Truls. Nordmenn alle sammen


  Campus


  Lisa, Caroline, Meg og Carina

  Begynner å gå greit å snakke engelsk også nå. Selv med andre Nordmenn, da får vi nemlig stickers, haha. Spilte volleyball med masse svensker og dansker i stad, likevel snakket alle engelsk. Er rar egentlig, for jeg synes egentlig det er super kleint å snakke engelsk med andre som faktisk også snakker Norsk.

  Noen andre som synes det er kleint å snakke engelsk med nordmenn, eller er det bare meg?
 • Publisert: 23.07.2010, 05:44
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Baseball

 • Publisert: 22.07.2010, 05:56
 • Kategori: USA
 • I dag har vi vært på baseball camp! Selve spillet var kanskje ikke så veldig interessant, Men stemningen var herlig! Folk jublet og sang, tok bølgen og danset til musikken. Vi følte oss skikkelig amerikanske når vi viftet med skummfingeren i den ene hånden og satt med jumbo brusen i den andre, og sist men ikke minst en stoor posjon med nachos med ost! Den beste underholdningen var igrunn en liten kid foran oss som danset og tok helt av hele tiden.
  Hadde verdens beste film av han, men får ikke til å legge den ut.

  Resten av dagen har vi bare slappet av også var det en liten thunderstorm her i stad, det var artig. Også er det en del amerikanske gutter på campus, de er her enten pga comunity service eller basket, er nemmelig basket kamp her fram til søndag. De er super hyggelige og snakker med alle som går forbi.


  Meg, Carina, Pawsox maskott, Eivind og Caroline


  Baseball


  Carina og meg

  Har du noen gang vært på en baseball camp?
 • Publisert: 22.07.2010, 05:56
 • Kategori: USA
 • 4 kommentarer
 • Shopping

 • Publisert: 21.07.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • Blogginnleggene mine kommer på rare norske tider. Men det er fordi jeg ligger 6 timer etter dere, så her er klokken bare litt over 11. I dag har vi vært på skolen og hatt vår første ordentlig skoledag. Alle fagene er spennende og relevante og lærerene er super flinke til å engasjere oss. Dessuten har de en godteriskål som man kan gå å forsyne seg av så mye man vill. Og det liker vi. 


  Julie og meg på tur på campus.

  Etter skolen dro vi til en capital i nærheten. ehm, har glemt hvilken men den var fin. haha. Vi befant oss egentlig mest inne på kjøpesenteret så der kan jeg gi dere en fin beskrivelse! Vi hadde tre-fire timers shopping tror jeg, men vi fikk ikke med oss halvparten av kjøpesenteret engang. Utrolig stort! Men jeg fikk handlet meg masse søte sommer ting. 


  Vi liker også at det er salg i denne butikken!
 • Publisert: 21.07.2010, 05:52
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • Dag 2

 • Publisert: 20.07.2010, 05:21
 • Kategori: USA
 • Heisann. Roomien min har allerede sovnet så jeg sitter i mørket alene. Det er nemelig ikke nattlamper her så hvis jeg skal ha på lyset må jeg gå over til andre enden av rommet for å slå det av senere. Og det blir rett og slett for mye trim. Derfor sitter jeg i såpass mørke at jeg såvidt ser tastene på tastaturet.   I dag hadde vi vår første dag på skolen, var ganske artig egentlig. Ikke ordentlig skole mer sånn morsom skole. hah. læreren vår er skikkelig rå, bare tuller og ler hele tiden. Etter skolen og en sånn "gathering" så spilte vi volleyball med noen amerikanere. Morsomste volleyball kampen jeg har spilt! haha. voksne mennene tok helt av og slang seg alle veier etter ballen. 


  Forresten så regnet det i stad, 15 minutter med øs pøs regn, før det plutselig ble sol og altfor varmt igjen. Men skal ikke klage. Jeg og Caroline var ute å tuslet på campus likevel!
  På kvelden har det vært karaoke og ben and jerry's ice cream-party. Var koselig det, men er passe sliten nå. Spesielt siden jeg fortsatt er på norsk tid som vil si rundt 5? tror det..

  God natt fra meg.
 • Publisert: 20.07.2010, 05:21
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Endelig fremme

 • Publisert: 19.07.2010, 04:01
 • Kategori: USA
 • Endelig er vi fremme på Bryant. Klokka er nå 4 på natten i Norge men her er den bare 10 på kvelden. Så folk løper rundt å blir kjent med hverandre. Jeg derimot er så trøtt at jeg gikk tilbake på dorm'en min etter en runde. Fikk ikke sove noe på flyet, ikke fikk vi mat heller. Måtte betale 70 kr for en ekkel vegetarwraps, som kun bestod av wraps og salat. Uansett, tenkte jeg bare skulle melde i fra at jeg lever, en smule redusert men i live. Er kjempefint her og jeg gleder meg til i morgen når vi får sett litt mer. Har møtt masse herlige mennesker allerede!


  Å legge inn bilder har ikke vært første prioritet, så random bilde fra tidligere i sommer. haha.
 • Publisert: 19.07.2010, 04:01
 • Kategori: USA
 • 2 kommentarer
 • Header

 • Publisert: 17.07.2010, 11:38
 • Kategori: USA


 • Dette blir mitt første innlegg på nesten et år. På søndag reiser jeg, altså i morgen! Helt utrolig at jeg nå bare har 24 timer igjen før jeg sitter på flyplassen sammen med alle de andre studentene. Tiden har gått så utrolig fort at jeg ikke helt har enset at nå er det her. det er nå det skjer.

  Er ikke sikker på at jeg har husket alt.. eller jeg er faktisk sikker på at jeg ikke kommer til å huske alt. Så mamma må sikkert ettersende halve rommet mitt siden jeg enda ikke har begynt å pakke.

  Foresten: hvordan får jeg det bilde til å bli headeren, inne på stilsett greia. Jeg får det bare til å bli tusen bilder som blir til bakgrunn.. og det klikker snart for meg. Hjelp.
 • Publisert: 17.07.2010, 11:38
 • Kategori: USA
 • 3 kommentarer
 • hits